Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Se mer
Företaget har svarat
Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Se mer
Företaget har svarat
Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Se mer
Företaget har svarat
Świetnie przygotowane szablony, które można przekształcić według swoich potrzeb. Łatwa i przyjemna praca na aplikacji. Ciekawe ułatwienia poprzez możliwość korzystania z gotowych propozycji lat stu mo... Se mer
Skrivet av företaget
Works Limited, H.P. House 21 Laffan Street Hamilton, HM09 , Bermuda
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bardzo wajny program do tworzenia CV jestem zadowolony I jak mam potrzebę zawsze korzystam. Polecam

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Kreator jest łatwy i intuicyjny w użyciu. Daje możliwość tworzenia profesjonalnie wyglądających dokumentów. Sama estetyka kreatora jest bardzo przyjemna. Plan możliwości subskrypcji jest logicznie stworzony i cenowo przystępny. Dziękuję.

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Przejrzysta strona i możliwość szybkiego przygotowania CV, jednak brakuje niektórych opcji jak np. usunięcie zdjęcia. Owszem jest to ważny aspekt CV ale są sytuacje, w których to zdjęcie jest zbędne a generowane CV bez zdjęcia wygląda gorzej bo wszystko zostaje na miejscu tak, jak w tym ze zdjęciem.

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Polecam narzędzie interview.me, pozwala naprawdę dobrze przygotować profesjonalne CV. Dodatkowo jest proste w obsłudze i konfiguracji wyglądu swojej aplikacji.

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
napisali , ze mozna sciagnac za darmo kopie cv, ale nie mozna .trzeba zaplacic, oczywiscie dowiesz swie tego dopiero po wypelnieniu wszystkiego , zlamasy i naciagacze

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Korzystam od wielu lat. Szacun za tak dobrze zrobiony, intuicyjny i pomocny portal! :)

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Gotowe szablony i gotowe podpowiedzi opisu swojego doświadczenia zawodowego pomagaja napisać je w sposób intersujący dla pracodawcy. Dzieki temu otrzymałam wlaśnie pracę:) Dziekuje i życzę powodzenia wszystkim Waszym klientom:)

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Niestety jedna gwiazdka, bardzo słabe praktyki jeśli chodzi o płatności. W moim przypadku zapomniałem anulować subskrypcję i tak - to moja wina natomiast od innych usługodawców gdzie pobierana jest miesięczna opłata otrzymuję maila z informacją, że oto właśnie została pobrana opłata i okres został przedłużony na kolejny miesiąc. Mam szansę na reakcję i zweryfikowanie czy nadal potrzebuję usług, a tak po cichutku, pobieramy sobie opłatę, która nie jest mała bo prawie 100 pln co miesiąc i liczymy, że się taki użytkownik nie zorientuje. No i się udało. 8 miesięcy razy 94,5 można łatwo policzyć. A Państwo łowią takich pacjentów jak ja na to, że okres próbny 14 dni za 5 pln z groszami. I potem jest cisza tylko pobieramy po cichutku. Sam serwis jest w miarę ok. Ale praktyki jak powyższe nie budują trwałych relacji z użytkownikami. Nie polecam i nie skorzystam więcej chyba, że oddadzą mi pieniądze w co mocno wątpię.

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Daje jedną gwiazdkę, za system płatności i za to, że jest tak drogo

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Chciałem stworzyć cv po angielsku. W darmowym kreatorze nie było takiej opcji, więc skontaktowałem się z firmą - zapewnili, że w pakiecie płatnym jest taka opcja. Zakupiłem subskrypcję i nic się nie zmieniło.
Kontaktowałem się w tej sprawie z firmą - poprosili o przygotowanie cv i zaoferowali, że oni skonwertują do wersji angielskiej. W kolejnej wiadomości już stwierdzili że nie mogą tego zrobić.
Zrezygnowałem z subskrypcji, a firma nie che zwrócić pieniędzy.

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Poprzednia wersja naprawdę ułatwiała stworzenie ładnego profesjonalnego dokumentu gotowego do wysłania. Teraz - nie da się połapać w meny, nie da się porządnie przyciąć zdjęcia, nie da się zmienić języka CV, nie wiem w zasadzie czemu ten redaktor w takim razie służy, porażka, pieniądze wyrzucone w błoto, do niczego się nie nadaje. Nie polecam

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Cena nie jest duża, ale sporo ma możliwości...jak ktoś już pisał, stara wersja była bardziej intuicyjna, przydało by się kilka mini poprawek, ale nie ma idealnego oprogramowania, wiec jest OK...
Gdybym musiał w przyszłości pisać nowe CV to jestem pewien,że wrócę do płatnej wersji

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.