Jag är mycket imponerad av deras service! Jag hade en mindre skada på kontorsstolen som jag fick hem och det löste de mycket snabbt och effektivt. De är väldigt kommunikativa och tillmötesgående och d... Se mer
Stolen ser bra ut, är skönt å kostar inte så mycket heller, dock är det konstant rea på sidan vilket får den å kännas oseriös. Kvaliteten på stolen är helt okej, men det "veganska" lädret känns väldi... Se mer
Underbart skön och enormt snygg design! Känns väldigt lyxig och gav hemmakontoret en annan lyster. Vinkeln i ryggstödet är perfekt när jag sitter i ett telefonsamtal och känner att jag vill luta... Se mer
Väldigt stilren och bekväm. Även om det medföljde många delar gick det snabbt och enkelt att montera. Då jag har ett känsligt trägolv valde jag att inte sätta på hjulen. Ser väldigt snygg ut även utan... Se mer
Online Retailer of Furniture
Berlin, Tyskland
- interiorna@interiorna.com
- interiorna.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Köpte en kontorsstol som skulle vara i…
Köpte en kontorsstol som skulle vara i äkta läder - riktigt billigt konstläder!
Snygg och bra stol
Skickar sms -spam n
Skickar sms -spam om erbjudanden. Sms'en går inte att blockera eftersom det inte är ett mobilnummer som avsändare och ingen möjlighet att välja stop eller liknande.
Riktigt j..la irriterande! Jag har aldrig varit kund och skulle ALDRIG beställa från det här så kallade företaget.
Fint fint fint
Jätte nöjd med allt!
Smidigt och bra att köpa från hemsidan, leveransen kom som förväntat och produkterna var över förväntan!
Jättenöjd med min order
Jättenöjd med min order.
Bra kvalité och snygg design!
Väldigt bra
Väldigt bra, enkelt att handla. Snabb kundservice när man har frågor. Min stol är på väg men har inte anlänt än.
Väldigt stilren och bekväm
Väldigt stilren och bekväm. Även om det medföljde många delar gick det snabbt och enkelt att montera. Då jag har ett känsligt trägolv valde jag att inte sätta på hjulen. Ser väldigt snygg ut även utan hjulen.
Superfin stol och snabb leverans. Rekomenderar
Har tittat på en kontorsstol länge och kikat på en från Interiorna. Då sidan upplevs som automatiskt översatt var jag tveksam. Jag såg inte var de skickade ifrån och undrade även om tull. Sände frågan via chatten i somras och fick svaret att det kan tillkomma tull. Vid Singles day hade de bra erbjudande och jag tittade på stolen igen. Frågade på nytt om var de skeppades från och fick svaret Irland, dvs ingen extra tull eller moms.
Beställde en kontorsstol med hög rygg i brunt veganskt(fejk) läder.
Jag är så nöjd. Snabb leverans och en superfin stol (finns små små märken på kromen om man är superpetig vilket jag är, men inget någon annan kommer se, eller jag störa mig på). Behaglig klädsel som inte "klibbar". Ser ju lite fejk ut om man tittar noga men intrycket är super. Bättre än billigt äkta läder, och bara premium läder skulle se bättre ut men då blir priset ett helt annat. Lätt att montera. Känns stabil och välbyggd. Skön att sitta i. Efter en dag är jag mycket nöjd. Saknar bruksanvisning men en monteringsanvisning var med som var lätt att följa med enbart bilder och siffror.
Snabb leverans och bra kvalitet
Snabb leverans och bra kvalitet. Kontorsstolen ser fantastisk ut precis som bilden.
Underbart skön och enormt snygg!
Underbart skön och enormt snygg design!
Känns väldigt lyxig och gav hemmakontoret en annan lyster.
Vinkeln i ryggstödet är perfekt när jag sitter i ett telefonsamtal och känner att jag vill luta mig tillbaka och lägga upp fötterna på bordet.
Mycket väl paketerade stolar kom idag…
Mycket väl paketerade stolar kom idag och var enkla att sätta upp. Mycket vackra, fin finish och sköna att sitta i!
Jättenöjd med produkten och snabba…
Jättenöjd med produkten och snabba leveransen. Kontorsstolen var över förväntan.
Bra kvalitet och leverans
Bra kvalitet och leverans. Rekommenderas!
Bra möbler till bra priser.
Snabb leverans, svåra stolar.
Snabb leverans men stolarna var lite sneda i ramen, därav svåra att sätta ihop. Allt som allt så blev det väldigt snyggt för en ganska så liten peng.
Fina möbler och bra leverans.