Sunshineled AB - humanhabit.nu Omdömen 34

TrustScore 1.5 av 5

1,6

Beställde 6 st Cree arbetsljus med uppgiven livslängd på 30.000 timmar. Efter mindre än 10 timmar var hälften av alla lysdioderna trasiga i samtliga lyktor ..... Trots klagomål blev det ingen ersät... Se mer

Superbra!!! Letade efter bra ljus till bilen o hittade detta företag. Såg att dom fått lite dålig betyg så man blev lite fundersam. Ringde o fick fantastisk hjälp med val av belysning!!! Snabb... Se mer

1,6

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Beställde 6 st Cree arbetsljus med…

Trots klagomål blev det ingen ersättning

När en skitfirma med dåliga produkter o dåligt bemötande.. Absolut sämsta möjliga betyg på både produkter o bemötande

8 augusti 2022

Jag beställde 10st led armaturer utan…

Jag beställde 10st led armaturer utan att få leverans. Betalat 26 maj. Ca 2700 sek.
Ska vi söka upp denna kille och prata med han blir jävulst irriterad. Betala tillbaks jävl s omgående.

26 maj 2023

Konkurser och bedrägerier?

Förmodligen har det här företaget slutfört en konkurs 2023-04-04 om man söker på deras andra namn på Allabolag(punkt)se (Sunshineled AB). Huruvida detta påverkar en beställning från Humanhabit är svårt att säga men oddsen för att det ska gå bättre än tidigare lär väl vara minimala. Således lär man väl vara blåst på sina pengar och prylar om man betalat med Swish. Har mailat dem så får vi se om de svarar, men enligt tidigare recensioner här lär det väl inte hända.

Edit: Nu har det gått fyra veckor och enligt konsumentköplagen kan man begära pengar tillbaka efter trettio dagar om företaget inte levererat produkten eller förklarat sig. Således kommer jag att begära pengar tillbaka och dessutom göra en polisanmälan eftersom det finns tydliga tecken på bedrägeri om man läser recensioner här på Trustpilot. Dessutom heter firman numera: "Human Habit / Ale Rivinoja Firma" och huserar i en lägenhet i Borås. Att sedan Humanhabit går ut och lovar 25 miljoner på sin FB-sida för en idiotsak förklarar det mesta när man inte ens kan leverera produkter för ca: 500 kr.

Edit 2: Detta bolag är numera avregistrerat och saknar hemsida. Att det rört sig om någon form av bedrägeri råder det knappast något tvivel om när man läser inläggen här och även informationen på Alla bolags hemsida. Personen har haft flera bolag och alla verkar ha haft problem. Nåja, några pengar lär man aldrig få se från honom, men förhoppningsvis är han försvunnen för ett bra tag framöver.

27 april 2023

Handla inte här!

Köpte led lampor, fick inte dom lampor jag beställt. Dom jag fick fungerar inte till min bil och var av ett annat fabrikat än vad som stod på hemsidan. När jag skickar mail och önskar byta/reklamera får jag inget svar. Försöker då nå dom på telefon, men inget svar där heller!
Handla inte av detta oseriösa företag!

12 april 2023

Varning för detta företag riktiga…

Varning för detta företag riktiga lurendrejeri beställde extraljus för 2500kr den 5/4 betalade med svisch har fortfarande inte fått något den 25/4 får inget svar på varken sms mejl eller telefon har anmält till allmänna reklamationsnämnden nu,polisanmäler ikväll//Andreas

25 april 2023

En stor Varning för detta företag.

En stor Varning för detta företag.
Vi köpte 6st 300W ledstrålkastare för 7000kr med bikakemönster till vår paddock dom fungerade bra i ett halvår sen började dom gå sönder, en sektion i taget till vissa lampor är helt svarta och vissa lyser halva. Vi tog kontakt med HumanHabit och fick svaret att det skulle lösas med reklamation (dom sa att det var en dålig batch) och nya lampor skulle skickas från lagret i Tyskland, detta var i Januari -22... för ett år sedan...inga nya lampor har kommit oss tillhanda än...Januari -23.
Vi har ringt ett otal gånger, mailat och har även varit förbi butiken i Borås...inget svar någonstans, och ingen som öppnar i butiken heller.
Då skrev jag med en annan mailadress en order förfrågan på 6st 300W ledlampor...inom 4 timmar fick jag svar (då gick det bra att svara), påtalade då att jag ville byta ut dom trasiga ledlamporna till nya och fick svaret att nya kommer skickas till oss från lagret i Tyskland (samma svar igen)...detta var 6 November och sen är allt tyst igen.

