Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 27 av de 27 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
- Nr. 21 av de 21 bästa företagen i Mobiltelefoner
iGuard™ är en ledande leverantör av skärmskydd för mobiltelefoner, kända för att erbjuda produkter som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och enkel installation. Vårt sortiment består av skärmskydd av härdat glas, designade för att skydda din telefon från repor, smuts och stötar, samtidigt som de bibehåller en hög känslighet på pekskärmen. Vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar som gör det enkelt för våra kunder att installera sina skärmskydd utan att riskera luftbubblor eller felplacering. Vår appliceringsram säkerställer en perfekt installation varje gång. För oss på iGuard™ är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med sina köp. Därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti och snabb kundtjänst för att lösa eventuella problem. Alla våra produkter är noggrant utvalda för att ge bästa möjliga skydd utan att tumma på design eller funktionalitet. Vi tror på långvarig hållbarhet och att våra produkter ska göra skillnad för användare som vill ge sina telefoner ett pålitligt skydd. Med iGuard™ får du inte bara ett skydd för din telefon, utan en lösning som hjälper dig att hålla den i bästa skick under lång tid. Besök vår hemsida för att ta del av våra produkter och erbjudanden!
Sverige
- kontakt@iguard.se
- iguard.se
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! Inga svar från kundservice! Lång leveranstid! Och uppenbart Kina kopior som levereras
KÖP INTE FRÅN IGUARD!!
KÖP INTE FRÅN IGUARD!!! Mest värdelösa man kan vara med om dem ska gå i konkurs för att de är först och främst 4v leveranstid på 1stycke skärmskydd och normalt tar det kanske 2 dagar att få ett från ett annat företag, ser ni reklam från Instagram gå inte på det dom suger allt suger hoppas de går i personlig konkurs!!!!!!!!
Stabil bra enkel att applicera
Enkel applicering, billig ser stark ut
2 av tre skal var spräckta efter en…
2 av tre skal var spräckta efter en vecka. Det som ännu är helt har ett skal med lucka som skyddar. Jag har hört av mig till företaget för reklamation men har inte fått något svar. Inte bättre än något annat skyddsskal på marknaden så håller inte vad de lovar. 😡
Skärmskyddet håller måttet men leverans…
Skärmskyddet håller måttet men leverans tiden är orimligt lång. Kontakta kundtjänst då det stod fel modell på skärmskyddet. Får till svar att den ska passa. Obefintliga instruktioner och dåligt uppmärkta förpackningar när du köper flera skal samtidigt. Med tanke på den långa tiden för leverans och extra kostnad för försäkring blir frakten dyr. Märkligt att kundtjänsten har så dålig servicekänsla och bara svarar på det de själva tycker är viktigt, inte på det kunderna faktiskt efterfrågar.
den var lätt att sätta dit
Bästa skärmskyddet jag haft
Bästa skärmskyddet jag haft! Motsvarade absolut reklamen. Enkelt att applicera, syns inte att det sitter på, inga fingeravtryck utan alltid en ren skärm. Telefonen fungerar helt som vanligt. Rekommenderas.
Riktig dropshipping
Riktig dropshipping-skräp. Man beställer och ser att leveranstiden är 21 dagar, mailade direkt och bad dom att avbryta ordern men den skickades såklart ändå :) Nu får man vänta några veckor och betala frakt tillbaka istället, härligt företag!
Snacka om falsk marknadsföring
Snacka om falsk marknadsföring. Kina skräp samma som allt annat på marknaden,Dropshipping i sin sämsta form. Höll inte ens 2 veckor. Sprickor i glaset och luftbubblor vid installation
Det absolut sämsta skärmskyddet!
Det absolut sämsta skärmskyddet jag har provat. Det marknadsförs som det mest tåliga på marknaden, men går sönder efter 2 dagars användning. Även antispy var bra från början men efter två veckors användning funkar det inte längre. Mailar man kundservice får man svar efter 3 dagar att de ska kolla med fabriken och sen ingen återkoppling. Totalt skräp!
Funkade dåligt
Funkade dåligt, fick trycka hårt på skärmen, reagerade långsamt.
Kontaktade dom och vill reklamera skyddet,
De svarar med att jag kan få ett nytt för 70kr.
Jag vill inte ha ett lika uselt, jag vill ha pengarna tillbaks
Dåligt skydd
Visst det var lätt att sätta på skärmskyddet som dem visar i videon. Men glaset håller inte, tappa mobilen från handen till mitt bord som har en matta och skärmen har spräckts. Så deras tålighet stämmer ej överens…
Installation: 5/5
Tålighet: 1/5
Enligt deras reklam skulle det vara…
Enligt deras reklam skulle det vara väldigt tåligt. Fick en stor repa av ett litet fall. Så kommer inte köpa av Iguard igen.
Skärmskydden håller inte alls
Skärmskydden håller inte alls, de skickar bara nytt och då är det samma dåliga skydd. Rekommenderar inte alls. Kundtjänst är inte heller den bästa.
Uruselt skydd
Uruselt skydd. Köp inte! Första gick sönder, nästa jag fick också! Räckte att telefonen låg i min väska med andra grejer. Utlovades återbetalning, men ingen kom. Går inte heller att nå dem på telefon.
Köp inte dessa skärmskydd
Detta är dropshipping i sitt esse. Produkterna är prissatta långt över den kvalitet dom har. Jag köpte dubbla skrämskydd och inget av dom lyckades att fästa ordentligt trots noga kontrollerade instruktioner. Jag kollade till och med på deras lilla reklamfilm innan för att vara helt hundra på att det blir rätt. Men tyvärr fick jag luftbubblor på flera ställen som inte gick att pressa undan med en spackel eller liknande. Jag avråder starkt att köpa dessa skärmskydd.
Allt är jätte bra
Allt är jätte bra. Kvaliteten är den bästa och super lätt att använda. SUPER BRA.
iGuard 4.0 🤬👎🤮
iGuard 4.0 🤬👎🤮
Tyvärr usel kvalitet och vad jag tycker så nära falsk marknadsföring det går att komma
ALDRIG MERA iGUARD
Av två levererade skyddsglas så var det ena defekt direkt ur förpackningen. Själva anliggningsytan var deformerad
Och glas nummer 2 blev repigt av mitt körkort redan samma dag det monterades, och sprack på flera ställen sedan min brutalt stora 10 kilos hund klev på telefonen när den låg i soffan
Har blivit erbjuden att ett ersättnings glas för det defekta, mot att jag betalar 70:-
Säger pass på den
Väljer att istället köpa ett 5 pack med liknande skärmskydd från direkt från Kina själv, till i princip samma pris denna kostnad på 70:-
Då dessa skydd enligt mitt tycke håller en högre kvalitet, till lägre pris
Har en iPhone 17pro om någon skulle undra, men tror tyvärr det är samma skräp till alla märken
Lång leveranstid tog 2 veckor för mitt…
Lång leveranstid tog 2 veckor för mitt skärmskydd för att komma. Dessutom har jag redan flera repor som dom säger är det reptåligt. Vet inte om jag håller med om det. Har bara haft det i 4 veckor typ och har inte tappar mobilen. Fingeravtryck fastnar på skärmskyddet som dom sa att det inte skulle göra. Rekommenderar inte att köpa