1. Tillverkare av medicinsk utrustning

IQoro is a treatment for reflux, snoring and swallowing difficulties. IQoro works by strengthening 148 muscles between your mouth and stomach that you use every time you swallow.

3,7

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Bra resultat

Bra resultat, bra gensvar och service.

6 mars 2026

Svar från IQoro

Tack så mycket för din fina recension. Det är väldigt glädjande att höra att du har fått bra resultat och att du är nöjd med både bemötandet och servicen.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
/Teamet på IQoro

Var osäker på om det skulle fungera med…

Var osäker på om det skulle fungera med det gör det verkligen!!! Har haft klump i halsen i flera år. Jag märkte inte från början att jag blev bättre men helt plötsligt så var klumpen helt borta efter 3 månader. Har fortfarande lite problem med halsbränna som jag får när jag äter men inte alls lika ofta. Fortsätter träna, är så nöjd!

6 mars 2026

Svar från IQoro

Vad roligt att höra att träningen har hjälpt och att klumpkänslan har försvunnit, Vi blir väldigt glada av att höra om dina framsteg. Fortsätt gärna träna som du gör!
Vänliga hälsningarTeamet på IQoro

IQOro - sluta med syradämpande läkemedel

IQOro gjorde så att jag kunde sluta med syradämpande läkemedel. Det tog några månader innan jag märkte resultat. Jag använder den varje dag och jag känner inte av magmunnsproblemen. Det gäller att hålla ut och hålla i. Så glad jag hittade denna.

23 februari 2026

Svar från IQoro

Vi är glada att höra att du mår bra och att besvären har minskat.
Just som du beskriver tar det några månader innan man märker tydlig förbättring, och kontinuitet är en viktig del av behandlingen!
Tack för att du tog dig tid att skriva din recension.

Den funkar - reflux och klump i halsen borta

Trillade över denna produkt för flera år sen då den var ganska ny. Var skeptisk men ville testa. Led av reflux, harklingar och en konstant klump i halsen. Kunde inte sova ordentligt. Tyckte den var ganska dyr men redan efter ett par veckors träning så blev jag bättre. Idag tränar jag två gånger om dagen vid tandborstning och alla symptom är borta. Sover obehindrat och inga harklingar. Jag har samma produkt kvar fortfarande. En liten spricka ser jag men den funkar! Den är värd att testa.

26 december 2025

Svar från IQoro

Tack så mycket Caroline för att du delar din upplevelse 💛 Det är verkligen glädjande att läsa!

Vi förstår att det kan kännas skeptiskt i början, särskilt när man haft symtom som reflux, harklingar och klumpkänsla i halsen under lång tid och dessutom haft svårt att sova. Att du redan efter några veckor märkte förbättringar – och idag är helt symtomfri med enkel underhållsträning i vardagen – är fantastiskt att höra!

Extra fint att höra att du fortfarande använder samma IQoro efter flera år och att den fortsatt fungerar. Men med tanke på att den nu börjat bli sliten, är det dags att ersätta den så att du inte skadar dig. Om du vill - kontakta vår support så hjälper vi dig. https://www.iqoro.com/se/kundservice/kontakta-oss/

Tack för att du tog dig tid att skriva och för att du rekommenderar andra att ge behandlingen en chans.

Vi önskar dig fortsatt god hälsa och många goda nätter framöver.

Allt gott,
Linn - Team IQoro

Fick ett tips av en kompis som har…

Fick ett tips av en kompis som har diafragmabråck, köpte en och det var den bästa affär jag gjort.
Jag har haft uppblåst mage, ständiga rapningar, gaser och ont i bröstet samt svårt att svälja. Fick tidigare utskrivet Omeprazol vilket inte hjälpte. Första träningsrundan fick jag effekt efter ca 2 månader, var bra och slutade träna. Då kom eländet tillbaka och jag ringde supporten och fick ett träningsprogram över tid. Har nu startat och kört i 2 veckor och är mycket bättre igen.

22 oktober 2025

Hej Christian,
Vilket bra tips du fick från din kompis!

Vi kan förstå att du är glad att slippa alla de besvär lidit av.

Det stämmer att alla inte blir hjälpta av läkemedel av denna sorten och bra att du istället började träna med IQoro.

Det stämmer att man i de flesta fall behöver fortsätta med underhållsträning för att bibehålla de muskler du nu byggt upp.

