Hugbageri Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkeligt lækre kager og rugbrød :-)

Virkeligt lækre kager og rugbrød :-)

Jeg elsker deres tærter og citronkage wauw

Jeg savner dig baguette og tvebakker rigtigt meget. Deres boller og lyse brød er også godt, men savner lidt den sejhed alm rundstykker har og uden 'fugt' i midten. Hos Emma havde et virkeligt godt flute, måske kunne HUG også få det?

Men jeg er mega glad for, at vi har dem, så TAK for det 🙏 Vi har savnet et sted som HUG

3 juli 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ubehøvlet ekspedient!

Købte en del brød, croissant og 3 kanelkager med hjem i går morges.
De 3 kanelkager kom i 3 meget forskellig størrelse, det mindste 1/2 størrelse af det største, skrev til dem jeg følte mig lidt “snydt”. Ingen reaktion.
Var ved bageren igen i dag og skulle købe flere kager og ville lige gøre ekspedienten klar på at jeg gerne ville bede om 3 stykker der nogenlunde var ens i størrelsen og viste ham billedet af de andre kager og sagde jeg havde følt mig lidt “snydt”, sådan er det hos os var svaret.. øhh ja, men nu vil jeg så gerne være sikker på samme str. også fordi det er så dyrt!
Det kan man ikke ved os, fik jeg at vide. Spurgte om han var helt ligeglad med hvad jeg sagde og viste billede af, ja det var han sagde han og da jeg gik ud af døren talte ekspedienten med næste kunde om mig! Vendte mig om i døren og sagde at jeg godt kunne høre alt hvad de sagde.
Virkelig dårlig stil!
Tænker det var mit sidste besøg der.

27 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Et godt og lækkert bageri, men...

Et godt og lækkert bageri, men 420 kr for en sandkage med chokolade på toppen er simpelthen for dyrt. Andre steder sælger bedre glutenfri kager til mindre end det halve....

28 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig lækkert brød og kager

Virkelig lækkert brød og kager, og de har også mælkefri og veganske kager og brød. Jeg er fast kunde og de sender også ud én gang om ugen. Et hit når man ikke lige bor i nærheden.

12 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ELSKER H.U.G!

Jeg har været fast kunde i mange år. Altid enormt god service & høflige medarbejdere. En af de eneste steder i Danmark, hvor alt er 100% glutenfrit. Sikkert for folk med svær glutenallergi & Cøliaki. Anbefaler 100%. De har et stort udvalg også glutenfrit samt vegansk!

19 juli 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det er fantastisk godt brød og en god…

Det er fantastisk godt brød og en god forretningside, men …
Der er ingen advarsler til de særligt sensitive med cøliaki, så vi er to her i byen, der uafhængigt af hinanden har reageret og stadig efter 3 uger er syge. Det er ikke i orden, at der ingen afvarsler er på hjemmesiden og meget ærgerligt, for de har ellers gang i noget godt der.

11 maj 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.