Stort utbud och nästan allt i lager
Stort utbud och nästan allt i lager. Snabb leverans, fick varorna dagen efter jag beställt. Jag är så himla nöjd!!
Inreda.com har sålt heminredning på nätet sen 1999 och har ett noga utvalt sortiment. Vi gillar snygga, praktiska och roliga prylar, gärna med en färgglad design. Här hittar du också kända varumärken men även produkter med unik design som bara finns hos oss.
Tryffelslingan 12, 18157, Lidingö, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Alltid trevliga! Snabba leveranser. Många fina saker i deras webbshop!
Superbra service och bemötande ! Absolut 5 stjärnor
Gjorde en beställning en fredag, lev tid stod 2-3 dagar. En vecka senare har jag fortfarande inte fått mitt paket. Jag tog kontakt med företaget via deras chat, där jag först fick svar att hon skulle titta på min beställning och återkomma. Det gjorde hon inte. Jag skrev en andra gång och frågade vad som händer... inget svar alls.
Jag mailade sen och frågade vad händer med min beställning? Då vi hade tänkt måla till helgen förstod jag att färgen inte ens var på väg. Jag fick då svar att hon än en gång skulle kolla upp detta. Sen inget svar.
Mailde sen en gång till att du skulle ju återkomma under dagen, inget var på det mailet heller.
Mailade idag 7 dagar efter beställning och ifrågasatte än en gång den service hon ger som är under all kritik. Har aldrig varit med om så dåligt företag som inte ens svarar sina kunder?
Frågar återstår fortfarande, vart är mitt paket? Är det ens skickat?
Har handlat en hel del på inreda.com men kommer tyvärr aldrig mer göra det och inte heller rekommendera butiken.
Fantastisk och personlig service och snabba leveranser. Älskar inreda.coms sortiment och inte minst all fantastisk väggfärg från Kalklitir som vi målat i stort sett hela vårt hem med. Rekommenderar varmt ett besök både på hemsidan samt deras butik på Lidingö.
Beställde 3 sammetsknoppar! Tog nästan 6 veckor att få dem och när de kom var 1 smutsig och en avskavd så delar av sammet var borta:( jag mailar o mailar för att tala om problemet och får till svar( en gång) att hon sett ett av mina mail och det är när jag säjer Tack för att de är på väg ... äntligen😂 sen är hon tydligen inte intresserad mer ,någon dag senare förlänger jag betalningen på Klarna och mailar på nytt! Nu väntar jag o ser om det kommer något mail tillbaka 😞
Köpte simpuffar till barnen förra sommaren. Det visade sig vara smygpunka vilket jag mailade dem om direkt. Fick svar 2 månader senare... "jaha oj" typ. Skulle få en återbetalning men den har jag inte sett röken av.

Svar från Inreda.com
Beställde saker av inreda.com i december, de hörde av sig och sa att de hade blivit något fel vid beställningen och att mina varor var slut och att de skulle få nya som de skulle skicka senast i mitten av februari om jag godkände detta. Tänkte att det är väl sånt som händer, så jag godkände detta då jag verkligen ville ha sakerna jag beställt. Men inga varor har kommit, har ringt och mailat men möttes då av en otrevlig kvinna på telefon som sa att de skulle komma in veckan därpå och skickas sista veckan i februari senast första veckan i mars.... Blev irriterad och sa att detta är inte de ni sa i december. Ville då ha någon form av ersättning på detta eftersom jag bara får vänta o vänta.. hon gav inte ens ett svar på detta utan sa att de skickas såfort de kommer och sa hejdå och la på.
Nu är det mitten på mars och jag har inte sett röken av varorna och inte ens hört något från detta oseriösa företag.
Mailat att jag inte längre är intresserad av varorna som fortfarande inte kommit och vill ha tillbaka mina pengar. De mailet har de inte ens svarat på, så känns som ett riktigt pajas-företag, så beställ EJ saker här!
Går att ringa men hänvisar till chat via telesvar. När man är inne i chatten kommer du inte längre änn till du är i kön och vill du inte vänta skriv ett mail. Det som händer är att inget händer längre. No telefon No chat No answer. Annars kom varorna som det skulle men är det nåt fel så på dessa så sitter du där du är. Ett seriöst företag behandlar kunder med respekt och det gör inte INREDA.COM
Har handlat många gånger där och det har alltid fungerat bra med snabba leveranser utan krångel.
Deras webbshop fungerar nu bra i mobilen TACK!!
Så många gånger jag sutit på tåget och tittat på inreda.
Jag rekommenderar alltid inreda till alla mina kompisar och de tycker också inreda är bra.