Var på besøg lørdag med børnebørn 2 piger 5 og 7 år, med det samme vi kom ind så vi dem faktisk ikke den næste time, de hyggede sig helt vildt, en rigtig god oplevelse og meget søde og hjælpsomme vært... Se mer
Företaget har svarat
Świetne miejsce dla całej rodziny na spędzenie czasu zarówno aktywnie fizycznie (laserowy labirynt to wyzwanie gimnastyczne!) jak i umysłowo. Spędziliśmy tu półtorej godziny poznając prawa fizyki... Se mer
Företaget har svarat
IlluScience er et unikt og interaktivt museum, hvor videnskab, illusioner og læring mødes på en spændende og sjov måde. Beliggende i Thyborøn tilbyder vi et rum på 500 m² fyldt med 50 udstillinger, der spænder fra omvendte rum og AR-sandbox til VR-oplevelser og vores populære Laser Maze, der udfordrer både sind og krop. Vores mission er at skabe et inspirerende og lærende miljø for alle – uanset alder. Vi ønsker, at hver besøgende tager noget nyt med sig, enten det er gennem vores interaktive udstillinger, teambuilding-aktiviteter, workshops eller fødselsdagsarrangementer. Vi samarbejder også med lokale virksomheder og andre museer for at skabe endnu større oplevelser. Hos IlluScience er læring og leg forenet, og vi er stolte af at kunne tilbyde både sjove og udviklende oplevelser for familier, skoler og virksomheder. Kom og udforsk, lær og hav det sjovt!
Danmark
Var på besøg lørdag med børnebørn 2 piger 5 og 7 år, med det samme vi kom ind så vi dem faktisk ikke den næste time, de hyggede sig helt vildt, en rigtig god oplevelse og meget søde og hjælpsomme værter

Svar från Illuscience museum
Good fun for the playful and curious minds of all ages

Svar från Illuscience museum
Sikken oplevelse. Med tre drenge på 4, 7 og 10 skal der noget til at underholde i mere end 2 timer. Masser af spændende og lærerige spil og installationer med alt fra laserlys til skøre instrumenter. Meget imødekommende og venligt indehaverpar, som var både hjælpsomme og meget opmærksomme på os som familie. Tak for en dejlig oplevelse.

Svar från Illuscience museum
Fantastisk sted, og fantastisk atmosfære. Ejeren er super flink, hvilket bare gjorde den super fede oplevelse endnu federe! 😊

Svar från Illuscience museum
Ejeren var Sååå flink, det gjorde bare oplevelsen meget bedre. Og mega spændene ting man kan se og lege med

Svar från Illuscience museum
It was really good and fun, i just feel for the price it should had a but more things :^)

Svar från Illuscience museum
Erg leuk museum met ontzettend vriendelijke eigenaar. Leuke demonstratie van een oud scheikunde docent met vloeibare stikstof. De kinderen (9 en 15 jaar) vonden het fantastisch en konden zich makkelijk een dag vermaken. We mochten eigen lunch meenemen: handig!

Svar från Illuscience museum
Super fin oplevelse. Jeg var der med min veninde og vores tilsammen 7 børn. Vi var derinde i flere timer, og ungerne (plus hund, som må medbringes gratis) havde det rigtig sjovt. Der blev prøvet laserbane, lavet sjove billeder, hvor alt vendte på hovedet. Alle steder blev afprøvet, hvor vi havde det sjovt og samtidig lærte en masse. Jeg kan kun anbefale det til alle, som besøger området med børn:)

Svar från Illuscience museum
Spędziliśmy tu półtorej godziny poznając prawa fizyki i dając się zwieść iluzji.
Dla dorosłych i dla dzieci w różnym wieku.
Wrócimy ponownie, właściciel cały czas rozwija ofertę.

Svar från Illuscience museum
Nyopstartet men allerede en sjov oplevelse for børn og voksne. Ejerne har masser af gode ideer og stedet har masser af potentiale.

Svar från Illuscience museum
Als gezin zijn we al in verschillende wetenschap en techniekmusea geweest. Het Illuscience is echter uniek in zijn soort. Het begint al met een enthousiaste en gepassioneerde medewerker, die ons graag uitleg geeft. Hij heeft het museum zelf in elkaar gezet en wil graag groter worden. Zijn passie is om mensen op een onderzoekende, interactieve en creatieve manier kennis te laten maken met techniek.
Voor ons was het een erg fijne ervaring. Er is veel te zien, te doen en te beleven.

Svar från Illuscience museum
Owner very Helpfull,and museum tour was quite fun...
I m hoping i can bring my kids one day...

Svar från Illuscience museum
I have visited the place few days back, a good and unique attraction to the visitors, specially science experiments were awesome. I really loved the experience, i will surely visit them once more.
Owner was specially friendly and make sure that we understand the exhibits.
A truly good experience for us. I get one drink free as well! Thanks illuscience for being hospitable and for the explanation as well.

