Inovanorge Omdömen 32

2,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har sendt tilbake ubrukt produkt i henhold til Inova sine retningslinjer- dette er en måned siden. De sier så fort vi har mottatt din retur vil du få en bekreftelse på Mail… hvor lang tid kan det ta... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ønsker å få returnere et produkt, kundeservice svarer ikke på mail. Lite hjelp i chatbot, umulig å få noen form for kontakt. Bruker «oppgradering av kundeservice» som svar på lite respons, noe de har... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kina svindel

Ikke får jeg svar på e-mail. De selger Temu varer til tidobbel pris av hva du kan kjøpe på Temu og forsendelsetiden er den samme. Ligg unna denne Kina svindlen og heller handle direkte på Temu mye rimiligere og kvaliteten på kjøpt produkt er meget dårlig.Ikke mulig å kjøpe ekstra børster i Norge.Typisk Kina svindel.

22 april 2025

Svar från Inovanorge

Vi oppgraderte hele kundesystemet etter en uventet bestillings­boom. Under overføringen havnet noen e-poster, blant annet dine, i et feil spamfilter. Feilen er nå rettet, og vi overvåker innboksen manuelt flere ganger daglig.

Hvorfor dette ikke er «Kina-svindel»
– Børsten er vår egen modell, utviklet sammen med én fabrikk i Shenzhen som kun produserer denne typen.

– Hver produksjons­batch funksjonstestes internt how fabrikk og kontrolleres av vår samarbeidspartner som sender våre leveringer.
– Prisen hos oss inkluderer norsk mva., toll, sertifisering, 12 mnd. norsk garanti, lokalt retur­lager og kundeservice – alt du ikke får når du bestiller direkte fra Temu.

Manglende returskjema og ekstra børstehoder:

Vi har erstattet papirskjemaer med et digitalt returskjema som følger med i e-posten du mottar fra oss ved forspørsel. Grunnen til at denne ikke kommer automatisk er grunnet tidligere historikk med retur av varer som ikke kom fra oss til å begynne med.

Slik løser vi saken din i dag:

Send ordrenummeret ditt til info@inovanorge.no, så får du valget mellom en ny børste uten kostnad eller full refusjon – helt opp til deg.

Vi svarer så fort vi kan!

Feil på siden

Feil på siden. Dårlige produkter å ikke noe å skryte av kundeservice. Kundeservice gjør ingenting for å rette opp i feil opp mot kunde.

20 mars 2025

Svar från Inovanorge

Hei - dette skal selvsagt ikke skje, og jeg beklager oppriktig at både nettsiden og kundeservicen har skuffet deg.

Gi oss en sjanse til å rette opp:

Send ordrenummeret ditt til info@inovanorge.no, så ordner vi enten ny vare eller full refusjon – du velger.

Jeg følger saken personlig til du bekrefter at alt er i orden.

Tusen takk for at du sier ifra – tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre.

Helt forferdelig

Helt forferdelig. ingenting fungerer, leveringstid er mye lengre enn hva som er oppgitt, kundeservice svarer ikke når man prøver å returnere vare, pengene blir ikke returnert og produktene er bare Kinadritt av dårlig kvalitet.

26 februari 2025

Svar från Inovanorge

Hei - dette høres helt uakseptabelt ut, og jeg beklager virkelig både forsinkelsen og mangelen på svar fra oss. La oss få orden på dette med én gang.

Slik løser vi saken din nå

Velg refusjon eller ny vare
Send ordrenummeret ditt til info@inovanorge.no, så prioriterer vi saken din:
• Full refusjon – pengene settes tilbake samme virkedag vi får opplysningene dine
• Ny vare sendt på vår regning.

Personlig oppfølging
Jeg følger saken helt til pengene er på konto eller den nye varen er levert.

Takk for at du sier fra – tilbakemeldingen din er avgjørende for at vi kan bli bedre. Vi rydder opp raskt og sørger for at du sitter igjen enten med et produkt du er fornøyd med, eller alle pengene tilbake.

Veldig bra!

Kjempe fornøyd med produktene jeg har handlet her - stilte noen spørsmål til kundeservice angående alkometeret og fikk svar så og si med engang! Rask og veldig hjelpende kundeservice. Har handlet her to ganger nå, ett alkometer og en kikkert og er veldig fornøyd med kvaliteten :)

Her handler jeg nok igjen! Anbefales.

23 januari 2025

Alkotester med dårlig kvalitet

Bestilte en alkotester. Denne viser helt feil promille og stemmer ikke overhode verken i forhold til alkoholinntak og sammenliknet med andre testere av god kvalitet. Har i ettertid også funnet ut at samme produkt selges til en brøkdel av prisen hos andre nettbutikker. Da vil kanskje kvaliteten gjenspeiles i prisen. Prøver å få kontakt med dem for informasjon om retur men det går trått….

24 december 2024

Elendig kvalitet av produkt

STYR FOR ALL DEL UNNA! Elendig kvalitet av produkt, som jeg til slutt fikk lov å returnere produktet. Startet en reklamasjonssak 19/11 og pengene er enda ikke refundert pr 8.1.25. Venter på 999,- Betalte 177,- for returen i tillegg. Kina varer med SYKE priser og ræva kvalitet.

12 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg hadde en veldig positiv opplevelse…

Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med både kundeservice, levering og produktet jeg kjøpte. Kundeservicen var rask og hjelpsom – de svarte på spørsmålene mine på en profesjonell og vennlig måte. Leveringstiden var raskere enn forventet, og pakken kom i perfekt stand. Produktet var av høy kvalitet og oppfylte alle mine forventninger. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og vil definitivt handle her igjen! Anbefales på det sterkeste!

24 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.