Frederick har for nylig holdt Copilotkurser for vores organisation og han får en kæmpe anbefaling herfra. Han er en god underviser, faglig kompetent og formår på relativt kort tid at skabe en godt i... Se mer
Det här tycker kunderna
Har lige haft HverdagsAI ude og undervise os i Colipot, hvilket var præcis det, vi søgte. Frederick kom forberedt og formåede at præsentere stoffet på en måde, så alle kunne være med. Vi var rigtig gl... Se mer
Jeg har lige deltaget i et kursus i ChatGPT hos HverdagsAI. Det var super godt. Frederick havde sat sig ind i virksomhedens behov inden, så han var velforberedt. Der var mulighed for løbende spørgs... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
HverdagsAI fokuserer på at gøre AI/ kunstig intelligens nemt tilgængeligt for danske virksomheder og medarbejdere. Vi leverer en lang række løsninger, der sikrer at AI bliver en effektiv del af hverdagen, så effektivitet og kvalitet stiger. Vi afholder AI kurser, AI workshop, forskellige AI konsulent ydelser som AI rådgivning, AI agenter, AI automation, AI workflows mv. HverdagsAI driver og afholder også kurser igennem ChatGPTkursus.dk og Copilotkursus.dk
Kontaktuppgifter
Amagerfælledvej 106, 2300, København S, Danmark
- +45 50 210 230
- info@hverdagsai.dk
- hverdagsai.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nærværende undervisning der er super…
Nærværende undervisning der er super brugbart. Anbefaler til alle der gerne vil i gang med AI
Virkelig godt…
Jeg var på et grundlæggende kursus om AI og specielt hvordan man nemt kan gøre brug af bla. Chat GPT og DALL-E. Nemt formår Jacob at benytte ens egen hverdag, så man kan bruge redskaberne og se hvilken nytteværdi man får ud af det. Jeg har allerede flere opgaver, som kan løses hurtigere og nemmere. Jeg kommer til at gøre brug af yderligere kurser fra Jacob, til både mig selv og mine medarbejdere. Det var virkeligt godt, tak Jacob.
Kurset er "to the point"
Kurset er "to the point", og giver dig hurtigt den viden som du skal bruge for selv at komme videre med AI.
Jacob der underviser er godt sat ind i stoffet og formidler det på en let og forståelig måde.
Lægger måske op til et udvidet kursus eller en opfølgning på et senere tidspunkt.
Kom godt i gang med AI på en overskuelig måde
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i et kursus ved Hverdags AI. Med en behagelig underviser i front, blev jeg – på kort tid – introduceret til universet af kunstig intelligens og dens mange facetter. Særligt blev jeg introduceret til forskellige AI tools, der helt klart har ændret min opfattelse af teknologiens potentiale i hverdagen.
På kurset dykkede vi ned i 'chat GPT' teknologi. Dette er en avanceret form for AI, der kan generere tekst, så det er næsten umuligt at skelne det fra menneskeskrevet tekst. Underviserens evne til at forklare denne teknologi på en fordøjelig måde, gjorde det muligt for mig at se, hvordan dette værktøj kan anvendes i forskellige situationer i mit daglige arbejde.
Derudover var vi forbi 'Dell-E'. 'Dell-E' imponerede med sin evne til at analysere og håndtere store datamængder, og demonstrationen gav en tydelig indsigt i, hvordan artificiel intelligens kan effektivisere virksomheders arbejdsgange.
Kurset gav ligeledes anledning til at se, hvilke begrænsninger, der er ved disse teknologier. F.eks. er outputtet ikke bedre end det input du giver det pågældende AI tool.
For at opsummere, Hverdags AI har skabt en platform til at forstå og anvende moderne AI-teknologi, og jeg kan varmt anbefale deres introduktionskursus til både nye og erfarne i feltet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.