Ostrzegam kupujących przed nieuczciwą praktyką tego sklepu. Zamawiając część po uwczesnej telefonicznej weryfikacji Vin wysłano mi nie od tego modelu samochodu. Ponieważ dopiero po kilku tygodniach ud... Se mer
Företaget har svarat
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Se mer
Företaget har svarat
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Se mer
Företaget har svarat
Jestem zadowolony z szybkości dostawy. Cenię i wierzą i liczę na to że dostarczane produkty są oryginalne. Daje to poczucie bezpieczeństwa i bezpośrednio buduje opinie o wiarygodnym dostawcy! Możliwoś... Se mer
Företaget har svarat
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Paczka została zamówiona 1 marca. Na dzień dzisiejszy (12 marca) dostałem tylko informację od przewoźnika, że paczka została uszkodzona i zwrócona do nadawcy, i cisza. Po próbie kontaktu z iPart poprzez formularz na ich stronie, co dalej z paczką (pierwszy kontakt jednostronny 6 marca), więc 11 marca próba kontaktu telefonicznego. Pan odebrał i powiedział, że paczka została dziś dostarczona do nich i odezwie się jutro (co było sprzeczne ze statusem paczki na stronie InPost, ponieważ tam miała status "dostarczono do nadawcy" 10 czerwca około godziny 11). Więc dziś jest ten dzień (12 czerwca), w telefonie cisza. Próba kontaktu z mojej strony (bo Pan najwidoczniej zapomniał, w końcu to nie on opłacił przesyłkę, to po co się starać) zakończona niepowodzeniem. Najprawdopodobniej najszybciej dla mnie będzie iść do biura ochrony konsumentów, aby oni załatwili to prawnie, jeśli kontakt tam jest tak bardzo utrudniony. Nie dziękuję za niemiłe doświadczenia.
Proszę nie pisać pod tym komentarzem. Prosimy o kontakt w sprawie wyjaśnienia sprawy, bo jak próbowałem już (6 czerwca), to odpowiedzi 0.
Nie polecam!

Svar från iParts.pl
Omijać szerokim łukiem! Zamówienie złożone telefonicznie w środę 4.03.2026r. Mimo jasnych wskazówek co potrzebuje, zrobiono inne zamówienie. 3 razy dzwoniłem w ten sam dzień żeby zmienić zamówienie bo wsadzili w zamówienie to co chcieli a nie to co ja chciałem. Zapewniano mnie że paczka będzie w piątek, w piątek zadzwoniłem i dostałem informację że paczka dzisiaj zostanie wysłana. W sobotę dopiero utworzony list przewozowy, liczyłem że w poniedziałek zostanie wysłane i się przeliczyłem. Dzwonię we wtorek i mówią że kurier wczoraj nie zabrał że dzisiaj pojedzie. Mamy środę 11.03.2026r. Na stronie dpd zarejestrowana paczka ale nadal nie wysłana. Zbywają klienta przy każdym telefonie, dziwi mnie to że ta firma jeszcze istnieje. Nie tylko ja mam problem z dostawą, poczytałem trochę na temat tej firmy i zdecydowanie odradzam zakupy u tych partaczy… (update) już prawie 2 tygodnie od złożenia zamówienie, części dalej nie wysłane. Tego nie można nazwać sklepem

Svar från iParts.pl
Zamawiałem już drugi raz części na iParts i muszę przyznać, że szybkość realizacji zamówienia jest na bardzo satysfakcjonującym poziomie. Wszystko dotarło tak jak zostało zamówione i nie mam zastrzeżeń co do jakości zamówionych części.

Svar från iParts.pl
Absurd goni absurd. Paczka rzekomo 'skompletowana' i 'przekazana do wysyłki' równe 48 godzin temu, a kurier najwyraźniej jedzie po nią hulajnogą z drugiego końca Polski, bo dotrzeć nie może. 8 dni zwodzenia (zamówienie złożone 7 dni i 8h temu), kłamstw na WhatsAppie i obiecywania, że 'już, już wychodzi'. To nie jest poważny sklep, to poligon doświadczalny dla cierpliwości klienta. Auto u mechanika blokuje podnośnik, a ja muszę wyszarpywać jakiekolwiek info, które i tak okazuje się nieprawdą. Anulowałem zamówienie – szybciej sam wystrugam te części z drewna, niż oni je wyślą. Zamówienie 1599060 (18837/S/26/ZO) jakby ktoś w iparts się zainteresował. Choć wątpię

Svar från iParts.pl
Kupując części w iparts mozliwe że dostaniesz produkt zapakowany tylko w pudełko produktu który chcialeś i zaplaciłeś.Polityka zwrotów niestety tak działa że sklep nie sprawdza czy zwracany produkt jest nowy i tego producenta.Procedura jest taka:Kupuje się produkt wysokiej jakości i za niego placi a z innego sklepu zamaeia najtañszą tamdetę i odsyla ją tam gdzie się kupiło markowy dobrej jakości produkt.Sklep powinien sprawdzić zwracany towar i dopiero potem zwracać pieniądze.I tak uczcicwy nabywca jest tym który płaci za zaniedbanie jakim jest kontrola zwracanego towaru.Sklepy mają wytlumaczenie że to producent "przepakowuje" 😏.I tak kupisz i zaplacisz za kompletne sprzęgło dobrej marki np.exedy czy aisin a dostsjesz składak "no name" 🤷...i sie bujaj frajerze.Tak robi iParts...ale nie tylko.Jest jeszcze odsyłanie produktu itp,ale przy zakupie na firmę już jest ciężko,no i generuje straty (czas,pieniadze etc.)

Svar från iParts.pl
Mają pomocnych, komptetnych doradców, bardzo duży wybór, szybko dostępnych cześci w najczęściej najniższych cenach na rynku, kupowałem u nich wielokrotnie. Właścieciel Honda H-RV (RUII) 2015 rok.

Svar från iParts.pl
Firma rzetelna.Elementy zawieszenia do mojego auta dotarły w 2 dni.Dobrze zapakowane i zabezpieczone.Polecam gorąco

Svar från iParts.pl
Paczka dotarła po 5 dniach od zamówienia więc ok wszystko bez problemu.

Svar från iParts.pl
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, od doboru części po numerze VIN do wysyłki i dostawy.

Sprawna i rzeczowa obsługa. Szybka wysyłka zamówionych części. Polecam

Svar från iParts.pl
Zawsze świetna obsługa i wszystko na czas, panowie są zawsze mili i bardzo pomocni. Ceny w sklepie są atrakcyjne, a dostawa szybka. Polecam

Svar från iParts.pl
Polecam! Kupowałem świece i cewki, towar dostępny z dnia na dzień, miła obsługa, ceny atrakcyjne.

Svar från iParts.pl
To już koejne zakupy. Fachowe doradztwo, szybki kontakt, miła obsługa. Nic dodać, nic ująć

Svar från iParts.pl
Wszystko pasowało zgodnie z opisem
Szybka wysyłka
Dobrze zapakowane przesyłki

Svar från iParts.pl
Części w bardzo dobrych cenach, jednak za przesyłką trzeba trochę poczekać.

Svar från iParts.pl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.