Verrast. Ik had vooraf tamelijk wat slechte reviews gelezen, maar ik wou toch een sterke case voor mijn zoontje. Dacht voor die paar tientjes ga ik niet verder zoeken en bestel gewoon. Prima hoesje,... Se mer
Det här tycker kunderna
14 dagen geleden, hoesje besteld, nog niks ontvangen. Lees op de reviews dat er producten pas na 3/4 weken geleverd worden. Als ze een bestelling binnen krijgen word dit waarschijnlijk besteld bij te... Se mer
Waterdicht hoesje besteld voor mijn samsung ultra s 20. Hoesje bleek niet waterdicht, telefoon geheel defect door het water, schade 575 euro . Onderzoekskosten bij samsung 37 euro en geld van het h... Se mer
Eerst wantrouwen of deze site wel betrouwbaar was,. Maar toch even gebeld en ook het nummer klopte zoals op de website. Vriendelijke meneer gesproken. Bleek daf mijn bestelde hoesje niet meer gemaak... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfecte service
Ik had 2 hoesjes besteld, maar ik vond ze allebei niets. Ik mocht op afspraak langs komen (buiten) en ander hoesje proberen. Netjes het restant terug gestort gekregen. 4 weken later moest ik een iPad hoes kopen, en uiteraard deze ook hier gekocht. Fijne service!
Service IPhone Cases
IPhone Cases komt zijn service afspraken snel, volledig en correct na. Binnen een week was alles perfect geregeld, inclusief terugboeken van betaling. Kortom, een bedrijf om met een goed gevoel zaken te doen.
Bestelling was er binnen 2 dagen
Bestelling was er binnen 2 dagen, gratis screen protector.
I love this cases!
Top webshop!!!
Goede prijs, heel goed product, snelle levering en top service. Telefonisch contact gehad en ik werd snel uiterst goed en vriendelijk te woord gestaan. Absolute aanrader!
Very good cases
Very good cases! I love my new ones.
The delivery service is fast. Value=Money
Prima bedrijf.
Prima bedrijf.Mijn case was bij het scharnier afgebroken.Na terugsturen meteen een nieuwe mogen uitzoeken.Ik kan dit bedrijf aanraden want de service als er problemen zijn is uitstekend.
Great services!
Fijn bedrijf!
Echt goede service!
Als het even kan bestel ik voortaan al mijn hoesjes hier! Ja ze zijn wat duurder dan bijvoorbeeld budget winkels maar dat komt omdat ze alleen goede merken leveren waar in veel gevallen langer garantie op zit dus dat is een keuze die je maakt. En ik betaal graag wat meer voor service en goede kwaliteit!
Leuk als je lang wilt/kan wachten ondanks de op de website korte levertijd
Leuk als je lang wilt wachten. Met deze wachttijden had ik liever in China besteld. Zelfs ivm de feestdagen. Dinsdag besteld (wel kerst), nu nog steeds niet in huis. Geen uitleg. Volgens PostNL pas zaterdag (!) bij hun ontvangen. Label was weliswaar vrijdag aangemaakt met de melding dat de bestelling was verzonden maar dit was dus niet het geval (in ieder geval niet op tijd). Heb genoodzaakt een andere hoes voor mijn telefoon moeten bestellen maar helaas niet voordat deze vrijdag door een val schade heeft opgelopen. Nee, geen iPhone cases meer voor mij; bestelling gaat retour. Bij dit soort dingen gaat het er niet om dat de bestelling te laat aankomt, maar eerder hoe je dit communiceert naar je klant toe. In dit geval geen communicatie dus.
Verkeerde kleur verzonden
Verkeerde kleur verzonden, dus niet tevreden.
Fantastische service en snelle …
Fantastische service en snelle levering. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen! Ik had een product bij hen besteld en moest het (zonder dat zij hier iets aan konden doen) retourneren. Dit werd snel en vakkundig gedaan, zonder enig probleem!
Snelle levering, geweldige klantenservice
De klantenservice is geweldig. Binnen het half uur heb je een reactie op je vraag/vragen. Ze zijn heel vriendelijk, kundig en hulpvaardig. Op de site is alles gemakkelijk te vinden. Ze hebben ook een aparte site voor ipod-cases; heel gemakkelijk dit alles!
zeer tevreden.geld terug incl verzendkosten!!
Nadat ik het bestelde hoesje binnen had gekregen, was het toch niet geheel naar mijn smaak.
Ik heb via de mail contact gezocht en een zeer snelle response gekregen.
Ik kon het hoesje terug zenden maar kreeg niet alleen het bedrag van het hoesje, maar ook de verzendkosten retour!!
Al met al zeer tevreden en voor een evt volgend hoesje zal ik deze hier aanschaffen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.