Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Noget af det bedste sushi jeg har smagt i København. Især fra Århusgade hvor jeg bestiller fra tit. Dejligt og smilende personale. Selv om der var lang vente tid blev jeg tilbudt lidt ekstra chili may... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rigtig dårlig service, ventede over 1 time på 20 stk sushi og forretterne var rigtig dårlige. Medarbejderne er ligeglade og snakker ikke særlig pænt til kunderne og en af dem var rigtig arrogante. Man... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De har ikke rigtigt styr på deres game. Bestilte Menuer for en lille tusse. Men der fulgte ikke wasabi med leveringen. Ved kontakt forholdt de sig ligegyldigt overfor spørgsmålet. Oplevelsen blev en d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Madforgiftning 3 ud af 4 blev syge natten efter at vi havde spist sushi fra Iki i Ndr. Frihavnsgade. 2 fik hovedpine og dårlig mave, 1 fik feber, kvalme, mavesmerter og opkast i flere dage efter, o... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

I don't understand the hype about this…

I don't understand the hype about this place. I felt the prices were too high given the quality of the food. The menu didn't match the one on their website. Overhyped. I had a satisfactory experience and will have to try it again.

7 mars 2023

Madforgiftning

Vi var 4 inde at få sushi på Nordre Frihavnsgade, hvorefter 3 af os har fået madforgiftning. Vi fik alle fire det dårligt, efter vi var gået derfra, og 3 af os endte med at ligge og kaste op hele natten og få feber. Ingen anbefalinger herfra!

4 mars 2023

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Gummiagtige fiskeboller, forkert dip til gyoza og en modbydelig brændt smag på sticks. Fra Iki til IKKE!

20 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg blev VIRKELIG syg af at indtage sushi fra Iki sushi

Jeg spiste på restauranten på Vesterbrogade i januar, og jeg blev virkelig syg med opkast og høj feber efter besøget. Om natten måtte jeg forbi akutmodtagelsen, hvor de kunne konkludere, at jeg havde skyhøje infektionstal og høj puls. Lægen sagde, at det ville tage mindst en uge, før jeg ville være ok igen, hvilket det også tog.

Jeg har efterfølgende skrevet til Iki sushi, og de har på ingen måde taget min henvendelse seriøst. De prøver at feje den af med “der er en virus i omløb fra børn”. Infektionstallene taler sit tydelige sprog. Jeg var meget langt fra at have en virus (da infektionstallet er meget lavere ved en virus). Derimod havde jeg fået en bakterie ved at indtage mad fra restauranten.

Jeg kan på ingen måde anbefale nogen - heller ikke min værste fjende - at spise mad fra Iki sushi, medmindre man har et ønske om at ligge syg i en hel uge. Ord kan ikke beskrive hvor dårligt, jeg havde det i den uge. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kan spise sushi igen.. og det skriver jeg her en måned efter denne forfærdelige oplevelse.

11 januari 2023

Valentine’s day flop

Normally i go to Iki on Vesterbro, always a great experience!! So wish I could give Iki on Frederiksberg the same.. but no.

After a stressful period we decided to treat ourselves and eat out on valentine’s day at another iki then Normal and go to frederiksberg.

17:30 we came in
17:40 ordered food and drinks
17:50 we finally got our drinks after being there for 20 mins of our 2 hrs already
18:10 we got our first round of small snacks/starters
18:20 we ordered our second round , we ordered a lot because it took so long for the first round
19:00 we got our second round but we had been waiting for almost 45 minutes so we were not really hungry anymore. It was a battle to eat the food and we were very sad everything took so long that we could not split it op in 3 or 4 smaller rounds. (1 small round every 30 mins should be posssible right???)

19:30 we paid and left

Our glasses had been empty from 18:20, they never asked us for another drink or if the food was okay.

We are very sad and hope to get some reimburstment for this experience. We are loyal customers and will choose Iki vesterbro again next time…

13 februari 2023

Faste og tørre ris

Jeg skulle hente min take away kl 18 og kom 15 min før. Her var den allerede klar. Det så jeg ikke som et problem før jeg kom hjem og smagte på det, hvor det smagte som om det havde stået længe. Risene var tørre og meget faste, hvad der skulle have været sprødt var blødt.
Har tidligere haft en god oplevelse men desværre var det her en oplevelse af at det ikke var frisklavet men havde stået længe

12 januari 2023

Fantastisk sushi og service

Jeg gerne sige tusind tak til Charlott for al den fantastiske hjælp og mega gode service til min 40 års fødselsdag i november. Virkelig god til at hjælpe en menu sammen til 40 mennesker, altid hurtigt svar og alt igennem en så mega positiv oplevelse. Maden smagte fantastisk og vi er så glade og tilfredse. Nemt og lækkert til så stor en dag. Iki sushi catering og restaurant for den sags skyld får vores varmeste anbefalinger.

11 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne..

Jeg bestilte sushi fra Iki Sushi Vesterbro, hjem til mig og modtog sushi der var fuldstændigt uspiseligt. Dette skrev jeg ind og klagede over, da risene var helt grødede og våde og smagte af dårlig fisk, men Iki Sushi ville ikke gøre noget for at rette op på denne oplevelse.

Det er simpelthen under al kritik..

