Interviewme.pl - szablony i kreator CV Omdömen 3 456

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetnie przygotowane szablony, które można przekształcić według swoich potrzeb. Łatwa i przyjemna praca na aplikacji. Ciekawe ułatwienia poprzez możliwość korzystania z gotowych propozycji lat stu mo... Se mer

Företagsinformation

1. CV-rådgivning

Om Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Skrivet av företaget

Kreator CV InterviewMe oferuje profesjonalne i zróżnicowane szablony CV z eksperckimi poradami, które pomogą Ci zdobyć wymarzoną pracę. Generator CV online to najlepszy sposób na szybkie stworzenie życiorysu zawodowego, który będzie dostosowany do polskiego rynku pracy i stosowanych przez pracodawców systemów ATS.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo profesjonalna i szybka obórka…

Bardzo profesjonalna i szybka obórka CV. Jasne zasady. Szybka możliwość anulowania subskrybcji. Polecam - 5 gwiazdek

5 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie. Pozdrawiamy!

Manijaki

Pisało darmowy kreator. Tworzyłem CV z 20 min na koniec gdy chciałem pobrać wyskoczyło że muszę wykupić pakiet za 7pln. Tylko ukradli mi czas.

4 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, informacje dotyczące kosztów serwisu, zostały opublikowane w Cenniku kreatora, znajdują się na naszej stronie oraz w mailu powitalnym wysyłanym w dniu zakupu subskrypcji. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pana prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fajny kreator dużo funkcji…

Fajny kreator dużo funkcji potrzebowałem szybko CV i stworzyłem je ekspresowo

3 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Automatyczne przedłużenie po 14 dniach…

Automatyczne przedłużenie po 14 dniach i kwota 94,50 to zwykłe złodziejstwo

3 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, nasz kreator jest oferowany na zasadzie subskrypcji. Początkowy 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na wypróbowanie wszystkich funkcji premium kreatora i podjęcie decyzji o kontynuowaniu subskrypcji. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Jeśli możemy w czymś pomóc, prosimy o kontakt.

Generalnie to jakiś SCAM

Generalnie to jakiś SCAM, jak raz podasz im dane do karty to nie da się już tego z ich strony usunąc, nie ma opcji do tego, jest tylko możliwość podpięcia innej karty. A kontakt z supportem jest jak rozmowa z upośledzonym. Kłamią, że w każdej chwili można sobie wykasować dane karty z ich bazy , co jest nieprawdą!
Strona stała się bezużyteczna ponieważ obecnie nie ma możliwości edycji języka aplikacji, a także nie da się usunac ich głupich dodatków do opisów pól na szaplonie. Po prostu to śmieć ten serwis obecnie.

Ale co Wy mi tu odpisujecie za bzdury? Ja pisze, że niemoge usunąć swojej karty kredytowej z profilu, bo nie ma takiej opcji a moję mailowe rządania usunięcia danych karty płatniczej ignorujecie!!

OMIJAĆ TEN SCAM !!

2 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, bardzo nam przykro, że poczuł się Pan oszukany. Ukrywanie kosztów naszego abonamentu nie jest i nigdy nie było naszym celem. Subskrypcja naszego narzędzia odnawiana jest automatycznie, jeśli nie zgłosi się chęci jej anulacji przed końcem okresu próbnego. Wtedy też naliczana jest pełna płatność, która powtarza się co cztery tygodnie. Te informacje znajdują się na naszej stronie oraz w mailu powitalnym wysyłanym w dniu zakupu subskrypcji. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Panu prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Bardzo polecam to narzędzie

Bardzo fajna stronka do tworzenia nowoczesnego i czytelnego cv. Cena bardzo przystępna. Estetyczne i jednocześnie elastyczne szablony. Jestem bardzo zadowolona i polecam

2 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za Pani opinię! Miło nam, że jest Pani zadowolona z naszego serwisu!

Bardzo fajne narzędzie

Bardzo fajne narzędzie, łatwe w obsłudze, intuicyjne. Polecam!

1 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

Do szybkiego tworzenia CV idealna

Do szybkiego tworzenia CV idealna, choć ma pewne wady np. czasami ucina treść klauzuli informacyjnej. Przyczyną jest to że app nie przenosi na następną stronę treści powyżej klauzuli informacyjnej. Czasami trzeba trochę pokombinować.

1 mars 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy, zawsze jesteśmy otwarci na nowe sugestie dotyczące ulepszeń, a Pana opinia nam w tym pomaga!

Droga subskrypcja

26 februari 2026

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Анкета

Нормально все

24 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowna Pani, niezmiernie nam przykro widząc Pani ocenę. Zależy nam, żeby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia korzystając z naszego serwisu i dokładamy wszelkich starań, żeby tak się stało. Niedługo otrzyma Pani wysłaną z serwisu Trustpilot prośbę o przekazanie szczegółów dotyczących Pani konta. Dziękujemy!

Fantastyczny

Fantastyczny, intuicyjny kreator

21 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Słabiutko

Słabiutko. Wprawdzie proponują ładne i ciekawe szablony, ale nie ma możliwości regulacji szerokości na stronie i podglądu ostatecznej wersji przed pobraniem. Zatem finalny układ stron pliku to niespodzianka. Wygenerowałam kilka CV w rożnych konfiguracjach i zawsze jest ten sam problem - automatycznie przenosi tekst na kolejna stronę, w sposób nieciekawy wizualnie. Nie polecam osobom, które mają więcej niż jedną stronę A4. Straci łam cierpliwość po kilku kolejnych próbach. Pieniądze wyrzucone w błoto i stracony czas.

20 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy, zawsze jesteśmy otwarci na nowe sugestie dotyczące ulepszeń, a Pani opinia nam w tym pomaga! Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pani prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Fajne ale drogie

17 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy, zawsze jesteśmy otwarci na nowe sugestie dotyczące ulepszeń, a Pastwa opinia nam w tym pomaga!

To najlepszy kreator cv

To najlepszy kreator cv, na jakim pracowałam. Szczerze polecam! :-)

16 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

scam

piszą, że darmowe, a informacja o płatności na samym końcu

14 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, niezmiernie nam przykro widząc Pana ocenę. Zależy nam, żeby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia korzystając z naszego serwisu i dokładamy wszelkich starań, żeby tak się stało. Niedługo otrzyma Pan wysłaną z serwisu Trustpilot prośbę o przekazanie szczegółów dotyczących Pana konta. Dziękujemy!

Bardzo pomocna i intuicyjna

Bardzo pomocna i intuicyjna, polecam jak ktoś potrzebuje na szybko.

13 februari 2026

Svar från Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.