Det är ju vid denna årstid som man behöver belysningen och frugan vill ju kunna rida i paddocken.

Jag avråder starkt alla att köpa från HumanHabit, det blir bara problem. Det finns ingen som vill svara på ärenden (förutom när man vill lägga en order) eller ta ansvar för produkterna dom säljer.
Nä ett riktigt dritföretag i bluff o båg anda, så håll er borta ifrån dessa....det finns andra företag som säljer och har en god support.

11 januari 2023

Känns som jag blivit blåst!

Beställde den 27e november och gav det 2 veckor pga black Friday innan jag skickade ett mail för att ta reda på hur det går med beställningen. Men har inte gått svar på något av mina 2 mail eller åtskilliga samtal! Aldrig att jag köper igen och rekommenderar ingen att betala med swish!! Räkna med att bli blåst om du gör det!

16 december 2022

Bästa support jag någonsin upplevt

Bästa support jag någonsin upplevt. Köpte en reläsats som jag inte fattade hur jag skulle koppla in. Fick svar på mejl tills han lyckades få mig att fatta. Sista mejlet fick jag vid midnatt i dag Fredag.

Helt otroligt..

4 juni 2022

Köper den dyraste rampen de har i sitt…

Köper den dyraste rampen de har i sitt sortiment.
Slutar fungera efter ett par veckor.
Blir lovad en ny.
12 månader senare trots otaliga påstötningar per mejl och samtal så är det inte löst.
Vi kommer överens om ersättnings produkter istället.
Men de saknar också ersättningsprodukter då inte en enda av deras artiklar på hemsidan finns i lager.

Det lovas sändnings nummer som inte kommer man skyller på tullen osv.

Nu kräver jag återbetalning men historiken säger mig att även det kommer bli svårt.

4 december 2021

Tar betalt för varor de inte har eller kan leverera

Beställde en ramp som såg ut att finnas i lager. Betalning (nästan 2.000:-) drogs direkt.
Efter nästan två veckor hade jag inte hört något, men fick efter två påstötningar fortfarande heller inget svar via mail.
Ringer då istället, och får prata med en något förvirrad person. Varan visar sig inte finnas på lager - det gör tydligen i princip ingenting - men dessvärre visste han heller inte när (om ?) den kom hem. MEN, i slutet av veckan skulle de få hem en som var liknande ("sån't där brett ljus"), om jag kunde tänka mig den istället....
Professionellt ? Inte i närheten. Köp någon annanstans !

22 november 2021

Mycket dåligt bemötande

Dom skickade en annan led-ramp än den jag beställde. En led-ramp med sämre prestanda. När jag ringde dom och protesterade så sa dom att "man vänjer sig med ett sämre lyse"....... och att dom inte kunde göra någonting då den ramp jag hade beställt inte fanns i lager.
Jag kommer inte att handla här någon fler gång.

16 november 2021

Säljer riktigt dåliga produkter!

Säljer riktigt dåliga produkter!
Började med att jag köpte 4st xenon extraljus. Bara skräp. Tog in vatten, trasiga ballaster, lampor.
Fick byta in dessa och betala upp till deras då värsta LED extraljus med fem års garanti.
Ett var trasigt vi leverans. Inom ett år var ett till trasigt. Nu ett år senare är dom tre andra trasiga. Fästena har dessutom redan börjat rosta.
Vill ha ett återköp men får ingen respons från kundtjänst som ska ha skickat ärendet vidare till "chefen".
Skurkföretag som har lurat av mig ca 6700kr.

28 augusti 2021

Sämsta jag har varit med om

Sämsta jag har varit med om. Skall leverera kvaliteslampor men det är bara skräp. Glöm att få pengarna tillbaka. Eller nya lampor. Bedrägeri är vad de håller på med.
Efter 4 samtal och 2st mail ger man upp. Mailen har aldrig besvarats. I telefonsamtalen har det utlovats att de skall genast skall ta tag i saken. Men inget händer. Det är förmodligen den strategin företaget har istället för att lösa jobbiga reklamationer. Uselt.
Det finns många andra aktörer på marknaden välj ett annat företag. Sämre kan det inte bli.
Humanhabit.nu Aldrig mer.

26 november 2020

Frakten???

Lamporna kom snabbt och lyste.
Retar mig dock på att jag betalade 79 kr för DHL, men de satte på 3 st frimärken värda 1:60/st och skickade med Postnord. Om de gör så med fler, tjänar de bra på mellanskillnaden.

3 mars 2020

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis