1. Elektronik

Buy refurbished, get rewarded! Vi jobbar för en hållbarare framtid och en längre livscykel för din elektroniska utrustning. Hos oss tjänar du poäng på varje köp som du sedan kan använda för att köpa produkter eller kringutrustning till dina digitala enheter.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Jag beställde telefonen och den var…

bedrägeri företag
Jag kontaktar de via mejl flera gånger svarar aldrig

16 januari 2025

Hej Teeba,

Vi svarar på alla mail så snabbt vi kan men över helger har vi dessvärre ingen bemanning i våra supportkanaler. Du kommer få ett svar så snart det bara går.

iReward Supportteam

Toppen bra

Toppen bra! Super nöjd med varan, fick hem den efter 3 dgr i julstressen ! Och mejl kontakt i undran om vissa saker hjälpte, svarades betryggande snabbt och hjälpsamt !
Känner att Anton i kundtjänst var toppen , gjorde det där lilla extra!

21 december 2024

Svar från Ireward

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Jag blir verkligen glad att höra att du är nöjd med både produkten och vår service. Det var ett nöje att hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen dina vänliga ord. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer i framtiden. Ha en riktigt fin dag!
Hälsningar, Anton.

Smidig beställning

Smidig beställning, snabb leverans och en telefon som upplevdes som sprillans ny! Jag kan varmt rekommendera IReward

3 januari 2025

Svar från Ireward

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både beställningen, leveransen och din telefon. Att få din rekommendation betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

/iReward Supportteam

Väldigt bra pris och produkten va som…

Väldigt bra pris och produkten va som ny! Sonen är väldigt glad! Snabb leverans 📦

30 december 2024

Hej Sokol,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både priset och produkten – och att din son är glad gör det ännu bättre! 😊
Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen framöver!

Beställde x390 Yoga

Beställde x390 Yoga. Snabb leverans men visade sig efter några veckor, med hjälp av datorprogrammerare, att Windows 11 var inte installerat. Ingen annan uppdatering var gjord sedan 2022.
Vid test visar det sig att batteriet varar i max 3 timmar i.s.f. ev upp till 17 h.
Fick en skrapa för att jag inte skickade tillbaka för uppdatering.
Den var då redan gjord!!!!
Ingen ersättning för felaktigheter?!
Usch så dåligt.

20 december 2024

Hej Rolf,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.
Vad jag kan utläsa av vår tidigare mailkommunikation vände du dig till en tredjepart för hjälp istället för att kontakta oss direkt. Vi hade gärna löst detta kostnadsfritt, som vi kommunicerade till dig, om vi fått möjligheten, men kan tyvärr inte stå för tredjepartens arbetstid.

Datorn installerades dagen innan den skickades till dig, men eftersom vi inte skapar konton åt våra kunder kan vissa uppdateringar verka äldre än de faktiskt är. Vi förstår att detta kan ha skapat förvirring och ber likt tidigare kommunikation om ursäkt för det.

Angående batteriet är det beklagligt att det inte motsvarar förväntningarna. Detta är något du inte nämnt i vår tidigare mailkommunikation, och vi hade gärna undersökt och löst det om vi fått möjlighet att få datorn tillbaka till oss i ärendet gällande windows 10.
Som vi tidigare nämnt påverkar arbete utfört av en tredjepart våra garantivillkor då vi inte kan garantera att arbetet gjorts korrekt och kan därför inte täcka kostnader eller ansvar för problem som uppstått efteråt.
Vi rekommenderar alltid att kontakta oss direkt för snabb hjälp och för att vi ska kunna garantera att arbeten utför korrekt.

Fantastisk support!

Jag beställde en 2020 MacBook Air i "utmärkt" skick på fredag kväll. Jag fick ingen bekräftelse, så på måndag morgon skrev jag till supporten (via Facebooksidan). Fick svar nästan omedelbart, de skulle skicka en ny bekräftelse med en gång och datorn senare samma dag. Tisdag morgon kom datorn, den såg i princip oanvänd ut och det enda som visar att den är begagnad är att batteriet inte har full kapacitet. Jag har haft lite mer kommunikation med supporten i ärendet (något strulade med deras mailutskick eftersom inte heller den andra bekräftelsen kom fram som den skulle, de har inte funnits mer än ett par månader så har lite barnsjukdomar kvar att rätta till). Betyget till dem kan bara bli 10/10. Otroligt snabb respons och problemen löstes inom några minuter. Eftersom datorn dessutom motsvarade förväntningarna med råge så fick de en mycket nöjd kund trots de initiala problemen.

