IAMTORO Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had verkeerde boxershorts besteld,mocht het retourneren ,had de juiste boxers eerder dan dat ik de verkeerde had opgestuurd( binnen 2 dagen) Topservice !!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel snel verzonden en in huis. Artikelen altijd goed. Doorgaans de Brand collectie. Jammer dat er daar niet veel variatie modellen bij komen. Ooit hadden jullie een reclame met fotoshop een meer roze... Se mer

Företagsinformation

1. Underklädesbutik

Skrivet av företaget

IAMTORO® is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparalelled design, empowering brand story and 100% online customer centric approach IAMTORO offers a unique collection of boxers, caps, hoodies and t-shirts.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vertrouwen

25 september 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Geen zwart op voorraad

Ik had mijn boxers liever in het zwart gehad. Die zijn al langer dan een jaar niet meer te krijgen. Ik ben daarom op zoek naar alternatieven, alleen nog zonder succes. Deze van Iamtoro is iets elastischer dan de andere en zit bij mij beter tussen de benen.

18 september 2026
Logotyp för IAMTORO

Svar från IAMTORO

Beste Arjen,

Bedoel je de Solid-collectie? Deze is nog wel beschikbaar in alle maten in Army en Oranje.

En een terecht punt dat je maakt over de zwarte boxers. We hebben 5 verschillende boxers in het zwart en die behoren tot onze bestsellers, waardoor veel maten inderdaad uitverkocht zijn. We hopen de voorraad spoedig weer aan te kunnen vullen, excuses voor het ongemak!

Super om te horen dat de boxer qua elasticiteit wel heel fijn zit tussen je benen. We hopen dat je in de tussentijd blij bent met een andere kleur of model. Dank voor je eerlijke feedback!

Groet,
Mason

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Plaats en steun voor je mannelijk geslachtsdeel

Kijk, deze (ik kies deze classic black het liefst) iamtoro onderbroeken, zijn 3-dimensioneel "gemaakt", met andere woorden, je mannelijk geslachtsdeel heeft dus letterlijk "plaats" in het daarvoor voorziene compartiment. Dit in tegenstelling van klassieke en goedkope onderbroeken voor mannen, waar je geslachtsdeel ofwel gewoon tegen het lichaam aan wordt gedrukt of alles zo slabberig is en geen steun heeft en de hele dag kan bengelen bij het bewegen, opstaan, gaan, lopen, fietsen

6 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nog nooit zulke comfortabele onderbroeken

Nog nooit zulke comfortabele onderbroeken gevonden. Bestel nergens anders meer. Ook een een mooi trainingspak gekocht die perfect zit. Top kwaliteit. Qua hoodies zijn ze ook goed alleen wat minder keuze voor afwisseling.

7 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met mijn bestelling

Zeer tevreden met mijn bestelling! De bestelling werd al de volgende dag geleverd en was netjes en verzorgd verpakt. De kwaliteit van de producten is erg goed en alles ziet er precies uit zoals verwacht. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag nog eens.

29 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben al een aantal weken op de site…

Ik ben al een aantal weken op de site aan het kijken, maar er staan alleen maar kleine maten en als je vraagt wanneer komen de xxl maten binnen,dan krijg je steeds hetzelfde antwoord ja zijn onderweg. Volgens mij vanaf de maan nee geen interesse meer in dit soort onzin ,ik kreeg een reactie van iamtoro dat er xxl maten in de truck collectie zijn en ja dat klopt, maar als ik naar een fiets ga kijken dan hoeven ze mij niet naar de scooter afdeling te sturen ook zoiets.

22 maj 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för IAMTORO

Svar från IAMTORO

Hi Tono, wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We lichten de situatie rondom onze XXL-voorraad graag toe, want we willen absoluut geen onduidelijkheid achterlaten.

Het klopt dat we op dit moment achter de schermen strijden met flinke logistieke uitdagingen. Door de huidige onrust in de wereld hebben de wereldwijde transportroutes te maken met serieuze vertragingen. Hierdoor laat de levering helaas langer op zich wachten dan gepland. Dat vinden wij net zo frustrerend als jij, en onze klantenservice kan op zo'n moment helaas alleen de meest actuele status doorgeven.

Tegelijkertijd willen we graag een misverstand wegnemen: we hebben wel degelijk XXL-maten beschikbaar op de website. Binnen onze Solid-, Freedom- en Trunk-collecties zijn de XXL-modellen op voorraad en direct leverbaar.

Mocht je de collecties die nu beschikbaar zijn in XXL nog een kans willen geven, dan helpt onze klantenservice je daar graag bij. We hopen op je begrip voor de overmacht rondom de logistieke uitdagingen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie shorts

Mooie shorts, heel goede pasvorm. Ik gooi ze in de droger waardoor ze iets krimpen, daarom bestel ik een maatje groter. Blijven lang mooi.

13 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.