HuggedOmdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Under al kritik. Ventede 14 dage på min dyne selvom der står levering på 2 dage. Imellemtiden har jeg skrevet 3 gange til hugged hvor en besked var at annullere min ordre. Ringede flere gange til et n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har netop købt kugledyne og betræk. Desværre passer betrækkets bindeløkke ikke med dynens, så dynen ligger ikke stabilt i betrækket. Har forgæves kontaktet Hugged via email vedr det fejlbehæftede be... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin hjemmeside og hurtig levering. Har købt en tyngdedyne og betræk og oplevede i den forbindelse rigtig god infomation om produktet. Modtog en mail om hvad jeg kunne forvente af produktet samme dag... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produktet havde desværre ingen effekt her, men mit barns søvnbesvær skyldes muligvis søvnapnø, og det vil dynen i sig selv ikke kunne afhjælpe. Produktet blev sendt lyn hurtigt og produktet havde en l... Se mer

Företagsinformation

1. Sovrumsmöbler
  2. Textilfabrik

Skrivet av företaget

Hos Hugged specialiserer vi os i kugledyner – vores målsætning er at udbrede kendskabet til, hvad en kugledyne kan have af positive effekter, når natten falder på og søvnen skal have lov at overvinde.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fint produkt, men ..

Fint produkt og hurtigt svar fra kundeservice ved spørgsmål. De får kun 3 stjerner, da jeg er træt af at vi skulle betale for returporto når vi bor tæt på og kunne have afleveret pakken retur selv. Det er lidt ærgerligt at de ikke har mulighed for det, bare et bestemt tidsrum hver dag (de deler lager med nogen andre, så derfor var det, ifølge kunderservice, ikke muligt)

28 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig godt og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Dejlig overskuelig hjemmeside hvor jeg fik en rigtig god introduktion til alle produkter. Min søn er MEGET tilfreds med sin nye tencel dyne. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Vi fik dynen 2 dage efter bestilling.

3 januari 2024

Fantastisk service og produkt

God information og vejledning om produktet på hjemmesiden, nem at bestille og hurtig levering.
Dynen jeg har bestilt er virkelig dejlig og for mig er den langt bedre end en almindelig kugledyne som jeg har brugt tidligere.

29 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Alt for varm

Alt for varm, ikke særlig Huggie. købt en på 11 kilo , da den passer til min vægt
IKKE EGNET TIL EN MED RYG PROBLEMER...FIK STORE GENER

23 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god hjemmeside med udførlig beskrivelse af dyner. Men da det er en julegave fra kæresten 🤭 ved jeg endnu ikke hvordan dynen er 🤷‍♀️. Men jeg håber den vil hjælpe mig med at få sovet pga min Morbus bechterew og andre former for gigt 😔🤞🙏… glædelig jul og godt nytår til alle 🎄🎅🤶🥳👋

19 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

🌟Jeres design er super cool og jeres…

🌟Jeres design er super cool og jeres navn fuld af kærlighed.
Så jeres tæppe, blive givet som gave, og bestilte fluks en dyne i julegave til en unge pige med søvnbesvær. Vil kalder den en "slumre-hygge-dyne" som hun så langsomt selv finder roen i at anvende - i og udenfor sengen. God Jul til jer alle i Hugged

20 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.