30 oktober 2024

Hej Emil,

Tack för ditt fina omdöme och dina inputs. Vi har gjort uppdateringar på vår sida enligt de inputs du skickade till oss när vi chattade, samt för mailutskicket och vi är tacksamma för att du vill hjälpa oss att bli bättre.
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka när du är i behov av nya prylar. Allt gott!

iReward Support

Hittade en iPhone XR på iRewards nät…

Hittade en iPhone XR på iRewards nät sida till en kostnad av 1699:-, lite billigare än på Swappie.
Vid beställning tillkom 86:-
Alltså totalt 1785:- och inte 1699:-
iRewards klarade sig med marknadsföringslagen att total priset dör upp i KASSAN inte på försäljnings sidan.
iRewards tyckte att de skulle skicka iPhone utan lågvolt tranformator, ladd kabel och kabel med USB kontakt för att Ladda iPhone i bilen.
det kunde jag köpa för extra. ca 500:-.
Den kom med bud till Pressbyrån, den verkar vara tillverkad 2018, alltså 6 år gammal.
Den låste sig två (2) gånger och hamnade i zoom läge, jag är 75 år och kunde inte låsa upp den, utan fick lämna in den.
Batteriet är kass och behöver bytas, ytterligare kostnad 500:-.
Mitt intryck är att iRewads är ett dåligt företag som knappast gör "Kundnytta".
Varning att handla på iRewards.

Tack för omfattande svar från iRewards.
Ni skriver om garanti.
Min fråga hur lång är er garanti, det framgick inte ur ert svar.
Mvh.
Patrik.

15 september 2024

Hej Patric,

Tack för att du hörde av dig till oss igen och delade dina erfarenheter med oss.

Vad gäller din fråga om lågvoltstransformator och laddare för 12v-uttag, så vill vi bara bekräfta att våra produkter levereras med en laddsladd, i ditt fall en USB A till Lightning. Precis som om du köper en ny produkt hos Apple. Tyvärr erbjuder vi inga 12v-laddare till cigarettuttaget, men vi har tidigare skickat länkar via mail där du kan hitta sådana hos andra återförsäljare.

Angående zoom-läget på din iPhone, så är det en tillgänglighetsfunktion som finns inbyggd i iOS och är tänkt att hjälpa användare med synsvårigheter. Ibland kan den aktiveras av misstag genom att man dubbeltrycker på skärmen. För att inaktivera zoom-funktionen kan du gå till Inställningar > Tillgänglighet > Zoom och stänga av den. Vi har tidigare skickat en guide med steg-för-steg-instruktioner om detta via mail.

Vi vill också påminna om att vi säljer begagnade telefoner, vilket tydligt framgår på vår förstasida. Vad gäller batteriet så avråder vi från att byta det via en tredjepartsbutik, då det kan påverka telefonens prestanda och garantin. Som vi nämnt tidigare är en batteritid på upp till 24 timmar för en telefon från 2018 faktiskt ett mycket bra resultat.

Vi erbjuder alltid garantier för våra produkter, förutsatt att telefonen har en defekt som går under garantin, är i samma skick som när den lämnade oss och att batteriet inte har bytts eller att telefonens yttre inte har öppnats på något sätt.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller om vi kan hjälpa dig med något annat.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

iReward Support

Jo jag var jätte nöjd med laptopen jag…

Jo jag var jätte nöjd med laptopen jag köpte, jätte fin var den.och ni hjälpte mig under leveransen.Ja jag är en mycket nöjd Kund.mvh Ka..🤗

9 oktober 2024

Hej Kenny,

Stort tack för ditt fina omdöme och att du valde oss på iReward! :)

Ett smart sätt att handla elektronik på…

Ett smart sätt att handla elektronik på alla sätt. Företaget är tryggt och proffisionellt, snabb och smidig leverans. Min IPad var i perfekt skick. Att kunna återanvända och inte köpa nytt har bara fördelar när det sker på det här sättet.

4 oktober 2024

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme och vi hoppas du blev nöjd med din nya iPad och önskar dig välkommen tillbaka! :)

Bra service

Bra service, supersnabb leverans!

1 oktober 2024

Svar från Ireward

Tack för det fina omdömet Olle! :)

/iReward Support

Vill verkligen rekommendera Ireward

Vill verkligen rekommendera Ireward , enkelt och snabb leverans. Vill verkligen slå ett slag för att företag som detta tänker hållbarhet på produkter som vi alla kan enkelt ta del av för vår gemensamma framtid.

22 augusti 2024

Svar från Ireward

Tack för din fina kommentar. En hållbar affär är en hållbar framtid! :)
/ iReward

Köpte en MacBook Pro 15” i förra…

Köpte en MacBook Pro 15” i förra veckan, snabb leverans och produkten helt enligt beskrivning, supernöjd kommer definitivt handla här igen!

27 september 2024

Svar från Ireward

Tack för de fina orden! Vi ser fram emot att göra dig minst lika nöjd nästa gång! :)
/ iReward