Van af het eerste contact, met Jesse, tot aan de montage toe, super fijn ervaren, Jesse is duidelijk en denkt met je mee, en de monteurs, Frank en Huib zijn erg beleefd werken hard en netjes en helpe... Se mer
Det här tycker kunderna
Vandaag is er een airco bij ons geplaatst! Snelle service en hele vriendelijke, nette, vakkundige mensen! Alles is goed uitgelegd en keurig geplaatst! Een echte aanrader! Onze dank is groot
Afspraken werden goed nagekomen. Bestaande zonnepanelen zijn correct verwijderd en geplaatst op plat dak. Keurige montage van leidingen enz. Gunstige prijs. Alles werkt prima
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van zonnepanelen. Ons team bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met jaren aan ervaring, aangevuld door een kundig team van groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij altijd razendsnel leveren, en de hoogste kwaliteit installaties garanderen.
Kontaktuppgifter
Apolloweg 3C, 8938AT, LEEUWARDEN, Nederländerna
- 0587854690
- info@installgroen.nl
- installgroen.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super bedrijf
Super bedrijf . Vriendelijk personeel en snel geleverd ! Ik raad iedereen hun aan .
Gewoon nette duidelijke mensen met…
Gewoon nette duidelijke mensen met gezond verstand die weten wat ze doen. Leggen alle opties en verschillen duidelijk uit en gebruiken enkel top kwaliteit producten. Zelf nog gecontroleerd maar zijn inderdaad de nieuwste type panelen van hoge kwaliteit met de langste levensduur en het hoogste rendement, precies wat wij nodig hadden. Extreem tevreden. Heb niks aan te merken en zou willen zien dat meer bedrijven zo te werk zouden gaan. 100 punten!!!
Helemaal top!
Het klopt gewoon allemaal bij Instalgroen. Van gesprek tot offerte, installatie en after-sales. Snel, plezierig en correct. Wij zijn echt tevreden.
Positieve ervaring met dit bedrijf
Positieve ervaring met dit bedrijf. Snelle service en meedenkend naar onze situatie. Ook het tussentijds aanpassen was geen probleem en zo hebben we nog extra panelen geplaatst. Vriendelijk personeel en nog echt persoonlijk contact met de eigenaar. Zeker 5 sterren waard.
Deskundig bedrijf die weet waar ze mee bezig zijn
Installgroen heeft hele korte lijntjes en kan snel schakelen. De panelen zijn binnen 2 weken geleverd en gemonteerd. De app die erbij hoort werkt ook goed. Ze hebben duidelijk verstand van zaken!
De offerte was scherp en de levering en…
De offerte was scherp en de levering en plaatsing binnen 4 weken. Afspraken goed nagekomen. Goede uitleg bij plaatsing.
Naast keurige communicatie
Naast keurige communicatie, afspraken nakomend en zorgvuldig maatwerk geleverd te hebben krijgt Installgroen een dik verdiende 10.
Netjes traject vooraf
Netjes traject vooraf. Duidelijke communicatie voor, tijdens en zelfs gehoor na de tijd. Netjes gewerkt en opgeleverde installatie.
Zeer tevreden!
De communicatie verliep erg soepel, telefonisch een afspraak gemaakt met een specialist, vervolgens snel een mooie offerte gekregen en binnen 4 weken lagen de zonnepanelen op mijn dak!
Installgroen, ik zeg doen!
Wij zijn met meerdere partijen in gesprek geweest. Installgroen kwam gelijk vertrouwd over, vnl. op basis van openheid en parate vakkennis. Binnen 4 weken kwam er een team van 3 enthousiaste en gemotiveerde specialisten aan huis en voordat we het wisten was alles al geplaatst en geïnstalleerd. Kabels e.d. goed weggewerkt. Wat een service. Alles werkt zoals verwacht, kortom een aanrader!
Goed en professioneel bedrijf
Goed en professioneel bedrijf. Snelle levering en installatie voor een goede prijs. Inclusief installatie extra groep in meterkast. Aanrader dit bedrijf!
Top bedrijf!
Komen afspraken na en je krijgt waar voor je geld. Dag van installatie verliep zorgvuldig en volgens plan.
Afspraken werden goed nagekomen
Geweldig hoe je wordt geholpen en er…
Geweldig hoe je wordt geholpen en er met je mee wordt gedacht. Jongens vakwerk bedankt ! De afwerking is trouwens ook zeer netjes.
Het is een geweldig team samen.
Het is een geweldig jonge groep met veel ervaring. Snel, vakkundig en leveren goed kwaliteit. Prijzen zijn prima in orde en ze helpen je van A tot Z met je project. Ook hun nawerk na installatie is fijn te noemen. Ga zo door Installgroen 👍🏻
Super snel geholpen voor een nette prijs
Super snel geholpen voor een hele nette prijs. Met persoonlijke aandacht, professionaliteit en goede service. Tijdens installatie sneuvelde er 4 dakpannen. Deze zijn netjes vervangen. Kortom: dikke tip!
Aanrader
Aanrader. Duidelijke communicatie en er kon snel een afspraak ingepland worden.
Offerte gecombineerd met persoonlijk gesprek sprong eruit…
Van de offertes die ik had ontvangen sprong Installgroen er kwalitatief en qua prijs verreweg het gunstigst uit.
Het bezoek aan huis was voor mij doorslaggevend, gezien de bijzondere dakconstructie. Dit bedrijf heeft vakwerk geleverd!
Goed advies gekregen van installgroen
Goed advies gekregen van installgroen, hiernaar gehandeld en we zijn overgegaan tot de aanschaf van de panelen.
Deze zijn vlot geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Alles werkt zoals verwacht kortom een goede ervaring zeker een aanrader!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.