Bra att du tog kontakt med vår kundsupport och att du nu är igång med din träning igen. Fortsatt lycka till med din träning!

IQoro teamet

Blev dålig av Esomeprazol och hittade…

Blev dålig av Esomeprazol och hittade den här. Läste allt jag kunde hitta då jag inte kastar mig in i nåt sånt direkt men nu efter sex månader med träning varje dag så har jag sällan halsbränna och det bästa av allt. Ingen slemmig hosta efter att jag ätit. Så nöjd

5 juli 2025

Hej Berith,

Stort tack för din recension. Klokt att du läste på ordentligt innan du började träna, då var du väl förberedd på att ge träningen den tid som behövs! Tålamodet och din rutin med IQoro har ju verkligen gett resultat i och med att du nu är så mycket bättre i dina besvär.

Stort grattis till fina resultat - kom nu ihåg att underhålla ditt resultat genom att fortsätta med träningen 1-2 gånger om dagen.

Vänligen, Team IQoro Sverige

Har haft stora problem med sura uppstötningar, uppblåst mage, svälj svårigheter.

Har haft stora problem med sura uppstötningar, slem i halsen, en låst magmun med svårigheter att rapa och svälja i många år. Har blivit livstids användare av opremazol. Med stor skepsis köpte jag en Iquro och nu efter tre månader är det grymma förbättringar. Inget slem längre, kan äta och rapa helt naturligt! Känns som hela systemt fått en reboot och allt flyter på naturligt i svalj, hals och mage som det ska göra. Helt ärligt trodde inte på detta! Men så fel jag fick och nu använder jag min stora napp varje dag som givit mig ett nytt liv.
Suck and live🙏🏻😀⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 maj 2025

Svar från IQoro

Stort tack för att du delar med dig! Så fantastiskt att höra vilken skillnad IQoro gjort för dig – från skepsis till en helt ny vardag.

Kom nu ihåg att underhållsträna 1-2 gånger om dagen för att bibehålla dina fina resultat.

Hej. IQoro

Hej. Har hållt på. Med iQoro. I 3
Veckor. Är lite bättre. Äter esomeprazole. 4dagar. Bara. Så det fungerar kör 3gånger per dag. 2timmar. I mellan

2 maj 2025

Hej Tonie,
Bra att du redan känner dig bättre, trots att du endast tränat i 3 veckor.
De flesta behöver träna längre än så för att se effekt av träningen.

Det är suveränt att du är noga med att träna 3 gånger per dag samt att det får gå minst 2 timmar mellan träningspassen.

Fortsätt så och lycka till med din träning!

Vänligen,
Team IQoro

Ger resultat

Enkel att använda, med bra rutin som ger resultat.

28 februari 2025

Svar från IQoro

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplever resultat och att rutinen fungerar bra för dig.

Vi önskar dig fortsatt lycka till med träningen!

Vänligen, Team IQoro

Faktiska kostnaden för IQoro över tid bör uppmärksammas !

kostnaden framkommer inte i annonseringen såvitt jag kan se... plastdetaljen som i sig är en väsentlig del av produkten om än billig i tillverkning går sönder efter en tids användning...sprickbildningen tidigt och sedan brister plasten...kan ske inom garantitiden eller efter och så får man snällt köpa ny produkt där plasten ingår såklart...

23 januari 2025

Hej Per,

Vi beklagar om det för dig inte framgått tillräckligt tydligt hur lång den beräknade livslängden för en IQoro är. IQoro är en hygienisk produkt som är CE märkt för att ha en livslängd på ett år, därför är rekommendationen från oss att man årligen ersätter sin IQoro med en ny. Denna information står med i manualen och även i köpvillkoren som man godkänner i samband med sitt köp.

Om ingen förslitning uppkommit i IQoro efter ett års användning är det givetvis upp till användaren eller ej att avgöra om man vill ersätta med en ny direkt eller fortsätta använda produkten tills den nått sin maximala hållbarhet och sprickbildningar bildats. I ditt fall använde du din IQoro i 28 månader, mer än dubbelt så länge som IQoro är beräknad att hålla.

