HRF Förmedling Omdömen

TrustScore 2 av 5

2,0

Informationen kommer från olika externa källor

​Med snart 40 år av framgångsrik företagsförmedling och väl genomförda företagsöverlåtelser. HRF förmedling lägger grunden för goda affärer genom att föra samman rätt köpare och säljare. Vi erbjuder trygghet i alla steg, för alla parter. Välkommen till vår förmedling: branschledande inom hotell-, restaurang- och företagsförsäljning.

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Dom hjälper dig inte med något

Dom hjälper dig inte med något, du måste seriöst vara med i 3 månader betald innan dom gör något, räcker inte att man betalar 1 månad, dom RÅDGIVER bara, dåligt HRF och överbetalar för ingenting, hade dom varit billiga som A-Kassa hade jag inte haft något problem, men tanke på dom tar 3/4X gånger så mera för att säga saker som jag redan visste, GÅ INTE MED

13 februari 2026

Sämre än sämt...

Sämre än sämt...
Trötta inaktiva mäklare som kör samma floskler om och om igen.
Ingen aktiv försäljning när startarvodet är betalt.
Huvudkontoret lika ointresserade när man kontaktar dem.
Inte konstigt att det spiller ut i hela organisationen.
Satsa tid och pengar någon annanstans.

4 augusti 2024

Är nog en av de sämsta…

Är nog en av de sämsta förmedlingsföretag. Framförallt Lars som har hand om södra Sverige. Han bara lovar och lovar saker. Riktigt katastrof. Snacka om att han är köpare hit och dit, men fixade aldrig någon visning för dom osv. Anlita hellre något annat förmedlingsbolag. Det är min rekommendation….

6 september 2022

⛔⛔⛔🚫🚫

⛔⛔⛔🚫🚫

För er som vill anlita hrf som mäklare så läs detta först !!!!
Hrf är ett sk...t med lögn och lovar massa utan några framgång.
Jag hade en objekt och hade Stefan Johansson som mäklare, han lovade mig att dena objekten skall vara såld inom 45 dagar och pusha på att betala start avgiften och sa att det var många som frågar och vill komma på visning, men vet ni vad det roliga var?
Att jag fick endast en visning på 4 månader.

Så ni som tänker anlita hfr, gör inte det ni kommer att slänga era pengar i papperskorgen bara, de lovar, de säger att de jagar kunder men allt är ski...t snack.

Sämsta som finns.

18 september 2018

Svar från HRF Förmedling

Först och främst tycker vi att det är jätte tråkigt att ni känner så men vi gör vårt yttersta att sälja verksamheter med framgång och vårt mål är att få sålt! Då det inte bara är mäklaren som jobbar med objekten. Vi har en administrativ avdelning som sitter med marknadsföring och andra viktiga punkter för att uppnå resultat.

Vi har inte fått några samtal från er till huvudkontoret angående detta så vi har inte fått möjlighet att hjälpa er med vad som ni upplever inte har gått korrekt till.

Angående er försäljning så har vi som sagt alltid minst fyra månader som en verksamhet tar att sälja och det tar tid för spekulant att få ordning på alla punkter gällande finansiering, möten och avslut. Sen betyder det inte heller att alla våra objekt blir sålda men med att anlita HRF Förmedling så är chansen stor då vi täcker hela Sverige med vår spetskunskap och marknadsföring. Att just er verksamhet inte blev såld är beklagligt och tråkigt men det betyder inte att HRF Förmedling inte gjort sitt jobb, då vi hjälper flera duktiga och drivna företagare att sälja med framgång. Och det är sant att vi tyvärr inte sälja alla våra objekt då antingen intresse inte finns eller lönsamheten inte är tillräcklig. Men vi gör vårat bästa och ge oss in i en professionellt och klart uppdrag med våra klienter!

Vi hoppas att ni lyckas sälja och gå mot en ljusare framtid med positiva tankar istället för negativa och ni är välkomna att höra av er till huvudkontoret istället för att vara så snabb i era handlingar.

Med vänliga hälsningar
HRF Förmedling

Strålande försäljning

5 + för en strålande försäljning i en fruktansvärt stökig historia med barnsliga hyresvärdar. Superskönt att ha proffs när det gäller.....

14 mars 2018

Svar från HRF Förmedling

Super tack och ni var en fröjd att jobba med! Lycka till i framtiden med alla planer!

Tack för fina råd

Tack för fina råd! Snabb återkoppling, trevligt bemötande av intresserad och engagerad personal:)

13 mars 2018

Svar från HRF Förmedling

Tack för det fina omdömet och lycka till!

Visa omdömen på alla språk. (10 omdömen)