25 december 2022

Mega lang vente tid

Har været i nordre frihavnsgade, der er rigtigt lang vente tid, vi skulle nærmest vente 30-40 minutter for være bestilling.
Ellers rigtig god kundeservice

20 december 2022

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice. Havde bestilt for lidt over 1.000 kr sushi til fødselsdag. På en af rullerne beder jeg om at få udskiftet Krabbesticks med asparges. Jeg bliver så ringet op med et krav om at skulle betale ekstra for udskiftningen - ikke noget med at modregne :(. De nægtede på telefonen at det kunne lade sig gøre uden ekstra betaling.
Ordren blev annuleret og nu finder jeg et sted de gider at høre på deres kunder :)

14 november 2022

Sløset

Har været fast kunde hos iki i Nordre frihavnsgade de sidste mange år, men nu er det altså slut. De sidste 4-6 gange vi har hentet mad derfra, har der manglet noget eller også er den varme del af bestillingen blevet kold. I aftes bestilte vi igen, og jeg bad ekspedienten om at dobbelttjekke ordren
når han havde pakket den, da vi havde været uheldige de sidste mange gange… Da vi kom hjem manglede der wasabi, pinde, og soya 🥴
Super ærgerligt, men de er simpelthen så ligeglade.

3 juli 2022

Mangelfulde beskrivelser=forkerte bestillinger

Deres menu på Wolt er så mangelfuld, bestiller 2 menuer, en der hedder “Salmon menu” og en “Tuna menu” da jeg er skaldyrs alleregiker tænker jeg at dette må være sikre menuer og det ser også sådan ud på billederne. Da maden kommer er der reje i alt sushien, Der er ingen beskrivelse af deres ruller i menuerne kun et navn som intet fortæller om indholdet. Fix jeres menukort så i ikke får flere som mig som må smide 500 kroner sushi ud fordi jeg ikke kan tåle det.

30 maj 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mangefuld bestilling via VOLT - Manglende stykker sushi til bestilling med 34 stk sushi + forårsruller

Hej med jer,

Vi har bestilt en ordre med VOLT idag, fordi det kan man jo også. Plejer at hente det selv og har aldrig oplevet et problem med noget ellers. Har givet jer 5 stjerner all the WAY.

Så jeg ved ikke lige hvad I laver hos WOLT eller i jeres restaurant. Vores normale bestillinger plejer at være større, men lige i dag tænkte vi at vi tager en mindre menu.

Manglende stykker sushi til bestilling med 34 stk sushi + forårsruller

Vi har desværre oplevet at vi ikke har modtaget halvdelen af vores ordre, det var primært de NIGIRI'er der skulle have været med + HOSO Maki + WASABI.

19:59 skriver vi første gang og her 1 time senere returner VOLT og i med et fuldstændigt ligegyldigt svar. Så jeg synes det er super ærgerligt at I ikke vil imødekomme den her request. Jeg vil faktisk sige at den ryger på Trustpilot og vi kommer ikke til at bestille hos jer igen.

En god kunde
Vi har bestilt over 40-50 menuer hos jer igennem tiden og hvis ikke I kan forstå at en fast kunde ikke har behov for at snyde for latterlige 279 dkk eller hvad det er for et latterligt beløb, så tror jeg I skal finde jer et andet job.

Kan I have det som vores menu så ud - mangelfuldt. 😂

29 maj 2022

Lækker sushi

Vi, en familie på 7, besøgte Ikisushi på Ndr. Frihavnsgade igår.

Vi havde bestilt bord og fik bordet bagerst i restauranten, det var fint.

Vi fik udleveret 2 IPad, da en er gravid og en anden er allergiker, de 2 bestilte sammen på den ene iPad.

Det gik hurtigt med at få maden og drikkevarerne, alt var lækkert og personalet var søde og serviceminded.

Vi kommer igen.

26 maj 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Blevet alt for dyrt!

Vi har altid besøgt Iki et par gange om måneden- da det er god sushi. Vi er dog stoppet med at besøge dem de sidste 4 måneder. De er simpelthen blevet alt for dyre ift deres konkurrenter. 269 kr for libitum - så findes der mange bedre eller lige så gode til billigere penge. Øv øv.

21 maj 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nærig med ingefær og wasabi

Har altid været meget tilfreds med sushi fra Iki på Århusgade. God kvalitet, god service osv. Med tiden er der dog mindre og mindre wasabi og frisk ingefær med til sushien. Vi bestilte en menu og en ekstra omgang maki. Det blev pakket i samme pakke - helt fair. Men der var bare virkelig lidt ingefær - stærkt i underkanten til menuen, men slet ikke taget højde for, at man havde pakket to bestillinger i samme pakke i forhold til at maxe op på ingefær og wasabi. Et ærgerligt sted at spare …

14 maj 2022

Øv øv øv

Øv øv øv, er kommet rigtig meget på Nordre Frihavnsgade men nu er det slut.
Risen i sushien var is kold og mindede mere om grød. Samtlige bestillinger via iPad virkede ikke og skulle bestille forfra.
Det er desværre et generelt problem at ordre går tabt i køkkenet og man kun får en lille del af ordren.
Synes det er synd og skam og der skal virkelig strammes op hvis jeg fortsat skal støtte de lokale butikker.

28 mars 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.