För att träning med IQoro ska ge den effekt som även du bevittnat (noterar att du berättat i samband med kontakt med support att du blivit hjälpt och även rekommenderat till många andra att börja träna, väldigt roligt och grattis!) är det en rad parametrar som måste uppfyllas. Bland annat kravbilden på val av material för medicinteknisk produkt och att materialet är hårt men samtidigt något flexibelt. Detta gör att valmöjligheterna blir väldigt begränsade vilket medför svårigheter att förlänga hållbarheten ytterligare. Vi hade gärna sett att vi kunde erbjuda en produkt som aldrig behöver ersättas, men som de allra mesta som används dagligen så uppstår, vare sig man vill eller ej, förslitningar.

Något att ha i åtanke är att en annons huvudsakliga funktion är att sprida kunskap om en produkt, på ett kort och sammanfattat sätt. Vi är noga att i all vår annonsering hänvisa till vår hemsida för fördjupad information. Här framgår tydligt pris, beräknad livslängd och även vilken garanti vi erbjuder.

Vi är stolta över att erbjuda en produkt som kan hjälpa så många att bli bättre/fri besvär som man inom sjukvården ofta endast erbjuder symptomlindrande mediciner mot. Allt har för- och nackdelar, men vi ser att fördelarna med att erbjuda en riskfri behandling mot den faktiska grundorsaken, utan risker för otäcka biverkningar väger betydligt tyngre, än att en nackdel med IQoro är att den måste bytas ut på grund av naturlig förslitning.

Vi respekterar din åsikt och välkomnar dig att höra av dig om du i framtiden är intresserad att på nytt investera i en ny IQoro, så du kan behålla de resultat du uppnått utan att musklerna blir försvagade igen. Kom då ihåg att ta del av den återköpsrabatt som supporten erbjudit dig.

Vänligen, Team IQoro.

Vägen mot ett smärtfritt liv

Jag köpte min IQoro 2018 efter att haft problem med bröstbränna flera år, och knaprar Omaprazol för att hålla smärtan under kontroll. Har gjort gastroskopi med konstaterat magmunsbråck.

Jag började se förbättring efter några månader, och blev betydligt bättre efter 6-12 månaders användning. I början gjorde jag 3-5 träningspass om dagen, men senare när det började bli bättre 2-3 gånger per dag.

Efter ca 2-3 år så var jag symptomfri och kunde sluta använda IQoro. Smärtan har kommit tillbaka någon enstaka period, och då har jag upptagit träningen igen, vilket gjort att problemen försvunnit igen.

Nu har jag ej behövt använda den på ca 2 år.

För mig personligen är det bland de bästa köpen jag gjort i mitt liv.

Försökt påtala det för vårdpersonal med så att de kan sprida informationen, men de verkar helt ointresserade & okunniga.

Ge IQoro ett försök om du har problem med bröst bränna. Öva på att få till rätt teknik, och ge det tillräckligt med tid. Har du lika ”tur” som jag kan du i framtiden bli symptomfri och klara dig utan både mediciner och ”munhantel”

Lycka till!

28 december 2024

Hej Robert,
Tack för att du delar din erfarenhet från att träna med IQoro.

Skönt att bli fri dina besvär också, det måste kännas bra att slippa äta Omeprazol.

Vi vill dock rekommendera att man tränar 3 gånger per dag (inte fler) tills man som du blivit symtomfri, därefter rekommenderas någon form av underhållsträning tex. 1 gång / dag.

Vi kan förstå din frustration gällande vården men vi jobbar dagligen för att informera och utbilda vårdgivare om fördelarna att behandla grundorsaken istället för att endast medicinera för symtomen.

Fortsatt lycka till!

Vänliga hälsnignar,
IQoro teamet

Tusen tack för denna lilla mackapär!

Tusen tack för denna lilla mackapär!

Använt den i tre år …nu endast en gång om dagen. Ytterst få harklingar och använder sällan Omeprazol numera!

Mitt barnbarn 8 år, påminner mig om att sitta rak i ryggen, vilket jag själv tror har en positiv effekt på min öppna magmun!

Vänligen Lena Lillhage

24 oktober 2024

Hej Lena,
Härligt att höra att du får lite extra hjälp av ditt barnbarn att komma ihåg positionen med en rak rygg när du tränar!

Grattis också till dina fina resultat och bra att du håller i underhållsträningen.

