Insretning af stue.
Jeg har i en temmelig høj alder fundet ud af, hvilken betydning en stue kan have for ens velvære og livskvalitet i øvrigt.
Min historie tager sin begyndelse i foråret 2022. Jeg syntes, at min stue på 52 kvm. trængte til et løft.
Møblerne var tunge og lette, blandet i lyse og mørke farver.
Jeg gik hårdt til værks. Solgte eller forærede møblerne væk. Stuen stod nu tom og mit næste træk var at få lagt nyt gulv og få de 15 årige gamle gardiner skiftet til noget nyt. Dernæst at købe nye møbler.
Heldigvis tog jeg en fornuftig beslutning. Jeg kontaktede Anita, indehaver af IDESIGN. Hun hjalp mig videre.
Gulvet skulle ikke skiftes blot slibes og lakeres. Gardinerne skulle vaskes og have et løft. Ej heller nyt her.
Nu fremstod stuen allerede let og elegant. Anita kendte også håndværkerne, så pris og kvalitet gik også fint hånd i hånd. Efter flere besøg hos diverse møbelhandlere (sammen med Anita), fik stuen den sidste finish. Nogle levende planter blev det også til.
Nu nyder jeg hvert et øjeblik i min nye stue. Har ofte besøg af gæster, som komenterer med rosende ord.
Her til sidst kan jeg så sige tak til Anita. Hun er bestemt et sødt, kompetent og venligt menneske, som tager sine arbejdsopgaver alvorligt.
Carsten Bech

Svar från IDESIGN