Wat een mooi bedrijf met een menselijke gedachtengang. Mee denken en extra service gekregen waardoor ik toch kon verder werken in mijn tuin. Super bedankt 🙏 en tot snel ik heb nog meer nodig.
Det här tycker kunderna
Moeite gedaan om meubels voor de keuken in ons nieuwe huis te vinden, maar na +/- 24 jaar vraagt het toch echt om aandacht, tafel met 6 stoelen en een laag dressoir, degelijke meubelmakers kwali... Se mer
We hebben goed advies gekregen voor Onze overkapping. Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen . Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel. Ook de prijs is g... Se mer
Communicatie was prettig, bezorging heel goed. Er werd door bezorger geholpen om het stukje verder te brengen en op te stapelen. Hout (Douglas) ziet er vrij aardig uit. Hier en daar wel wat scheef en... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Houthandel Dronten is een houthandel voor de particulier gevestigd in Dronten. Ook klanten in uit de weide omgeving weten ons inmiddels te vinden. Deze houthandel is ontstaan vanuit BouwXL. BouwXL is onze groothandel tak welke levert aan houthandelaren en bedrijven. Houthandel Dronten is een onderdeel van bouwXL bv maar dan voor de particuliere klant met een breed assortiment in hout en bouwmaterialen. Naast de verkoop van producten bent u bij houthandel Dronten, door de jarenlange ervaring in de houtbranche, aan het juiste adres voor advies bij uw bouwprojecten.
Kontaktuppgifter
De Hunze 3, 8253 PX, Dronten, Nederländerna
- 038-2022595
- info@houthandeldronten.nl
- houthandeldronten.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
snelle levering en een prima prijs
snelle levering en een prima prijs voor een balk van 4 meter Douglas hout.
Het kwam al 2 dagen eerder dan…
Het kwam al 2 dagen eerder dan verwacht en het hout is top en we halen nog veel meer bij jullie
Schappelijke bezorgkosten binnen Flevoland
Prima levering en binnen Flevoland schappelijke bezorg kosten.
Druk en volle bezorging
Na telefonisch contact te hebben gehad voor het bezorgen dat deze mensen toch tijd vrijmaken voor het bezorgen van de producten, daar ze toch druk en vol zijn voor bezorging.
Goede kwaliteit hout
Goede kwaliteit hout, chauffeur hielp
fijn mee met lossen van de vracht.
Duidelijke website en goede communicatie over leverings moment.
Stukje Service.
Fijn dat de planken in de tuin onder de overkapping werden gelegd zodat ze uit de regen en zon lagen.
Goed en degelijk hout.netjes…
Goed en degelijk hout.netjes afgeleverd.prijs en kwaliteit zeer goed.
Goede prijskwaliteit verhouding
Goede kwaliteit hout, sterke prijs-kwaliteit verhouding en nette levering.
Hout was erg ruw geschaaft
Hout was erg ruw geschaaft.
Heb alles moeten schuren.
Ik zal niet nogmaals hier bestellen.
Snelle levering.
Geven goed advies niet duur en veel keuze. Alleen jammer dat je er zaterdags niet terecht kunt.
Prima snelle service en goede prijs
Prima snelle service en goede prijs. Gratis op maat gezaagd. Helaas wat aan de korte kant (zaagbreedte vergeten mee te nemen?), beetje rekening mee houden in de zaaglijst en dan prima.
Hout voor Veranda
Hout besteld bij Houthandeldronten om mijn bestaande Veranda uit te breiden. De materialen werden zonder aankondiging bezorgd, maar zijn wel keurig gelost op mijn oprijdpad. Houtkwaliteit van sommige planken waren matig. Veel beschadigingen en knoesten in het hout waardoor opknapwerk wel noodzakelijk was. Kwaliteit die geleverd wordt staat niet op de website aangegeven.
Buitengewoon tevreden …
Ze zijn prijstechnisch in orde en komen hun leveringsafspraak na ondanks dat ze hiervoor van de reguliere logistieke stroom af moesten wijken. Aanrader dit bedrijf, dit maakt plannen zo veel eenvoudiger!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.