Alt var som aftalt - alle ting hele God kommonikation hele vejen igennem med flyningen.
Det här tycker kunderna
God service allerede ved bestilling af flytning, yderst venlig og hjælpsom. Selve flytningen (9 maj 2025) overstået på 2 timer. De 2 unge flyttemænd, knoklede men var også forsigtige og satte min møb... Se mer
Alt perfekt - flytning til depot og en måned senere til endestation. Dygtige, behagelige, effektive og påpasselige flyttemænd. Alle aftaler punktligt overholdt. Ingen sure miner eller beklagelse o... Se mer
Super service, fair pris og yderst venlige flyttefolk. Vi fik flyttet ind- og udvendig indbo i forbindelse med flytning fra Galten til Ikast. Vi fik god service fra start til slut og flyttefolkene... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ikast flytteforretning er et 40 år gammelt firma som i 2019 har fået nye kræft. Vi er et flyttefirma som sætter en ære i at komme til tiden og vi pakker og spænder jeres ejendele forsvarligt fast så det kommer sikkert frem. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enden det er privatflytning, firmaflytning, afhentning af enkelt genstande eller omrokering på arbejdspladsen eller i hjemmet. Vi kan også være behjælpelig med flyttekasser og indpakningspapir. Og vi giver gerne en hånd med ved nedpakning af dine egen dele.
Kontaktuppgifter
Munklindevej 65, 7441, Bording, Danmark
- post@ikastflyt.dk
- ikastflytteforretning.dk
Fusker.
Fusker.
Overholder ikke aftaler.
Har forsøgt at få kontakt til Jesper flere gange, så sagen kan løses, men der er ingen tilbagemelding.
spejl i stykker og har ikke gjort deres arbejde tog pengene og smuttede
vi skulle flytte så vi bestilte de her flytte mænd for det første havde de smadret et spejl i vores gamle hus som de ikke havde informeret os om men ikke nok med det så der vi kommer ned i det gamle hus kan vi se at de bare har laget det meste ligge nede i kælderen det tog os så 3 telefon opkald og 1 uge for at vi fik det leveret for det tredje der var noget der skulle på genbrugs pladsen det sagde de så de ville gøre dagen efter der er nu gået 2 uger er der er ingen ting der er sket
Jeg kan kun anbefale Ikast…
Jeg kan kun anbefale Ikast Flytteforretning!
Vi fik hjælp til en flytning i Silkeborg, det gik super godt, gik hurtigt og så kostede det ikke en halv arm.
Det er absolut ikke sidste gang vi bruger dem.
Super dejlig flyttefirma som er gode…
Super dejlig flyttefirma som er gode til at hjælpe med en flytning 😁
Kan varmt anbefales
Hurtigt og effektivt flinke mennesker…
Hurtigt og effektivt flinke mennesker overhovedet ingen problemer
Rigtig god oplevelse.
Vi fik et besøg derhjemme og givet os et tilbud på flytningen. Det syntes vi var betryggende og alt var som aftalt. De kom til tiden, og var ihærdige men passede godt på vores ting. De fortalte ærligt at de havde slået en lille flig af et gammelt skab bagpå som vi ikke selv ville have opdaget. For hvad vi fik synes vi også prisen var absolut rimelig.
Effektive, god service og god pris
Vi har brugt Ikast Flytte forretning 2 gange, og begge gange har de været effektive og leveret et godt stykke arbejde.
De svarer altid hurtigt og er meget servicemindede!
De får mine bedste anbefalinger:-)
God service og god pris
Jeg har brugt Ikast Flytteforretning til en enkelt flytning, og jeg gør det gerne igen.
Jeg oprettede min flytning på flyttetilbud.dk, og det mest seriøse bud kom fra Ikast Flytteforretning. Jeg fik en fair pris, og kombineret med en god service, så gik min flytning rigtig godt.
Der var en smule forsinkelse på selve dagen, men det kan jo ske for os alle, og jeg blev kontaktet allerede inden de skulle ankomme, så også der var servicen i top.
Flinke og dygtige flyttefolk
Jeg er mere end tilfreds med flyttehjælpen fra Ikast Flytteforretning. Flinke og effektive medarbejdere - og fair priser. Mine varmeste anbefalinger.
5-stjerner
Vi brugte Ikast flytteforretning til at flytte. De overholdte alle aftaler, arbejdede hurtigt, effektivt og sendte faktura på det aftalte beløb. Jeg kan derfor anbefale dem til problemfrie flytninger.
Flyttefirma der holder, hvad de lover, derfor 5 stjerner herfra.
Det er med største oprigtighed, at jeg laver denne anmeldelse af et fantastisk flyttefirma. Du ringer, forklare hvad du har brug for de skal hjælpe dig med. Får en pris oplyst, godkender flytningen, og de kommer som aftalt, alt foregår som planlagt, er der tidssvigt, bliver der ringet, at de er forsinket men er på vej.
Jeg har brugt dem 3 gange, og jeg kan varmt anbefale dette skønne familie-firma.
Jeg anbefaler dem til alle der har brug for et flyttefirma :-)
Super god service fra jeres medarbejder…
Super god service fra jeres medarbejder Jesper, som skulle levere vores sofa i Holstebro idag!
Da jeg var på krykker kunne jeg desværre ikke komme ned, men derfor var Jesper så sød, at komme op på 2 sal så jeg kunne skrive under!
Det er sørme god service, og jeg håber i ved, at i har en god medarbejder der yder et yderst tilfredsstillende arbejde.
Kan varmt anbefales herfra. :)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.