Gaf ons veel energie ondanks dat we al…
Gaf ons veel energie ondanks dat we al wat ouder zijn. Kortom, een positieve ervaring
Wat nou als ik jou vertel dat er één merk op de markt is dat zich volledig focust op het ontwikkelen van 100% natuurlijke libidoproducten voor man én vrouw?! Al eeuwenlang worden er producten gebruikt om ons libido te optimaliseren. De oude Egyptenaren en de oude Grieken waren er al mee bezig; in die zin niks nieuws dus. Zou je denken… Helaas is de categorie libidoproducten in de wereld van voedingssupplementen vaak een grijs gebied. En dat is niet zomaar: Synthetische toevoegingen, twijfelachtige ingrediënten en vage claims. En precies daarom is IN2U er. Een nieuw merk met een missie om libidoproducten te ontwikkelen voor mannen en vrouwen die net zo toegankelijk zijn om te gebruiken als supplementen zoals magnesium en vitamine D. Als onderhoud voor een gezond libido of als optimalisatie wanneer je extra steun kunt gebruiken.
Marshalllaan 2, 2625GZ, Delft, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super product! Ik voel gelijk een verhoging in mijn energie!
Tijdens de intimiteit met mijn partner voelde ik mij ontspannen en energiek. Ik ging helemaal op in het moment en had de volledige focus op mijn partner. Voor mij als vrouw een hele fijne beleving. Zeker een aanrader onder de vrouwen. Zonder onzeker gevoel en kunnen genieten van het moment.
Wat een top product. Natuurlijke ingrediënten vind ik belangrijk en nog werkend ook. Ik neem dit altijd in tijden van meer drukte en als ik wat futloos de weken doorkom. Echt een aanrader!
Snelle levering, product past door de brievenbus. Zakjes zijn makkelijk op te lossen, goede smaak en heeft een goede werking. Je krijgt er een actief en warm gevoel van en een intensere beleving. Ik zou dit product zeker aanbevelen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.