Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Igennem mit barnebarn opdagede jeg IGEN. Hun ønskede et bælte med spændet i julegave. Bælte og spænde blev bestilt..... Men pga lang leveringstid nåede jeg at blive bekymret for, om denne hjemmesi... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super fede produkter, men.....

Super fede produkter, men hurtigt udsolgt og lang vente tid. Dog det hele vær men længe at vente

8 juni 2020
Logotyp för IGEN

Svar från IGEN

Hej Olivia
Vi har 2 dages levering på alle varer på lager 😍 det er klart at forudbestillingerne tager lidt ekstra tid. Dejligt at det var ventetiden værd :)

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig til at svare. Rigtige gode produkter. Dog synes jeg at gavekortet bare burde være en rabatkode, der stod på selve gavekortet, istedet for at skulle skrive en mail til IGEN og så få en rabat kode

5 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste shop jeg har prøvet!

Den bedste shop jeg har prøvet! Produkterne er fantastiske og MEGA smarte at man kan bruge dem igen og igen! På trods af at den er så ny klarer Louise det simpelthen så godt! Den bedste service, og til en helt perfekt pris. Håber der enda kommer en fysisk butik🤞🏻

28 maj 2020

Meget tilfreds

Elsker shampoobaren og make up rondellerne! Begge er virkelige nemme at bruge og holder hvad de lover. Jeg er også blevet virkelig glad for min fine totebag! - og hurtig levering.

27 maj 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god skal helt klart købe igen♻️

Der var hurtig levering og det er super gode produkter, skal helt klart købe igen♻️
Men for også en varm hilsen fra Louise bjerre.
Som kan genbruges, for på bagsiden er der en liste du kan bruge til hvad du lige har lyst til.
Det kan helt klart anbefales at købe hos IGEN.DK

24 maj 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køb et produkt med god samvittighed.

Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad når man modtager sin pakke, både udenpå og indeni. Udenpå bemærker man det grønne "vi støtter miljøvenlig indpakning" klistermærke, og indeni er der en sød lille hilsen der varmer hjertet. Kan klart anbefale at købe produkter hos Igen!

24 maj 2020

En bemærkelsesværdig god oplevelse

Super hurtig levering! Har da altid oplevet noget ligende. Desuden lækre produkter, som man får det helt godt af at købe:)) Også ved modtagelsen varme det om hjertet, når man bemærker det grønne “Vi støtter miljøvenlig pakning” klistermærket.

22 maj 2020

Mega god ide

Det er en mega god hjemmeside og fantastisk oplevelse, det er også en meget nem betalingsmåde, og hurtig levering, ELSKER DET!

18 maj 2020

Igen er helt genialt

Igen er helt genialt, alt ved brandet er godt. Jeg elsker at vi ved små ændringer i vores hverdag for t skåne klimaet og sparer penge. Det synes jeg Igen er det perfekt eksemple på. Deres produkter er ikke for dyrere så alle kan være med.

12 maj 2020

En klar anbefaling!

Det var første gang jeg købte noget fra IGEN og bestemt ikke den sidste! Fedt koncept og hurtig levering. Helt klart ALLE pengene værd! Klar anbefaling herfra!

11 maj 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.