Inkeurope Omdömen

5 972
TrustScore 4 av 5

4,1

Satt i möte måndag och fick reda på att jag snabbt behövde toner och papper för att leverera utskrifter på ett möte på torsdag. Beställer direkt från InkClub, som lovar leverans på 1-3 dagar. Varorna... Se mer

Efter att ha klagat för att färgkassetterna inte fungerade i min skrivare framkom att HP hade uppdaterat på ett sådant sätt att kassetterna inte fungerade. Inkeurope erbjuder att skicka nya kasset... Se mer

1. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Leverantör av tonerkassetter
  2. Nr. 12 av de 28 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
  3. Nr. 8 av de 10 bästa företagen i Datoraffär

Om Inkeurope

InkEurope drivs av ett ungt och dynamisk team vars mission är att erbjuda bläckpatroner och toner av toppkvalitet till de absolut lägsta priserna! Vid at minska på antalet mellanhänder från producent till kund, har vi möjlighet att sälja dessa högkvalitativa bläckpatroner för endast en bråkdel av normalt butikspris. Hög kvalitet, låga priser, bra service och snabb leverans är våra nyckelord. Välkommen till InkEurope som en av våra många uppskattade kunder.

Bra

TrustScore 4 av 5

6 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 6 % av sina negativa omdömen

Snabb lev

Bra service!

14 april 2025

Hej Jan
Tusen tack för din fina recension, Jan 🙏 Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service!

Lonni / Kundservice

De levererar tonerpatroner som inte…

Först och främst: De är billiga - absolut och man brukar få vad man betalar för....
Men de levererar tonerpatroner som inte håller måttet ens för det priset.
Vissa visas i översikten och kan övervakas medan andra inte gör det.
Största problemet är däremot deras kvalitet.
Blek färgmättnad och när man försöker få hjälp ska man göra massor med olika inställningar och åtgärder för att lösa det. Jag fick en ny cyan-patron men det hjälpte inte. Flera mail fram och tillbaka med nya åtgärder - utan riktigt bra resultat. Jag anser att dom gör allt för att lägga skulden på din egen skrivare och handhavande.
Detta är inget företag jag kan rekommendera mer än för det billiga priset.
Dom borde minst erbjuda retur även med mindre avdrag för den förbrukning jag haft - men nej - inte heller kreditering eller annan kompensation
PS:
Dom föreslog att jag skulle ha HP orginal för att få bra färgutskrifter - varför ...?

4 september 2025

Hej Göran

Vi är verkligen ledsna över att våra tonerkassetter inte levde upp till dina förväntningar – särskilt när du har lagt ner så mycket tid på tester och dialog med oss.

Vi har under en längre tid försökt felsöka tillsammans med dig och även skickat ut en ersättningspatron, men förstår att resultatet fortfarande inte motsvarade dina krav för presentationer. Vi beklagar att vi inte hittade en lösning som gjorde dig nöjd, och vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete med att förbättra både produkter och support.

Även om vi inte lyckades den här gången vill vi tacka dig för ditt tålamod och dina detaljerade återkopplingar.

Med vänlig hälsning
Lonni – Kundeservice

Jag fick felaktiga patroner som inte…

Jag fick felaktiga patroner som inte godtogs som original trots att jag beställt sådana. Jag kan godta att något blir fel om det sedan rättas till men nu har efter min reklamation ett stort antal mail skickats från leverantören om att jag ska använda ett radergummi på patronerna, badda med alkohol och skicka bilder på etiketter på deras egna produkter. Efter flera veckor fick jag två nya patroner istället för de fyra som jag beställt och betalat för. Totalt värdelös service.

22 juli 2025

Bra bemötande – men upprepade fel i leveransern

Jag hade problem med bläckpatroner som inte fungerade, och var helt tomma och kontaktade företaget.
Kundtjänst, särskilt Lonni, svarade snabbt och mycket respektfullt. Jag fick ett nytt paket skickat till mig och upplevde bemötandet som seriöst.

Jag uppdaterade då min recension och tackade för hjälpen.
Men när jag hämtade ut paketet visade det sig att det endast innehöll två patroner, trots att jag tydligt visat (med bild) att alla fyra behövdes.

Efter två / eller även tre felaktiga leveranser känner jag tyvärr att jag inte kan lita på kvaliteten längre, även om kommunikationen varit bra.

Jag uppskattar deras försök – men kommer inte att handla här igen.

4 juli 2025

Hej Dara,
Vi beklagar verkligen din upplevelse.

Vi skickade ett e-postmeddelande till dig igår så att vi kan lösa problemet så snart som möjligt. Vänligen kontrollera din inkorg (och eventuellt ditt skräppostfilter) och svara oss direkt med information om din Epson-skrivare – så hittar vi en lösning.

