innocare Denmark Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg ville gerne have kÞbt en dunk aflÞbsrens til et tilstoppet toilet, men en leveringstid pÄ 3-4 dage duer ikke nÄr man har er akut problem. Som transportÞrer skriver de PostNord eller K. Hansen, h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super hurtig levering under 36 timer, og produktet er bare i top..2 meget snavset stole, blev helt klar i stoffet. Der var ingen pletter eller brugspor efter det blev brugt.absolut et produkt Kt jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi stod der med stoppet WC, mÄtte leje ind person for flere hundrede kroner. Det bliver ikke nÞdvendigt nÊste gang

Företagsinformation

1. Leverantör av rengöringsprodukter

Skrivet av företaget

Care4Home tilbyder unikke fĂžrsteklasses problemlĂžsende specialprodukter, der giver let og skĂ„nsom, behandling af de ting du omgiver dig med i hjemmet, pĂ„ institutioner eller i industrien, hvor almindelige produkter til daglig rengĂžring, ikke giver den Ăžnskede effekt. Det skal vĂŠre lettere at gĂžre rent. Vi vil gĂžre det lettere at gĂžre rent, sĂ„ du slipper for mekanisk skrubben/ rengĂžringen, ved mĂ„lrettet brug af kraft og intensitet i kemirecepturen eller ved at Ăžge kemiens virkningstid pĂ„ problemet, gennem en hĂžjere viskositet. Det lyder svĂŠre end det er – men det er helt simpelt – pĂ„fĂžr produktet – lad tiden arbejde for dig og skyl efter. Det er EASYPOWER. Vores produkter skal enkelt, effektivt og langtidsvirkende rengĂžre og beskytte de ting du omgiver dig med. Care4Home’s produktudvikling hviler pĂ„ 3 grundpiller; 1. Ressource besparende produkt design og anvendelse, 2. Udnyttelse af vedvarende ressourcer hvor det er muligt, 3. Cyklisk design, udnyttelse af genbrug og nyttiggĂžrelse af affaldsstrĂžmme. Care4Home’s produkter udvikles og produceres sĂ„ skĂ„nsomme mod miljĂž og indeklima som overhovedet muligt. Ressource besparende produktudvikling er hos Care4Home ikke egensindig fokuseret pĂ„ reduktion af de materialer og rĂ„vare der indgĂ„r i produktionen af virksomhedens produkter, men omfatter i stor grad ogsĂ„ produkternes anvendelse og brug. Det kan f.eks. vĂŠre mere bĂŠredygtigt at anvende et syntetisk stof til at levetidsforlĂŠnge og bevare bygninger og materialer med, end at nedrive og bygge nyt. Udnyttelse af vedvarende og fornybare ressourcer omfatter bĂ„de en forpligtigelse til elektrificering af virksomhedens vĂŠrdigkĂŠde der hvor det er muligt (produktion, transport og leverandĂžrens energiforbrug), samt en forpligtigelses til at afsĂžge mulighederne for at Ăžge andelen af rĂ„vare med bĂŠredygtig certificeret oprindelse. Fundamentet for cyklisk produkt design er systemtankegangen, hvor der anvendes rĂ„vare der enten ender deres livscyklus som deres udgangsstoffer eller som kan genanvendes som det de er uden nogen vĂŠsentlig kvalitetsforringelse. F.eks. aktivstoffer der er fermenteret af affaldsprodukter fra fĂždevareproduktionen, eller genbrugsemballager der fĂžres tilbage i samme produktstrĂžm de kom fra.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

kalkaflejringer er noget bĂžvl

kalkaflejringer er noget bĂžvl - indtil jeg prĂžvede denne KALKRENS SPRAY GEL. Det er virker fra fĂžrste gang!"

18 juni 2024
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för innocare Denmark

Svar frÄn innocare Denmark

Vi takker for de fine ord - det er en fornÞjelse nÄr vi kan hjÊlpe

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer