Bij idecoratie een hele mooie vogelvoederlijst besteld. Hierin hebben ze een ruime keuze. De lijst werd keurig verpakt afgeleverd. Het ophangsysteem vond ik niet echt stevig en heb ik dus aangepast. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Se mer
Företaget har svarat
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@idecoratie.nl
- idecoratie.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
24 januari een klok besteld
24 januari een klok besteld, hierna meerdere mails gestuurd over de status van mijn bestelling. Gewoon geen reactie via de mail.
Dit op info, Service, en bestelling mailadressen gestuurd maar tot op heden geen enkele reactie, geen track en trace en geen klok ontvangen.
** Eronder stond de volgende dag in huis. Slecht weergeven dat er een levertijd was. Het gaat mij om dat Idecoratie niet te bereiken was en er geen telefoon nummer vermeld staat. Uiteindelijk de klok ontvangen en de klok is naar tevredenheid.

Twee prachtige fauteuils
Twee prachtige fauteuils. Super snel geleverd. Goed verpakt en hulp van de chauffeur. Top

Drama bedrijf
Drama bedrijf. Eerst was het niet voorradig, iets anders uit gezocht en inmiddels drie week verder te horen gekregen dat “optie B” kapot was gegaan bij de koerier. Drama onderneming met erg slecht contact.

Svar från Idecoratie
Awesome feedback on ordered item
Awesome feedback on ordered item. Item was not in stock, however an other company was contacted that did have item in their collection.
Within a few days item was delivered instead of the back order (March 2025)
Great work guys.
Keurig verzorgd
Wat mij bijzonder opviel was hoe het product met alle zorg verpakt was.

Svar från Idecoratie
Mooie en duidelijke website en snelle…
Mooie en duidelijke website en snelle levering door een beter bedrijf dan postNL en DHL.

Uitstekende service!!!
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorraad bij hun leverancier, maar we kregen duidelijke updates ivm de levering. Het zou midden januari worden. Vandaag perfect geleverd door een vriendelijke chauffeur. Wij honderd procent tevreden!!! En geduld wordt beloond.

Countryfield wandklok
We hebben de Countryfield wandklok besteld en we zijn er tevreden mee. Het was heel netjes verpakt met de verzending en de klokl is super mooi!!😍Het enigste minpunt bij jullie, is de communicatie. Ik had wel een order bevestiging ontvangen en daarna duurde het even dat ik afvroeg wanneer het geleverd zou worden. Ik heb dus een e-mail naar jullie moesten sturen om te vragen waar het bleef. Jullie hadden mij vooraf al moeten verwittigen dat het niet op voorraad was. Ik hoop dat het dan de volgende keer beter is.

Svar från Idecoratie
Snelle respons van de verkoper.
Snelle respons van de verkoper.
Goede kwaliteit prijs verhouding.

Svar från Idecoratie
We hebben een prachtig glasschilderij…
We hebben een prachtig glasschilderij van 160x80 besteld bij Idecoratie. Werd snel en netjes afgeleverd door de vervoerder. Wij zijn zeer blij hiermee, we zijn al een hele tijd op zoek geweest naar iets aan de muur boven de bank, het zijn echt hele heldere scherpe kleuren. Eindelijke een eyecatcher boven de bank.

Svar från Idecoratie
Top service snelle levering en goed…
Top service snelle levering en goed verpakt.

Heel mooie glasschilderij
Om te beginnen: het is een erg mooi product. Omschrijving op de site is niet juist/volledig. De levertijd was langer dan op de site weergeven was. In mijn geval een week in plaats van 1-2dagen. Er waren tevens geen schroeven en pluggen meegeleverd. Geen probleem, maar wel handig om van tevoren te weten. Er zijn voor levering 2 beugels gemonteerd aan het glasschilderij. Deze zitten heel degelijk vast, zijn op de millimeter nauwkeurig op een vaste afstand van elkaar gemonteerd en erg handig bij het ophangen. Daarnaast erg prettige communicatie per mail vanuit de verkoper. Voor mij reden om 4,5ster te geven wat ik dan afrond op 5sterren.

Levertijd was onduidelijk
Mooi glasschilderij gekocht, met korting. Bezorging was gratis. Alleen de leverdatum was onduidelijk. Het schilderij was namelijk niet op voorraad. Maar gelukkig voor de kerst binnen.

Svar från Idecoratie
Snelle levering en goede service
Goed contact met de klantenservice over de levering. En de levering zelf was ook goed geregeld. Je kan realtime volgen wanneer het pakket geleverd wordt.

Svar från Idecoratie
We waren eerst aan twijfelen om bij…
We waren eerst aan twijfelen om bij deze site iets te bestellen door de reviews, maar besloten toch een glasschilderij te bestellen paar dagen gewacht gemaild waar de bestelling bleef maar het schilderij was niet op voorraad en hebben het geld meteen terug ontvangen.
Paar weken later terug gemaild of het schilderij weer op voorraad was en deze kwam weer moesten alleen 2 weken wachten dus meteen besteld en ook binnen de 2 weken het schilderij ontvangen .
Dus wij zijn tevreden ondanks dat het niet de volgende dag in huis is , was dat voor ons geen probleem.

Svar från Idecoratie
Mega goed geholpen en fijne service…
Mega goed geholpen en fijne service door deze lieve dames.
Dankzij hun toch nog een koraal weten te bemachtigen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.