HPYFOOT er utviklet for norske forhold og for å holde føtter og hender varme. Kvalitet, teknisk detaljer og smarte løsninger har vært førende når dette produktet er utviklet av norske gründere. De er særdeles praktisk, lett å ta med, veier lite og er smarte produkter.
I tillegg til å holde deg varm, er produktene komfortable. Produktene har et mål, nemlig å holde føtter og hender varme, uansett om du er på fjellet, langs sjøen, ved bålpanna, på isfiske, jakttur, på fotballkamper eller lange dager som ansatt i barnehagen ute i kulden.
Produktene våre skiller seg ut for sin brukervennlighet og enkle smarte finesser. De er perfekt for et bredt spekter av utendørsarrangementer som fotballkamper, ski, fiske, jakt og mer, og HPY gir deg et viktig lag med varme som forbedrer opplevelsen din ved å holde kulden i sjakk.
Det som skiller HPY ut er grunnlaget i norsk innovasjon, designet med tanke på det harde nordiske klimaet. Produktene våre er ikke bare praktiske, men er også enkle å sette over skoene dine, noe som gjør dem til et sømløst tillegg til utendørsutstyret ditt. Hanskene, spesielt, er laget for å gi maksimal varme uten å ofre funksjonalitet, noe som gir en komfortabel og praktisk løsning på kalde hender.
HPYs produkter omfavner ånden til skandinavisk design, og er minimalistiske, men likevel svært funksjonelle, noe som gjenspeiler den innovative tilnærmingen til å håndtere kaldt vær. Ved å velge HPY, velger du ikke bare et produkt; du omfavner en livsstil som verdsetter komfort, praktisk og gleden ved utendørsaktiviteter, uavhengig av temperaturen. Hold deg varm, vær glad, med HPY – din ultimate følgesvenn for å overvinne kulden.
HPY, a Norwegian innovation, epitomizes the essence of warmth and practicality, catering to the needs of those braving the Nordic climate. Born from the necessity to combat the chilling temperatures prevalent in Scandinavia, HPY offers a specialized range of products designed to keep you warm and comfortable, particularly focusing on the extremities that suffer most in the cold – your feet and hands.
Our products stand out for their ease of use and transportability, ensuring you stay warm and happy whether you're at an outdoor event or engaged in your daily activities. Perfect for a wide range of outdoor events such as football matches, skiing, fishing, hunting, and more, HPY provides an essential layer of warmth that enhances your experience by keeping the cold at bay. Furthermore, our offerings are not limited to recreational activities; they are also incredibly beneficial for professionals working in environments like kindergartens, where staying warm is crucial for both comfort and productivity.
What sets HPY apart is its foundation in Norwegian innovation, designed with the harsh Nordic climate in mind. Our products are not only practical but are also easy to put over your shoes, making them a seamless addition to your outdoor gear. The gloves, in particular, are crafted to offer maximum warmth without sacrificing functionality, allowing for a comfortable and practical solution to cold hands.
Embracing the spirit of Scandinavian design, HPY's products are minimalistic yet highly functional, reflecting the innovative approach to dealing with cold weather. By choosing HPY, you're not just selecting a product; you're embracing a lifestyle that values comfort, practicality, and the joy of outdoor activities, regardless of the temperature. Stay warm, stay happy, with HPY – your ultimate companion in conquering the cold.
Fantastisk produkt. Både votter og overtrekksko er enkle å ha med seg på tur. Genialt at man kan henge produktene på sekken. Jobber i barnehage og vottene er smarte å bruke da man kan holde barna i hendene med disse vottene, uten å måtte ta vottene av. Liker at overtrekkskoene tar liten plass i sekken.
13 februari 2025
Svar från HPYFOOT
Så flott at du er fornøyd og tusen takk for meldingen her👍🏻🙏🏻
Meget bra kundeservice!Får svar fort!Og bestillte 2 av samme på forskjellige ordre ,da fikk jeg mail om dette var rett,noe det ikke var,så tommel opp :)
Veldig bra kundeservice. Får svar raskt. Er fornøyd med Happyfoot, bruker dem på bandybanen, og jeg holder meg varm på føttene lengre enn jeg gjorde uten.
21 januari 2025
Svar från HPYFOOT
Så hyggelig å høre! Varme føtter på bandybanen er viktig!
Kan egentlig ikke skrive noen anmeldelser på disse ennå,for jeg har ikke kjøpt dem,har vært på tanken mange ganger,men ennå ikke hatt råd til og kjøpe dem..Så jeg må nok begynne og spare for og kjøpe både skoene og vottene❤️
Svar från HPYFOOT
Så hyggelig at du ønsker å kjøpe produktene våre, håper du får mulighet til å teste og får glede av våre produkter du også 🙏🏻👍🏻
Har både overtrekks skoene og vottene og er super fornøyd! Er mye ute i forbindelse med langrenns barn, så er nydelig å ta på ekstra når kulda setter inn eller glemt riktig bekledning. Har kjøpt til både venner og familie som også syns dette er ett herlig produkt! Og at det er norskt i tillegg er en bonus anbefaler disse produktene på det sterkeste
Svar från HPYFOOT
Dette er skikkelig hyggelig å høre! Takk for fin og konkret tilbakemelding, det varmer!
Fantastiske produkter som holder deg god og varm på både føtter og hender!😊 Helt perfekt på aketur med barna eller på utedag for deg som jobber i skole/barnehage. Siden skoene har såler kan man gå litt rundt med dem uten at de blir ødelagte eller våte og vottene med glidelås er veldig praktiske hvis man trenger å f.eks. hjelpe barn med votter, sko, skøyter osv der man trenger å bruke fingrene, så slipper man å ta dem av og legge dem ned på bakken så de blir kalde og våte og det er enkelt å bare smette fingrene tilbake inn i dem igjen og man blir varm igjen med en gang🤩 Anbefales virkelig!
Svar från HPYFOOT
Takk for hyggelig og fin tilbakemelding og konkrete tips til bruksområder!
God service fra jeg bestilte skoene og meget god comfort når jeg brukte dem. Jeg fryser lett på beina og HPYFoot holder det de lover. Også må jeg si at jeg syntes de er super tøffe.
9 mars 2024
Svar från HPYFOOT
Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Sendte en forespørsel inn for å høre om str. og farge Fikk en hyggelig melding tilbake allerede samme dag. Det er et pluss.
Synes det er litt synd at man ikke selv kan velge hvilken farge man ønsker dem i, da rød og oransje fort kan bli skitne. Den grønne og blå faller mer i smak, men finnes ikke i min størrelse. Får se om de om jeg bestiller et par
20 februari 2024
Svar från HPYFOOT
Takk for tilbakemeldingen. Per nå er vareutvalget slik, men ting kan jo skje i framtiden.
Detta är Trustpilot
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.