Virkelig tilfreds
Intet at sætte en finger på. MIt 12 ugers program var virkelig veludført
HverdagsForm hjælper med at gøre kost og vægttab mere overskueligt i en almindelig hverdag. Vi laver personlige kostplaner med udgangspunkt i den enkelte persons mål, madpræferencer og hverdag. I stedet for komplicerede regler og konstant kalorietælling får du konkrete måltider, portioner og valgmuligheder, som gør det lettere at vide, hvad du kan spise. HverdagsForm er udviklet til dig, der gerne vil have en personlig og struktureret plan, men som ikke nødvendigvis har behov for løbende coaching eller månedlige betalinger. Planen er lavet til selvstændig brug, og du får værktøjerne til selv at skabe variation og justere din kost undervejs. Til hvert måltid får du flere valgmuligheder, så du ikke er låst til den samme ret hver dag. Derudover følger en opskriftsbank med ekstra opskrifter, som kan bruges til endnu mere variation. Planen er bygget op omkring de første 12 uger, hvor du får en klar struktur at starte med. Men din kostplan og materialerne er dine at beholde. Tanken er derfor ikke, at du efter 12 uger skal starte forfra, men at du gradvist får en bedre forståelse for måltider, portioner og hvordan du selv kan bruge planen fremadrettet. Hos HverdagsForm tror vi ikke på, at en enkelt dårlig dag betyder, at alt er ødelagt. Målet er en praktisk struktur, du kan vende tilbage til og bruge i dit eget tempo. Kostplanen leveres digitalt og er udviklet til almindelig brug. HverdagsForm erstatter ikke individuel lægelig behandling eller sundhedsfaglig rådgivning ved sygdom eller særlige medicinske ernæringsbehov.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Intet at sætte en finger på. MIt 12 ugers program var virkelig veludført
Nemt, hurtigt og overskuelig, og passede godt i overenstemmelse med mine egne ønsker/idéer til planen. Jeg havde et par spørgsmål, som blev besvaret lynhurtigt, så alle pengene værd og en varm anbefaling.

Svar från Hverdagsform
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.