Jeg er så glad at jeg valgt den her bilskolen til mit kørekort. Meget trevlig personal og meget hjælpsomme! Glæder mig at komme tilbage senare i sommer før mit motorcykel kørekort! Rekommenderar til... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg skulle generhverve mit kørekort og Ibrahim er virkelig en kørelærer som jeg varmt kan anbefale alle jer derude der står og enten skal til og tage kørekort eller generhverve. Det unikke ved... Se mer
Havde Ibrahim som kørerlærer, super trygt og sjovt forløb med god stemning hele vejen igennem, Danmarks bedste kølærer uden tvivl.
Teori timerne er underholdende og Ibrahim er en virkelig sød lærer der forklarer alle emner let og forståeligt. Desuden skal man ikke være bange for at spørge til hvis det er noget man er tvivl om... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
For Ishøj Trafikskole er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet. Hos os er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på. Vi mener, at det er et must for at sikre en god indlæring. Dygtig og ansvarsbevidst bilist Vi tager hånd om dig som elev og går meget op i, hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist. Hos Ishøj Trafikskole kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for at fjerne, så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo. På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere, der er tilknyttet Ishøj Trafikskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får. Vi ser frem til at møde dig! Hvorfor vælge os? Køreskole med over 30 års erfaring God og central belligenhed. Anbefalet kørskole af både elever og forældre. Fokus på beståelsesprocent i begge prøver Personlig kørelærer som hjælper dig fra papirarbejdet til du er færdig.
Kontaktuppgifter
Vejlebrovej 35, 2635, Ishøj, Danmark
- Info@ishoejtrafikskole.dk
- ishojtrafikskole.dk
Bedste Køreskole
Helt klart den bedste køreskole at vælge.
Ishøj Trafikskole har været helt perfekt for mig.
Undervisningen er af høj kvalitet og bliver gjort sjov og let at huske af Ibrahim.
Min kørelærer gjorde også oplevelsen bedre, han var både sjov og imødekommende.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse og anbefaler det stærkt.
Jeg har været virkelig glad for at have…
Jeg har været virkelig glad for at have valgt Ishøj Trafikskole! Både Ibrahim og min kørelærer har været virkelig gode, og hjælpsomme igennem hele mit forløb.
Vil helt sikkert anbefale køreskolen!
Fantastisk forløb hos ishøjtrafikskole
Fantastisk forløb hos ishøjtrafikskole. Først og fremmest et underholdende teoriforløb, hvor Ibrahim gør et fantastisk arbejde i at gøre timerne sjove. Og ikke mindst suveræne kørelærere
Hurtige og gode
Har fået god og hurtig hjælp til en konkurrencedygtig pris hos køreskolen.
Ibrahim har været til stor hjælp og båret mig igennem forløbet.
kan varmt anbefales
Fantastisk Køreskole👏
Fantastisk køreskole med nogle eksemplariske kørelærer, der ikke kun sikrer en lærerig, men også en god og tryg oplevelse under forløbet. Kan helt klart anbefales fra en der bestod begge prøver i første hug 🙌
Super god oplevelse
Super hjælpsom og får dig kørekort på…
Super hjælpsom og får dig kørekort på første gang
Ishøj Trafikskole har været fantastiske…
Ishøj Trafikskole har været fantastiske gennem hele mit forløb. Til teoriundervisningen har læren virkelig gjordt det godt og gjordt det hyggeligt at være der. Kørelærerne har også været hyggelige at køre med, og udfordret godt undervejs.
Jeg har lige fået min kørekort hos…
Jeg har lige fået min kørekort hos Ishøj trafikskole. Det er virkelig nogen fantastiske kørelære.
Jeg har kørt med Ammar og Mohammed, som er super dygtige til at lære fra sig.
Tak for en masse gode timer 😂
God køreskole med gode lærer
Rigtigt godt
Rigtigt godt, havde Ibrahim som Kørelære og det var godt!♥️♥️
Kan varmt anbefales
Jeg har lige afsluttet mit forløb i dag. Det har virkelig været en tryg og rar oplevelse fra start af. Man bliver taget godt imod - både af Ibrahim og de andre kørelærere. De allesammen super søde, hjælper og guider. Det kan 100p anbefales!
Ishøj Trafikskole
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Ishøj Trafikskole. De var dygtige og gode til quide mig igennem forløbet. Jeg vil klart anbefale Ishøj Trafikskole.
Bedste køreskole
Bedste køreskole, begge prøver 1 hug på kort tid
Vælg Ishøj Trafikskole
Ishøj Trafikskole har været helt fantastisk. De har været utroligt professionelle, tålmodige og dygtige til at lære en. Jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen, og deres undervisning har virkelig gjort en stor forskel. Jeg kan varmt anbefale dem.
Køreskole
Jeg kan virkelig anbefale denne køreskole! Jeg har haft en super god oplevelse – de er hurtige og effektiv. Jeg fik hurtigt styr på tingene og følte mig godt klædt på til prøven. Hvis du leder efter en god køreskole, så er det her stedet!
Tak for hjælpen
Har været et vanvittigt godt forløb hvor min kørelærer har vejledet og hjulpet mig så meget. Stor tak til Ibrahim og Ishøjtrafikskole for alt hjælpen.
En virkelig god køreskole med dygtige…
En virkelig god køreskole med dygtige og tålmodige kørelærere
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var både grundig, forståelig og tilpasset mit niveau, så jeg hele tiden følte mig tryg og godt klædt på til næste skridt. Kørelærerne var meget tålmodige, rolige og gode til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at lære – også de sværere manøvrer.
Der var en god balance mellem teori og praksis, og kommunikationen fungerede virkelig godt. Man blev altid mødt med et smil, og det var tydeligt, at de havde fokus på at skabe sikre og kompetente nye bilister.
Alt i alt en køreskole, jeg varmt kan anbefale til alle, der gerne vil have en positiv, tryg og professionel vej til kørekortet.
En mega fede og god kørerlærer og bare en mega dejlig oplevelse
Du finder ikke bedre
Nemt og hurtig forløb med en masse gode kørelærere. Bestod begge prøver i første hug, takket være min fantastiske kørelærer. Vil anbefale Ishøj trafikskole til enhver.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.