Veel geleerd én meer vertrouwen gekregen
De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel geleerd dankzij InfluenceHer. Wat ik vooral fijn vind, is dat het programma heel praktisch is opgebouwd. Door de combinatie van duidelijke video’s en opdrachten word je echt gestimuleerd om niet alleen te leren, maar ook meteen aan de slag te gaan met je eigen social media.
Daarnaast vind ik de community echt een groot pluspunt. Iedereen is bezig met zijn eigen proces, maar tegelijkertijd voelt het alsof je het samen doet. Er is veel ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en ook de onzekerheden die soms bij social media komen kijken te bespreken.
De begeleiding van Lisa is persoonlijk, betrokken en eerlijk. Ze denkt met je mee, maar daagt je ook uit om kritisch naar je eigen content te kijken en keuzes te maken die bij jou passen. Daardoor heb ik steeds beter ontdekt welke richting ik op wil en wat ik wil uitstralen.
InfluenceHer heeft me vooral geholpen om bewuster en met meer vertrouwen met mijn content bezig te zijn. Ik heb inmiddels een veel duidelijker beeld van wat bij mij past en hoe ik dit op een authentieke en consistente manier kan laten zien.