Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een bedrijf waar mijn ouders ook hun tapijt kochten vroeger en daardoor in mijn eerste huis ook mijn 1e tapijt had gekocht nu wat jaren verder merk ik dat de jongens eigenlijk nog beter word... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ivm onze nieuwbouwwoning zijn we hier terecht gekomen voor pvc vloeren en traprenovatie. Alles is zeer vakkundig gelegd en van goede kwaliteit. Het bedrijf onderscheidt zich door hun enorme flexibili... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vandaag netjes en snel 3 trappen bekleed met tapijt. Het betrof alleen de treden dus het was wat arbeidsintensiever maar alsnog binnen een halve dag klaar. Hier en daar zelf wat lijmresten moeten opru... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig servicegerichte en vriendelijke medewerkers. Zeer goed geholpen bij het maken van de keuze. En op geen moment het idee gehad dat we onder druk werden gezet: wij hielden de regie in het proces... Se mer

Företagsinformation

1. Golvförsäljare
  2. Golventreprenör
  3. Heminredningsaffär
  4. Leverantör av trä och laminatgolv
  5. Trägolvsrenovering

Skrivet av företaget

Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam! Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van vloeren en wooninrichting thuis!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

De verkoper Tim

De verkoper Tim, kregen we heel goed advies over de laminaat keuze, de prijs was goed, en vooral de after sale maakte onze dag goed, dus een aanrader. Oh ja mijn naam is Frans Chaulet uit Etten Leur

7 september 2024

trapbekleding

Snelle levertijd en uitvoering. Duidelijke communicatie. Trapbekekleding is netjes afgewerkt en waar nodig aangepast in goed overleg.

9 september 2024

Top leverancier, aanrader!!

Wij zijn vriendelijk geholpen, er werd goed meegedacht. Opmeten op locatie op de afgesproken tijd. Leggen van de laminaat vloer is vakkundig en keurig netjes gedaan en er is geen afval achter gelaten. Kortom: erg blij met deze leverancier!

29 augusti 2024

In één woord Toppie!

Goed advies in de winkel en vlotte communicatie per mail. Verder snelle datum voor de uitvoering (binnen week) om het nog niet te hebben over de uitvoering van de stoffeerder, één woord TOP!

19 augusti 2024

Super

Goed geholpen in de winkel. Degene die het tapijt legde was heel kundig, snel en netjes. Alle rommel weer meegenomen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

24 juli 2024

Prettig bedrijf

Alweer 5 jaar geleden heeft HUM tapijt onze trap bekleed.
Helaas laat nu de vloerbedekking van 2 treden los. Zonder problemen werden de treden vakkundig hersteld. Er werden geen kosten in rekening gebracht terwijl de garantietijd al ruim verstreken was.
Hartelijk dank!

12 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aankoop en leggen nieuwe vloer

We zijn zeer tevreden, oa over klantvriendelijkheid en kennis bij de aanschaf van de nieuwe vloer en het goede advies. Stalen mee naar huis gekregen om te kijken of wat we zouden kiezen bij ons interieur past. Afspraken worden nagekomen. De heren die de vloerbedekking kwamen leggen, vriendelijk en terzake deskundig. Het was voor ons de tweede keer en wederom niet teleurgesteld.

10 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vloer besteld voor mijn 90 jarige…

Vloer besteld voor mijn 90 jarige moeder. Spannend de 14e wordt het gelegd. Hum tapijt had veel geduld en begrip met wachten, totdat alles rond was qua huur appartement en zij hebben toch alles keurig ingepland, voor zover dank je wel Hum tapijt .

4 juni 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.