Inanna Weiss Plastic Surgery Omdömen 37

TrustScore 5 av 5

4,8

1. Plastikkirurgimottagning

Dr. Weiss er expert i vurdering af hudforandringer, behandling af Hudkræft (med vævsbesparende teknik- Mohs/ marginkontrolleret kirurgi), rekonstruktiv og kosmetisk/ regenerativ ansigtskirurgi og fedtransplantation. Samtidligt med at Dr. Weiss er expert i at rekonstruere med så usynlige ar som muligt, lægger hun ved de estetiske behandlinger specielt vægt på bevaring af det naturlige udseende og går ind for, at man forbedrer sit udseende uden at se forandret ud. Dr. Weiss is an expert in evaluation of Skintumors and treatment of Skincancer with a tissue sparing technique (Mohs/ Margincontrolled Surgery) followed by a perfectionist reconstruction that aims to leave the most discreet scar. She also performs most aesthetic procedures and is an expert in Facial Plastic Surgery procedures including fat grafting, eyelid surgery and ear surgery. Additionally, as one of few doctors in Scandinavia, Inanna Weiss has undergone specialised training in treatment of Vascular Anomalies & Hemangiomas by following a 3 year fellowship under the tutelage of world renown expert Dr. Milton Waner. She is comfortable in taking expert care of both adults and children and follows very high moral and technical standards.

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Dr. Inanna Weiss är en fantastisk kirurg.

Jag besökte en hudklinik i Sverige som bekräftade att jag hade en basaliom typ av hudcancer på min näsa. De erbjöd tre alternativ för borttagning. Att skrapa, bränna eller skära bort den. Inga av dessa är det bästa alternativet pga många orsaker och när jag hörde om Mohs metodik som den överlägset bästa metoden för att permanent avlägsna cancern, började jag söka efter någon som kunde använda metoden. Det visade sig att för någon som bor i Skåne som jag, var Dr. Inanna Weiss i Köpenhamn det absolut bästa alternativet. Dr. Weiss visade sig vara en erfaren och mycket skicklig kirurg som behärskar Mohs metoden till perfektion efter att ha praktiserat metoden hos de bästa Mohs experterna i USA. Hon planerade ingreppet noggrant och utför sedan operationen med största möjliga skicklighet. Hon fick mig känna både trygg och avslappnad under de flera timmar som det noggranna arbetet tog. Patologen bekräftade att Dr. Weiss hade lyckats avlägsna alla cancerceller och därmed skulle inte cancern växa tillbaka till en ny tumör. Det var en bra känsla att få denna bekräftelse som inte de tre andra metoder kunde erbjuda. Min näsa behövde omstrukturering eftersom cancern hade lämnat ett stort hål i näsan. Dr.Weiss visade verkligen nu sin skicklighet som en erfaren och kreativ plastikkirurg. Hon lyckades att få min näsa bli helt återställd. Läkningen har varit snabb, lyckad och smärtfri. Dr. Weiss är en mycket sympatisk person som verkligen gör sitt bästa för att hennes patienter skall känna sig väl omhändertagna. Hon berättar hela tiden vad hon gör och vad man kan vänta sig under de olika faser av operationen. Hon är tillgänglig och följer upp hur hennes patienter mår och återhämtar sig. Jag kan på det varmaste rekommendera Dr.Weiss för alla som vill bara ha det bästa när det gäller olika typer av hudcancer operationer. Dessutom är hon nära alla skåningar som annars måste åka till Göteborg eller Stockholm för att behandlingar enligt Mohs metoden. Dr. Inanna Weiss talar perfekt svenska tillsammans med flera andra språk så kommunikation med henne är lätt.

11 november 2024
Visa omdömen på alla språk. (37 omdömen)