Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Det här tycker kunderna
Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuk... Se mer
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Se mer
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Kontaktuppgifter
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Nederländerna
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie producten
Het is een duidelijke site met mooie producten. Ik ben er erg blij mee!
Ook werd het snel geleverd.
Een tevreden klant
Het pakket werd in keurige staat, op tijd, milieuvriendelijk en door de brievenbus bezorgd.
En de kleding zit top. Dus een hele tevreden klant :)
Wat een verademing!
Heldere site waar wielrennende vrouwen met een maatje meer ook terecht kunnen. Niet alleen wegens de kèkke outfits, maar ook de handige tips om in je wielertenue nog beter voor de dag te komen.
Goede en snelle service
Bij terug sturen van fietsshirt en-broek wegens verkeerde maat, werd het aankoopbedrag per omgaande terug gestort. Snelle en correcte levering in een plastic verpakking die gerecycled is. Vind ik extra positief. Kortom tevreden!
mouwloos shirt
Het shirt was supersnel bezorgd. Heel blij met de aankoop, nu fietsen maar met mijn fietsvriendin! Heerlijk licht materiaal, snel droog! Goede kwaliteit, mooie prijsverhouding.
Mooie kwaliteit en goede pasvorm
Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Het pakket was keurig verpakt en een snelle levering.
Mooie en heel lekker zittende…
Mooie en heel lekker zittende fietsbroek! Beste die ik ooit gehad heb. Duidelijke uitleg op de site zodat je de goede maat kunt kiezen en snel geleverd. En natuurlijk gewoon mooi om te zien😊
Gewoon zoals het hoort: goed
Duidelijke website, fijne klantenservice, keurig geleverd en een retourzending wordt netjes afgehandeld. Gewoon zoals je mag verwachten. Ingeklikt komt gewoon hun afspraken na. Zoals het hoort.
Mooie en originele fietskleding…
Mooie en originele fietskleding speciaal ontworpen voor vrouwen.Snelle reactie en goede service.
Eindelijk een mooi shirt gevonden die…
Eindelijk een mooi shirt gevonden die ook lekker zit !!
Mooie artikelen en zeer vriendelijke en…
Mooie artikelen en zeer vriendelijke en snelle communicatie
Mijn spullen kwamen netjes op tijd…
Mijn spullen kwamen netjes op tijd binnen en ik werd op de hoogte gehouden. De handschoenen en hoofdband zijn te gek!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.