Dieren oppassers Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring met deze site. Ik zocht een oppas voor mijn hond om wekelijks op te passen. Gelukkig heb ik een betrouwbaar iemand gevonden die in de buurt woont en een echte dieren liefhebber is. Ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Via Huisdierenoppas.nl hebben wij een liefdevolle oppasser gevonden voor onze lieve hond Lucky. Vanaf het moment dat we met elkaar in contact zijn gekomen voelde het goed en vertrouwd en dat is daar... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik had me aangemeld als kattenoppas bij deze site. Een heel profiel aangemaakt met alles erop en eraan, volgens hun had ik veel kans op oppaswerk. Geen enkele aanvraag ontvangen. Zelf actief mense... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik heb één maand een premium account gehad. Op mijn eigen, duidelijk omschreven oproep heb ik nul reacties gekregen. Ik heb dertien mensen zelf een reactie gestuurd, waarvan er zeven niet eens gereage... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betalen voordat je kunt communiceren

Geen fan van het concept, zeker geen aanrader. Je kunt pas een aanvraag doen na betaling van € 10,95. Vervolgens blijkt de oppas niet beschikbaar te zijn, wat niet op de site vermeld staat.
Ze zijn duidelijk over de kosten en je kunt gratis een oproep doen, maar eerst betalen en dan kijken of ze kunnen leveren vind ik raar.

30 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slecht ingestelde site

Wat een slecht ingestelde site. Heel jammer, niet duidelijk qua mogelijkheden. En die zijn nihil als je niet betaalt. Dat ik geen abonnement wil voor 1malige oppas lijkt me duidelijk. Dus kan oproep plaatsen maar vervolgens niet reageren. Idioot!

10 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb al een paar vaste oppasadresjes…

Ik heb al een paar vaste oppasadresjes via deze site gekregen. Dus voor de oppassers zelf is dit juist wel een goede site omdat deze site stiekem niet een bemiddelingsbedrag van je standaard tarief afsnoept. Alle andere huisdierenoppas sites doen dit wel. Dus nu zijn de rollen eens omgedraaid.

24 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte ervaring met oppas

Slechte ervaring met oppas. Erg onbetrouwbaar. Kat had opeens kale plek op rug en was dunner. Ook kattenbak niet schoon. Veel oppassers reageren niet eens terwijl je 10EU betaald om te kunnen reageren

5 januari 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb een nare ervaring gehad met een…

Ik heb een nare ervaring gehad met een oppasser die de deur naar de kattenbakken had gesloten (!), met als gevolg dat onze katten hun behoeften op andere plekken in huis hebben moeten doen. Dat daar geen moment van begrip bij kwam kijken vanuit huisdierenoppas.nl vond ik zeer kwalijk. Een foutje noemden ze dit en er werd geattendeerd op het belang van communicatie. Alsof ik de oppas moet vertellen dat de de deur naar de kattenbakken open moet blijven.. Overigens heb ik wel een andere oppasser op de site gevonden. Aangezien ik voor een account moest betalen, ben ik nog even verder gaan zoeken. Dus 3 sterren, omdat ik er uiteindelijk een geweldige oppasser heb gevonden. Maar ik ben zeer teleurgesteld in huisdierenoppas.nl vanwege het gebrek aan een beetje empathie en verantwoordelijkheid.

8 november 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.