IQoro teamet

De första 6 månaderna märkte jag ingen…

De första 6 månaderna märkte jag ingen skillnad, min halsbränna var minst lika förfärlig som innan. Trotts att jag följde instruktionerna. Jag var bredd att ge upp men som tur var gjorde jag inte det och efter 6 månaders användning började min halsbränna avta för att ganska snabbt försvinna nästan helt. Så mitt råd är GE INTE UPP. Efter ca 9 månader ansåg jag mig färdigbehandlad och slutade använda IQoro, det skulle jag inte gjort för halsbrännan kom tillbaka. Jag började använda IQoro igen och halsbrännan försvann. Nu använder jag den en gång om dagen och halsbrännan är nästan borta.

16 juli 2024

Hej Martin,

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och för att du betonar vikten av tålamod. Det är verkligen viktigt att komma ihåg att det tar tid att stärka musklerna och att förbättringar kan dröja. Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte märka skillnad direkt, men som din berättelse visar, kan ihärdighet verkligen löna sig.

Vi är glada att du höll ut och att IQoro har hjälpt dig att minska dina symtom. Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av dina erfarenheter!

Vänligen, Team IQoro

Beställ din IQoro och använd den sedan tre gånger per dag i några månader och du märker skillnad.

Denna lilla enkla pryl som jag beställde från IQ-oro hjälper verkligen. Jag har använt den dagligen i ca ett år nu. Jag har slutat att medicinera sedan länge. Det är ett krux, det räcker inte med en användning av IQoro i några dagar. Använd den tre gånger per dag i några månader så kommer du att märka skillnad. Min Reflux märks knappast längre. Jag säger bara tack IQoro.

16 maj 2024

Hej Stefan,

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din erfarenhet! Det gläder oss att höra att IQoro har gjort en sådan skillnad för dig och att du kunnat sluta medicinera.

Att stärka muskler är en tålamodsprövande process, vi är därför så glada att du gav IQoro några månader så vi kunde hjälpa dig med din reflux. Tack för ditt förtroende och dina varma ord!

Det fungerade verkligen.

Det fungerade verkligen.
Jag trodde egentligen inte att det skulle fungera men eftersom läkaren talat om för mig att jag troligtvis skulle få äta Omeprazol resten av mitt liv var jag beredd på att prova det mesta. Efter att använt IQoro 2 gånger om dagen i 6 månader hade klumpen i halsen och de sura uppstötningarna försvunnit. Jag tvivlade dock fortfarande och tänkte att det förmodlingen berodde på att jag fortfarande åt Omeprazol så jag började slarva lite med IQoro... och båda symptomen kom tillbaka. Sedan en tid tillbaka använder jag återigen IQoro 2 gånger om dagen och tar bara Omeprazol vid behov. Jag är fortfarande symptomfri och har nu slutat tvivla. IQoro fungerar.

29 april 2024

Svar från IQoro

Vilken otrolig resa Eva-Lotta! Det är förståeligt att du var skeptisk i början i och med att din läkare sagt att du troligen skulle äta Omeprazol resten av livet, men det är fantastiskt att höra att IQoro verkligen har gjort en sådan skillnad för dig. Att kunna sluta med medicineringen och fortfarande vara symptomfri är ett stort framsteg, kom ihåg att det är träningen du utfört varje dag som ligger bakom din framgång, bra jobbat!

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet!

IQoro fungerar verkligen.

Jag har blivit av med mina svårigheter att svälja, min halsbränna och mina smärtor i bröstet. Med IQoro tränar jag den inre muskulaturen, vilket har hjälpt mig att må bättre och jag slipper ta medicin. Jag är mycket nöjd och rekommenderar varmt IQoro.

11 april 2024

Hej Anita,
Tack för att du delar med dig av dina resultat och grattis till att du nu slipper ta medicin.
Glöm ej underhållsträning i någon mån så du behåller den styrka du tränat upp i svalg, matstrupe och diafragma.

Team IQoro

Lång historia men fungerar verkligen!

Efter en mycket stressig vardag och var nära väggen så började konstiga symtomer dyka upp. som tex konstant halsbränna bland annat.
Detta gjorde att jag besökte vårdcentralen där jag fick råd att äta annorlunda och fick medicin utskriven….efter en månadstid av medicin ätandet hade halsbrännan inte försvunnit och jag började med receptfria läkemedel i mängder. 6 månader senare med mycket lugn och andra förändring gav halsbrännan inte upp! Problem med sömn och annat då jag vaknade under natten med smärta i halsen, trots flertal kuddar under huvudet!