Det kan finnas flera anledningar till att bläckpatronerna visas som tomma, trots att de inte är det. Det kan till exempel bero på:

Skrivaren känner inte igen de kompatibla bläckpatronerna korrekt

Chipsen på bläckpatronerna är inte anslutna

Eller att det är fel bläckpatroner för din modell

Vi skickar inte tomma bläckpatroner, så vi undersöker gärna ärendet och hjälper dig vidare.

Vi hoppas att du ger oss möjlighet att korrigera detta – och kanske uppdatera din recension när problemet är löst.

Med vänliga hälsningar
Lonni – Kundtjänst

Hej Bengt

Vi beklagar att du har haft problem med patronen.

Tyvärr har vi inte fått någon direkt kontakt från dig och har därför inte haft möjlighet att hjälpa dig förrän nu. Vi har precis skickat ett e-postmeddelande till dig och hoppas att du vill återkomma till oss så att vi kan hitta en bra lösning tillsammans.

Vi hoppas att du ger oss möjlighet att åtgärda upplevelsen – och kanske uppdatera din recension om vi tillsammans hittar en lösning som du är nöjd med.

Med vänliga hälsningar
Lonni Kundtjänst

Betalade för att få leveransen till…

Betalade för att få leveransen till utlämningsställe i Kungshamn (se ordererkännande)
Trots det kom leveransen till min hemadress i Tibro (200 km från Kungshamn) där ingen var hemma, lämnades därför till utlämningsställe i Tibro!!!
/ Jan-Olof Andersson

16 juni 2025

Kære Jan-Olof,

Hur är det ærgerligt att höra om din upplevelse!

Det är tyvärr skett ett fel under upprättandet av din försendelsesetikett, som gjorde, att pakken skickades till din folkeregisteradresse i stället för det önskade utleveransstedt i Kungshamn. Det beklager vi verkligen mycket – det var naturligtvis inte meningen.

Vi förstår fullt ud, at det har varit frustrerende, i synnerhet när man betalar för en viss leveransform, och det så inte blir overholdt.

Vi tager sagen alvorligt och har allerede fulgt op internt, så liknande fel kan undvikas framåt. Har du ännu inte varit i kontakt med oss ​​direkt, vi vill gärna hjälpa dig vidare – skriv slutligen till oss, så vi kan hitta en lämplig lösning.

De bästa hilsner
Lonni
Kundeservice

Inte bra

Inte bra alls ingen servicekänsla

16 juni 2025

Hej
Vi beklagar att du är missnöjd.
Du har lagt en beställning hos oss (Inkeurope), men i din recension hänvisar du till ett erbjudande (en vattenflaska) och information som kommer från en helt annan webbutik – nämligen InkClub. Vi är två olika företag utan koppling till varandra.

Det är helt förståeligt att detta kan orsaka förvirring, eftersom vi båda säljer skrivartillbehör och våra namn är lika. Tyvärr upplever vi ibland att kunder felaktigt tror att de handlar på ett ställe, när det i själva verket är det andra.

Du annonserade där i din beställning, eftersom det verkade som att du trodde att du hade beställt originalprodukter, men det var kompatibla produkter som beställdes en gång och originalprodukter den andra gången. Så du hade fått det du hade beställt.

Jag hoppas att du överväger att ge oss bara 1 stjärna, eftersom vi bara har försökt hjälpa dig och vi är inte ansvariga för förvirringen mellan två olika webbutiker ;)

Vi önskar dig en bra dag.

Lonni Kundtjänst

Saknar min färgpatron betalt för båda…

Saknar min färgpatron betalt för båda men bara fått en svart

14 maj 2025

Hej Hillivi
Tack för ditt meddelande – och vi beklagar verkligen felet.

Vi är redan i kontakt med dig via e-post och ser självklart till att skicka den färgpatron du saknar.
Beklagar besväret – och tack för ditt tålamod 🙏

Lonni
Kundservice

Upplevelsen var att vi fick…

Upplevelsen var att vi fick färgpatronerna snabbt och effektivt utan dröjsmål. Smidigt att beställa då alla typer av skrivare fanns med på listan över vilka patroner som passar just min skrivare! Dessutom till ett bra pris, lämnar inget övrigt att önska!

13 juni 2025

Snabbt effektivt utan dröjsmål.

Inkeurope behandlade min order snabbt, effektivt och utan dröjsmål - Toppen!
Däremot fungerade mina toner inte i min skrivare men detta är sannolikt mitt eget fel - jag valde ett icke original pack.

17 juni 2025

Hej Stefan

Stort tack för din fina feedback – det gläder oss att höra att din beställning hanterades snabbt och smidigt!

Tråkigt att tonerkassetterna inte fungerade i din skrivare. Kontakta oss gärna, så tittar vi närmare på det tillsammans – vi vill såklart att du ska ha produkter som fungerar som de ska.

Lonni Kundservice

Prisvärd toner

Beställde en toner till vår laserskrivare och är helnöjd med både det konkurrenskraftiga priset (oslagbart) och leveranstiden. Brukar vara lite skeptisk när det gäller toner som inte är original men den här funkade perfekt:)

10 juni 2025