Helt fantastisk service. Skulle have lavet test af campingvogn, og fik en tid i denne uge. Det er jo højsæson, så vi vidste der var travlt i “butikken “, men ikke desto mindre var vores vogn færd... Se mer
Företaget har svarat
Betjeningen var venlig og imødekommende, skaden blev lavet hurtig, og prisen var lavere end vi på forhånd havde frygtet. Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt,... Se mer
Företaget har svarat
Har fået lavet/serviceret 2-3 campingvogne hos dem Det har altid været hurtig og god service samt opgaverne er lavet pænt og med god kvalitet De er desuden venlige til at besvare diverse mærkelige... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Service på campingvogn. Fagligt dygtige, god kommunikation og opfølgning + venlig betjening. Varm anbefaling herfra.

En god service
Det der bliver lavet er bare helt i orden Det et rart sted at komme man føler sig velkommen

Helt fantastisk service.
Skulle have lavet test af campingvogn, og fik en tid i denne uge.
Det er jo højsæson, så vi vidste der var travlt i “butikken “, men ikke desto mindre var vores vogn færdig dagen efter aflevering.
Kan kun give vores varmeste anbefaling til Ivan og Co.

Svar från Iacamping
Efter en tur til Fyn var der ikke liv i moveren, troede det måske var batteriet i fjernbetjeningen, men nej. kørte ud ti IA torsdag d. 28/5, de havde rigtig travlt. snakkede om hvad det kunne være, det kunne betyde en større reparation, stod for at skulle til København til vores datter og barnebarn, Ivan var ikke sikker på de kunne nå det, men fredag formiddag ringede han at jeg kunne hente vognen. vi var vildt glade, og det samme var vores barnebarn for at vi kunne komme.
har tidligere fået lavet reparationer hos IA, og det har altid været så meget i orden, og kan kun meget anbefale dem.

Har fået lavet/serviceret 2-3 campingvogne hos dem
De er desuden venlige til at besvare diverse mærkelige spørgsmål som man måtte have omkring sin vogn

Svar från Iacamping
Super god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service og en handel præget af ærlighed og tillid. Meget rar og hjælpsom mand, som virkelig får én til at føle sig tryg gennem hele processen. Kan klart anbefales, særligt hvis man ønsker handel med en forhandler med fødderne plantet godt i den jydske muld. Tak for dig, Ivan.
De bedste hilsner, Øyvind og Anne

Svar från Iacamping
Deres smilende imødekommenhed og hurtige hjælp gør det altid til en fornøjelse at få serviceret campingvognen hos dem. Kan på det varmeste anbefale at bruge IA Camping.

Svar från Iacamping
Vi fik skiftet batteri og lavet ekstra udvendig stik på vores campingvogn, vi er meget tilfredse 👌 God og professionel rådgivning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+ Fair priser - Kan bestemt anbefale dem 💚

Svar från Iacamping
Stod med en defekt vandvarmer,og havde booket og betalt ophold op til påsken. 3 af vores lokale camping værksteder i Silkeborg, forstod ikke problematikken?
Ringede til Ivan hos IA Camping, som vi købte vognen ved 2025. Du kommer bare med vognen så skal vi nok løse opgaven. Under 24 timer senere kom der både mail og sms at nu var vognen klar. Det er fantastisk og kanon service og en klar forståelse for kundens problem og frustration. Vi kan kun anbefale Ivan og hans team 💪

Svar från Iacamping
Fået lavet gastest. Hurtigt, nemt og pris som forventet. Venlig og imødekommende.

Svar från Iacamping
Vi har lige fået en mover installeret på vores campingvogn,,,og som altid hos ia camping fik vi en god og tryg behandling og fik hurtigt installeret en mover og tilbehør af høj kvalitet og til en super fair pris,

Svar från Iacamping
Altid imødekommende, en aftale er en aftale. Pris fornuftig ! Kort og godt professionel service i alle henseender.

Svar från Iacamping
Nu har vi lige hentet vores campingvogn fra første service, Iacamping får den bedste anbefaling herfra, der er altid en løsning på de små problemer der måtte være.

Svar från Iacamping
God service og i mødekommende medarbejdere

Svar från Iacamping
God og kompetet service til konkurrencedygtige priser.
Der er sjældent ventetid på service og reparationer.

Svar från Iacamping
Fantastisk service hvor vi fik en god snak om opgaverne, som derefter er udført til stor tilfredsstillelse for os og til en rigtig god pris. Har allerede anbefalet dem til venner og vil fortsat gøre det.

Svar från Iacamping
Super service og perfekt håndtering. Vi kommer helt sikkert til kun at benytte
IA Camping fremover 🤗
Der er styr på sagerne og personalet er professionelle og hjælpsom.

Svar från Iacamping
Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt, og dermed aluminiumspest omkring hullet. IA foreslog at fjerne antennen (som vi aldrig har brugt), og lime en ny plade på henover det skadede stykke plade. Herefter skal skal det lille opfugtede område inde i vognen tørres - ved at lade en varmeblæser puste luft ind i skabet.

Svar från Iacamping
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.