Svar från Illuscience museum
Illuscience is a unique place only for those who are seriously interested in physics and related topics. It is a very interesting place and the owner is very cooperative in every way. There is a guided tour available for those, who has trouble understanding the physics theory!
Maybe some conflict of interest there due to viewer discretion but those who are serious science enthusiast they will certainly be amazed by various experimental science exhibits.
I highly recommend to visit this place specially who have a interest in practical science experiments.
I will rate this place five out of five due to the unique exposure of science and illusion.
As they are new and working on limited resources they are doing great!

Svar från Illuscience museum
Virkelig ærgerlig, upassende og skuffende oplevelse. Vi kommer IKKE igen!
Kort “fornøjelse” på 30 minutter.
Vi mistede fysikglæden på de 30 minutter vi var i Illuscience. Vi knyttede en bemærkning til den sødeste fysiklærer der var ansat på stedet om vores skuffelse, og bagefter fik vi os en forskrækkelse.
10 minutter efter vi havde forladt stedet kom ejer af Illuscience og konfronterede os med spørgsmål om hvorfor vi kørte så hurtigt derfra igen.
Han opsøgte os endda et stykke væk fra eksperimentariet ved en anden seværdighed i Thyborøn. Selvom han selv påstår at have en erinde ved den seværdighed, hvilket vi fra kilder har fået afkræftet.
Alt dette for at undgå hvad ejer vidste der var i vente - nemlig denne anmeldelse.
Vi blev tilbudt at køre med ham tilbage og få en guidet rundvisning, og hvis vi derefter heller ikke var tilfredse, ville vi få vores penge tilbage. Det turde jeg godt nok ikke, skulle vi så stå bag lukkede døre og få skældud over vores oplevelse?
Thyborøn er skøn og lever 90% op til vores forventninger, men dette er et turist scam, som vi blev fristet til at give et besøg. Det trækker hele Thyborøn oplevelsen 10% ned. Ærgerligt for byen.
Jeg er rystet over behovet for at tage sin bil og køre efter 2 unge turister, da vi kun havde været der kort tid.
Det var et kort besøg ja, det var det grundet en meget skrabet oplevelse, en følelse af tomhed, discount og pixeleret lærreder med dårlige fotografier til “sjove selfies”. Der var efter vores mening ikke lagt sjæl i stedet, men et håb om turisters uvidenhed.
Alle oplevelser er selvfølgelig op til hver enkelte, og i et eksperimentarium bestemmer man selv hvor lang tid man vil bruge ved hver enkelt ting.
Prissætning og kvalitet hænger bare ikke sammen her, det skulle jeg ikke engang bruge 10 minutter på at se.
Ejer modsiger mig i kommentar til min anmeldelse, hvilket han er i sin fulde ret til, dog knytter jeg en kommentar:
Jeg har adresse 150 kilometer derfra, så bestemt ingen interessekonflikt.
Jeg er blot dybt skuffet over at være kørt 150 kilometer efter en gang bras - og ja det er min mening, hvilket jeg er i min fulde ret til at udtrykke! Vi lever nu engang i et samfund med ytringsfrihed!
Så “samme kilde” må gerne lave anmeldelser på Trustpilot, Facebook såvel alle andre platforme.
Øv du har behovet for at negligere at jeg blev forskrækket over at skulle tale med dig om min mening til dit sted på en helt anden lokation.
Jeg er en ærlig anmelder, jeg roser når der er grundlag, og jeg siger ALTID min mening! Jeg er skam ikke bleg for at lave en dårlig anmeldelse som denne, når det er 100% berettiget. Så må du Azad, mene hvad du ønsker.
Jeg ønsker dig al held og lykke med din forretning! Vi ses ikke på min næste tur i skønne Thyborøn!

Svar från Illuscience museum
Jeg har været til en fantastisk oplevelse noget over min forventning jeg har været der ca. 3 timer en oplevelse med mit barnebarn det skal opleves

Svar från Illuscience museum
Det tager Max 30 min så er det overstået. Der er ikke meget at se eller komme efter.

Svar från Illuscience museum
Super god oplevelse. Ungerne synes det var sjovt og lærerigt. Kan sagtens anbefale at bruge et par timer der.

Svar från Illuscience museum
IlluScience Museum er et helt fantastisk sted, hvor man kan opleve videnskaben på en sjov og interaktiv måde! Mange af aktiviteterne udfordrer fysikkens love, og både børn og voksne bliver fascinerede over, hvordan tingene fungerer.
Det bedste er, at man selv får lov til at prøve forskellige eksperimenter og opleve den begejstring, når man opdager, hvordan det kan lade sig gøre! Man går derfra med en følelse af forundring og nysgerrighed.
Personalet er venlige og dygtige til at forklare, og det er tydeligt, at de brænder for at gøre videnskab spændende for alle. Vi havde en fantastisk dag og glæder os allerede til at komme igen!
Kan varmt anbefales til alle, der elsker at lege, lære og blive overrasket!
Et roligt og behageligt miljø og innovation i at skabe spændende værker.

Svar från Illuscience museum
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.