Hundedamen v. Christin Pfeiffer Agerkvist Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hundetræning hos Hundamen er i topklasse! Jeg har sammen med mine hunde, Max knap 8 årig Golden og Mini knap 3 årig labrador, deltaget i første af 5 undervisningstimer hos Hundedamen. Super kompetent... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Online undervisning med Christin over zoom. Jeg havde bedt min søn og svigerdatter om at tage en snak med Hundedamen.dk for at støtte deres skønne Maisie, som er en blandingshund. Over zoom med os a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for endnu en omgang MEGA FANTASTISK hundetræning. Som hundeejer lærer man simpelthen et "way of life" med hunde, som man kærligt, men bestemt bliver indført i under træningen. Man opdager det nærm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde vores dejlig hund til hvalpetræning hos hundedamen. Og det overgik alle vores forventning. Meget professionel og dejlig atmosfærer. Vi måtte desværre efter nogle måneder af med vores dejlig h... Se mer

Företagsinformation

1. Hundtränare

Skrivet av företaget

Mit navn er Christin Pfeiffer Agerkvist og jeg kalder mig selv for Hundedamen. Jeg er professionel hundeinstruktør og har i de sidste mange år undervist hunde på alle niveauer - både fysisk og online. Jeg fungerer også som konsulent i forbindelse med valg af hunderace, køb af hund, når der er en hvalp på vej og meget mere. Jeg har selv haft hunde i mange år og har nu tre voksne hunde.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hundetræning når det er bedst

Efter min mening er træning hos Hundedamen fantastisk. Hun er både træner for hunden og ejer. Holdene er af en passende størrelse, så jeg føler, at der er tid til en, og plads til af få individuel træning, behov og guidning, så man på bedste vis lære at forstå sin hund og læse dens sprog. Hunden er ikke bare endnu en hund og ejeren er ikke bare endnu en ejer, men et par der sammen skal lære efter individuelle behov.

Ydermere er der mulighed for onlineundervisning, hvis den traditionelle fysiske fremmøde træning umuliggøres og det virker utrolig godt. På trods af afstanden ved online, så følte både min hund og jeg, at Hundedamen var på besøg, og fortsat kunne undervise med positiv guidning. Og som ekstra gevinst kunne mine børn pludselig deltage efter deres behov og lyst, så træningen blev et familieprojekt ligesom i hverdagen.

28 november 2021
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste træning til hund og ejer

Hundedamen møder hund og ejer lige der, hvor de er. Vi træner vores nu 11 måneder gamle border collie hos Christin, og har fået så mange gode redskaber og gode råd, der hjælper os til at blive bedre hundeejere og vores hund til at blive mere harmonisk. Den allerbedste anbefaling herfra.

23 oktober 2021
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.