HtvåO Omdömen

1. Vattenreningsföretag
  2. Vattenfilterleverantör
  3. Vattentestning
  4. Vattenrening

HtvåO hjälper privatpersoner att förstå sitt dricksvatten och hitta rätt lösning för vattenrening. Vi erbjuder vattenanalyser och vattenprov för bland annat egen brunn och hjälper dig att förstå vad analysresultatet betyder. Utifrån vattnets faktiska kvalitet kan vi rekommendera rätt vattenfilter eller annan vattenbehandling – när det faktiskt behövs. Vi arbetar med hela processen från vattenanalys och rådgivning till vattenfilter, installation och uppföljning. Vår filosofi är enkel: först förstå vattnet – sedan rekommendera lösningen. Vi vill göra vattenrening enklare, tryggare och mer transparent.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Väldigt hjälpsamma

Väldigt hjälpsamma, prisvärda och tryggt.

10 september 2026

Svar från HtvåO

Tackar för recensionen Andreas!

Glädjer oss att ni är riktigt nöjda med våran hjälp.

Hälsningar,

Väldigt bra upplevelse

Väldigt bra upplevelse, skönt med folk som kan sina grejer! Fick hjälp med vattenanalys och sen rätt filter utifrån det, enkelt och snabbt. Rekommenderas 😃👍

Svar från HtvåO

Vad roligt att höra Oskar att vi kunde hjälpa er med erat dricksvatten. Tackar för recensionen & rekommendationen.

snabbgenomgång av min Vattenanalys

snabbgenomgång av min Vattenanalys vilket underlättade otroligt mycket!

Svar från HtvåO

Tack Hannes och precis såhär vi vill att en kund upplevelse hos oss ska kännas.

Väldigt bra kundservice!

Bra kund möte och service!

Svar från HtvåO

Vad roligt att vi kunde hjälpa er med erat dricksvatten, extra roligt att ni blev riktigt nöjda med kundservicen.

Vi på HtvåO tackar för förtroendet

Bra service

Svar från HtvåO

Tack Simon för att du tog dig tiden att lämna en recension, så roligt att ni är nöjda med våran service!

Fredrik Vallgren

Supertrevliga och proffsiga killar med…

Supertrevliga och proffsiga killar med snabb och pålitlig service, rekommenderar starkt!

Svar från HtvåO

Stort tack för recensionen! Kul att höra att ni uppskattar vår service och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss och vi är glada att ni vill rekommendera oss vidare.

Fredrik Vallgren

Tack till Fredrik som hjälpte oss med…

Tack till Fredrik som hjälpte oss med vårat Vatten! Väldigt kunnig och bra Service

Svar från HtvåO

Stort tack för recensionen!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa er att hitta rätt lösning för ert vatten. Det uppskattar vi verkligen.