Bij idecoratie een hele mooie vogelvoederlijst besteld. Hierin hebben ze een ruime keuze. De lijst werd keurig verpakt afgeleverd. Het ophangsysteem vond ik niet echt stevig en heb ik dus aangepast. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Se mer
Företaget har svarat
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Se mer
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@idecoratie.nl
- idecoratie.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling was snel geleverd
Bestelling was snel geleverd. Product was netjes ingepakt. Zeer tevreden over het product! :-)
Hele mooie klok voor een goede prijs
Hele mooie klok voor een goede prijs. De verzending heeft alleen wel 2 weken geduurd.
Fraaie klok, alleen volgende dag leveren is niet mogelijk
Ik had 5 sterren gegeven als de klok zoals vermeld de volgende werkdag geleverd was, maar dat duurde ruim een week. Kreeg geen reactie op mijn mails (bleken op vakantie te zijn) en er stond geen telefoonnummer op de site. Uiteindelijk de fysieke winkel gebeld en was het een paar dagen later- incl een excuusmail- geregeld. Over de verzending, verpakking en de klok zelf: niets dan lof! Ben er onwijs blij mee.
Super mooi artikel
Snelle levering doen wat ze zeggen…
Snelle levering doen wat ze zeggen netjes afgeleverd werd zelfs binnen gebracht omdat het zwaar was.
Super service
Snelle levering, vriendelijk en super service. We mochten kosteloos onze bestelling wijzigen. Een dikke 10!
Goede service na ruilen van kapotte…
Goede service na ruilen van kapotte klok en goede communicatie.
Top service!!!!
Het begon mer een vertraging maar door inzet van İdecoratie liep het goed af.
Super mooie klok
Super mooie klok. Er fijn contact met Idecoratie.nl
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, oplossingsgericht en actief als iets niet direct goed verloopt.
Fijne persoonlijke hulp
Fijne persoonlijke hulp. Heb mail contact gehad voordat ik mijn bestelling plaatste.
Ook netjes bericht gehad met de track en trace code en dat er 1 pakket was blijven hangen bij de post en dat die een dag later zou komen.
Prima
Prima, had het snel nodig en mail gestuurd en het was al onderweg. Dus tevreden!
Ik heb een prachtig schilderij besteld
Ik heb een prachtig schilderij besteld! Vond het wel spannend want het was groot en breekbaar! Binnen 2 dagen was hij er al. En wat is hij mooi!! Super blij mee. Dankjewel
Soms is commentaar noodzakelijk om…
Soms is commentaar noodzakelijk om bedrijven kwaliteit te laten leveren. Bij Idecoratie is dat niet nodig.
Communicatie verloopt moeizaam
Communicatie verloopt moeizaam, telefonisch niet bereikbaar. Glasschilderij besteld, waarbij staat voor 16 uur besteld volgende werkdag geleverd. Helaas bleek dit niet zo te zijn en moet je hier zelf achteraan om te vragen wanneer het wel geleverd wordt. Ondanks deze mindere ervaring wel blij met het schilderij.
Prachtig
Vandaag mijn leeuw op glas bonnen gekregen, wat een prachtig stuk om aan de wand te hebben. Heel blij mee.
Meer dan uitstekende geholpen.
Ideko voor al je aankopen.
Schilderij van ter halle besteld levertijd eind maart maar was er al veel eerder. Bezorg dienst was supergoed. Tijdens bestelling goed contact met Tamara en Ido.
Ik ben zeer tevreden over Ideko.
Graag zorgen dat er telefonisch contact…
Graag zorgen dat er telefonisch contact gelegd kan worden.
Dat is echt een +punt.
Is toch anders dan mailverkeer.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.