Började söka på nätet och hittade IQoro. Tänkte 1500kr för en plastbit…. Ja dom tjänar nog pengar…. Men eftersom vårdcentralen bara stötte bort mig och hoppet nästan var ute tänkte jag, vi testar.
Tack gode gud för att ni finns!!! Efter en veckas tid börjar jag känna skillnad och allt blir bara bättre och bättre vecka ut och vecka in!!!!

Älskar! Kan sova, äta och leva ett normalt liv utan massa mediciner som man har läst att det kan skapa ohyggliga biverkningar inlängden!

12 mars 2024

Hej Lucas,
Tack för att du delar med dig av din resa.
Precis som du skriver är det många liksom du som upplever att de inte får den hjälp de behöver och att man många gånger får höra att läkemedel är det enda alternativet.

Ja, IQoro är inte billig. Vårt mål är att man skall kunna få sin IQoro på recept istället för läkemedel så tills dess kommer IQoro med en resultatgaranti: Tränar man enligt anvisningar och inte får resultat så får man kontakta oss för retur av sin IQoro och sedan återbetalning.

Grattis till dina snabba resultat! Långt snabbare än genomsnittet men kom ihåg att fortsätta träna enligt rekommendation i minst 6 månader innan du påbörjar underhållsträning.

Fortsatt lycka till och tveka inte att kontakta vår kundsupport om du har frågor om dina symtom eller träningen.

IQoro

Har konstaterat diafragmabråck

Har konstaterat diafragmabråck. Tränat i 4 månader, andvänder ej någon syredämpade medicin längre nästan inga symptom längre. Så den fungerar alldeles utmärkt för mig

22 februari 2024

Hej Lennart,
Grattis till dina fina resultat och SNABBARE än genomsnittet dessutom!

Tänk på att fortsätta träna 3 gånger per dag åtminstone tills du tränat 6 månader. Efter det kan du växla över till underhållsträning.

IQoro-teamet

Märkte tidigt att det ej gjorde någon…

Märkte tidigt att det ej gjorde någon skillnad, bad om retur. Men det hade ej gått 6mån.. efter då 6mån hör jag av mig igen, och får tips och nytt hopp om att den kan hjälpa mig. Så får förlängning på 6mån..nu efter detta slutade jag med IQoro och märkte att jag mådde bättre utan den. Men nu kan jag tydligen inte returnera den längre för att det har gått för lång tid. Så om ni ska köpa IQoro, räkna inte med någon garanti ..

1 december 2023

Hej Niklas,

Enligt forskningen blir 97% förbättrade efter 6 månaders träning, därför kan inte alla “tidigt” känna att behandlingen gör skillnad. Det är som att gå på gymmet och efter första passet säga att; - Nej det här kommer inte göra mig starkare. Där vet du att tiden du styrketränar gör skillnad. Samma sak gäller även med behandling med IQoro. Du behöver träna med IQoro 6 månader, enligt instruktioner om totalt 90 sekunder om dagen för att ge IQoro rätt chans att hjälpa dig och få de resultat som forskningen visar. Står du din del av avtalet så står vi vår - har du inte blivit förbättrad, ger vi dig pengarna tillbaka. Så enkelt är det.

I ditt fall förstår jag av konversationer att du fått coachningssamtal, varpå du fick tips om träningsteknik som du önskade prova ett tag till. Varpå vi erbjöd dig en möjlighet att förlänga resultatgarantin ytterligare 6 månader. Valet var helt och hållet ditt. Så du har fått totalt 12 månaders resultatgaranti. Dock hör du inte av dig förrän totalt 18 månader senare, vilket innebär att tiden för resultatgarantin hade passerat och var anledningen till att du inte längre kunde nyttja erbjudandet.

Linn, Team IQoro

Jag är helt enig med alla dom lovorden…

Jag är helt enig med alla dom lovorden som skrivs . Hes röst och öm strupe och hals är borta .Märker nu efter 4 månader att jag även sover bättre och hade ibland ont i lungorna som är borta nu . Enkel att använda och efter lite letande i början hittade lugnet och avlslappnad andning , det finns andningsövningar inom yoga men detta är enklare för mig .Jag har IBS och mina tarmar gillade inte alls esomeprazol. Rekommenderar .

4 september 2023

Svar från IQoro

Vi gratulerar till dina fina resultat. Dessutom ligger du under genomsnittet och extra roligt att höra att du slutat med Esomeprazol också!

Vi önskar dig fortsatt lycka till.

Vänliga hälsningar från IQoro teamet