Nu al een paar keer hier besteld, en de service is altijd super vlot en netjes! Veel mooie parfums en keuzes dus erg fijn om hier van te voren samples te kopen
Det här tycker kunderna
Meerdere geuren besteld waar in Nederland moeilijk samples van te vinden zijn. Ik was best huiverig of het goed zou komen aangezien er geen enkele review op internet te vinden was. Binnen 2 werkd... Se mer
Företaget har svarat
Geweldige site om je parfums eerst te testen voor je een fles koopt. Heel fijn contact met de verkoper en snelle verzending Altijd bereikbaar,kortom top site met heerlijke parfums en super service
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nu al een paar keer hier besteld
Nu al een paar keer hier besteld, en de service is altijd super vlot en netjes!
Veel mooie parfums en keuzes dus erg fijn om hier van te voren samples te kopen
Een super snelle levering en de parfums…
Een super snelle levering en de parfums zijn ook echt een super goede prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Geweldige site om je parfums eerst te…
Geweldige site om je parfums eerst te testen voor je een fles koopt.
Heel fijn contact met de verkoper en snelle verzending
Altijd bereikbaar,kortom top site met heerlijke parfums en super service
Perfect
Prima, drie keer wat besteld bij ze en alledrie de keren helemaal perfect gegaan ❤️
Super
Ik heb hier al meerdere keren besteld. Een van de weinig die nog goed betaalbaar is voor samples, levering altijd snel en goede kwaliteit. Toppers!
Erg tevreden
Betaalbare samples , snelle levering en netjes verpakt. Zal zeker vaker bestellen.
Snelle levering en prachtige geuren
Snelle levering en prachtige geuren! Super fijn als je eerst wilt kijken of een parfum bij je past. Zit nu al rond te kijken voor een tweede bestelling 🥰
Echt een aanrader!
Echt een aanrader! Veel keuze en ook unieke parfums die je kan uittesten. Super snel en netjes verzonden met een lief kaartje erbij en een gratis sample ♡
Heel blij mee!
Prima!
Goed assortiment van Arabische geuren, snelle verzending. Ik heb daar paar keer besteld, en ga meer bestellen. Ik raad het aan.
Heerlijke samples
Heerlijke samples
1 gratis erbij gekregen
Snelle verzending en goeie communicatie ik raad dit zeker aan ook voor de prijs
Perfecte samples
Mooi assortiment voor een goede prijs om parfums te testen. Vriendelijke mensen en snelle levering. Ik kreeg er ook een gratis sample bij.
Leuke selectie aan parfums
Leuke selectie aan parfums, sommige kan je nergens anders vinden. Werd zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Ga hier zeker nog bestellen.
Prima sampleshop!
Grote selectie parfum samples tegen een goede prijs. Ze hebben ook veel arabische parfums. Samples worden zorgvuldig verpakt en snel verstuurd door de vriendelijke eigenaren.
Dikke aanrader
Al meerdere keren besteld, altijd super snelle levering. Lekkere aparte luchtjes, mooie prijsjes. Regelmatig nieuwe geurtjes. Dikke aanrader!

Absoluut een aanrader
Zeker een aanrader. Ze levert snel, netjes en altijd een extraatje erbij. Mocht je ergens niet uitkomen dan reageert ze snel en helpt ze je meteen. Daarbij heeft ze keuzes uit veel verschillende mooie parfums met een lage prijs. Ik blijf zeker bij haar bestellen!

Aan te raden 😃
Aan te raden 😃
Zeer vlot contact en een vriendelijke dame.
De lekkere geurtjes worden heel rap opgestuurd.
Dus niet twijfelen! Volledig te vertrouwen 🤩👌

Svar från Huniperfumes
Heel goed, vriendelijk en snel plus veel keus
Ik was op zoek naar een specifieke geur maar had geen naam meer ervan. Ze was heel behulpzaam om mee te denken-zoeken welke ik dan bedoelde of welke geurtjes bij mijn smaak paste. De communicatie was snel, vriendelijk en behulpzaam. De verzending was ook heel erg snel de dag erna had ik het al in huis. De mini flesjes waren allemaal van originele geuren dus je ruikt ze allemaal goed en ook lang. Ook zat er een leuke verassing en bedank briefje bij. Kortom heel tevreden met mijn bestelling!

Super vriendelijk en snel
Super vriendelijk en snel! Veel keuze aan geurtjes en altijd een verrassing erbij

Prima zaken doen
Binnen 2 werkdagen waren de samples binnen en ze hebben er zelfs nog 1 extra (die toevallig nog op mijn probeerlijstje stond), meegestuurd. Top.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.