Efter flere mÄneder kan jeg stadig ikke fÄ hjÊlp ang. defekt stÞvsuger. Jeg er nÞd til at erstatte gennem egen forsikring nu, problemet er sÄ at de ikke sender mig min kvittering, som sÊlger i sin... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Efter tlf samtale i marts med Nicklaes MÞller fra House og Living,, sendte jeg min ritello stÞvsuger til reparation pÄ deres vÊrksted i Juelsminde. Nu tre mÄneder efter har jeg stadig ikke fÄet min s... Se mer
Jeg har nu siden 12/05-2026 forsĂžgt at bestille nogle reservedele/udstyr til min Ritello. Jeg har fĂžrst forsĂžgt ikke mindre end 3 forskellige mailadresser, derefter har jeg nu kimet kundeservice ned h... Se mer
Har siden marts prÞvet at fÄ fat i House of Living da min stÞvsuger ikke tÊnder. Har bestilt besÞg - ringet - skrevet mail. Er efterhÄnden pÄ fornavn med dem der sidder og tager telefonen for dem. H... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
House of Living ApS er den danske importÞr af Ritello. Ledelsen har tilsammen mere end, 15 Ärs erfaring indenfor rengÞrings-systemer.
Kontaktuppgifter
Danmark
- houseofliving.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Fortrydelse muligt uden problemer
Vi har haft besÞg af Mark, som stille og roligt gav os en demonstration af Ritello maskinen. Det er en fantastisk maskine der kan rense luften pÄ kort tid, affugte eller befugte luften efter behov og kan stÞvsuge uden sende noget stÞv tilbage til rummet. Vi fik som lovet den lille luftrenser Purello til en vÊrdi af kr 1300 gratis. UafhÊngigt af dette valgte vi ogsÄ at kÞbe Ritello maskinen. Et par dage efter fortrÞd vi dog dette kÞb. Ikke fordi maskinen ikke levede op til det lovede, men af andre Ärsager. Vi kontaktede Mark, som med det samme accepterede fortrydelsen. Da Mark kom for at hente maskinen, var han lige sÄ positiv og imÞdekommende, som da han solgte den. Virkelig en god oplevelse,
Super god oplevelse at handle med HouseâŠ
Super god oplevelse at handle med House of Living. Allan er en dygtig konsulent, som var meget grundig i sin gennemgang af produkterne. Vi har investeret i hele pakken og glĂŠder os til at komme i gang med den helt store rengĂžring.
Vi har haft besĂžg af Lars og han vedâŠ
Vi har haft besĂžg af Lars og han ved hvad han taler om. Super sĂžd og behagelig sĂŠlger. Har kun haft en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales
Behagelig sĂŠlger
Behagelig sĂŠlger.
Vi havde idag besĂžg af en rar og hĂžflig sĂŠlger.
Han havde virkelig styr pÄ det.
Fantastiske produkter der bÄde giver dig et renere hjem samt spare dig meget tid med rengÞring da alt er samlet i en maskine.
Alt i alt hĂžflig sĂŠlger og fine produkter.
En multimaskine i alt sin prakt.
Vi har idag haft besĂžg af Allan for anden gang.
Han fremviste ritelloâen pĂ„ fineste vis.
Det er en maskine der har alt i en, i et super flot design.
Man bliver blÊst helt bagover at den kan sÄ mange ting og at den gÞr det sÄ meget bedre.
Vi har nu haft den i 14 dage og det har gjort det sĂ„ meget nemmer og gĂžre rentâșïžđ. Den er let at hĂ„ndtere og det rengĂžring meget sjover. Vh Louise og dinna.
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service, da min fantastiske Ritello-maskine trĂŠngte til udskiftning af reservedele.
Ingen dikkedarer - bare kom med maskinen, og vi ordner den. Og det gik som lovet.
Afleverede maskinen om tirsdagen. Onsdag ringede de om at den var klar, og ville blive sendt retur. Dagen efter blev den leveret til dĂžren.
Den kĂžrer som en drĂžm igen đ
Mange tak for venlig og hurtig service, ogsÄ midt i sommerferieperioden.
Ritello
Det var meget hyggeligt, da vi havde besÞg af Lars hvor han pÄ en meget professionel mÄde prÊsenterede Ritello-maskinen, som udover at vÊre en stÞvsuger ogsÄ er en luftrenser/frisker. Han tog sig god tid til at forklare om maskinen og dens mange muligheder. Maskinen er et flot design, robust, nem at betjene, ergonomisk korrekt, ingen poser, og sÄ fÄr man virkelig et rent og frisk hjem. Udstyret som fÞlger med er 100% gennemfÞrt.
Den er sĂ„ god, sĂ„ selv en mand vil synes det er sjovt, at gĂžre rent.đ
Den er bestemt alle pengene vĂŠrd, vi anbefaler den varmt
Ritello
vi har vÊret sÄ heldige at have haft besÞg af lars og han kan bare sit kram.
AngÄende multimaskinen er vi meget overrasket over hvad den kan i forhold til vores gammel sugsuger som blev smidt ud efter fÞrste besÞg og ikke nok med at den kan stÞvsuge er det osse en luftrenser
vi vil bare sige at den er alle pengene vĂŠrd
super spĂŠndende og lĂŠrerig fremvisning
Havde Lars pÄ besÞg som fremviste rengÞringsmaskinen, hvilket var virkelig spÊndende og lÊrerig. Er blevet meget klogere pÄ indeklimaet i vores hjem.
Lars er virkelig en professionel sÊlger som ved alt om produktet og som ikke presser pÄ for at fÄ et salg igennem men maskinen sÊlger sig selv. Virkelig effektiv maskine som er uundvÊrlig for et rent hjem. Tak for besÞget.
Super venlig sĂŠlgere
Super venlig sÊlgere. God information og forklaring nÄr man spÞrger ind til tingene.
FANTASTISK!
Kan kun sige... FANTASTISK! Armen! Jeg havde besĂžg af Mark, han havde 100% styr pĂ„ tingene og viste alt! Alt jeg spurgte om fik jeg svar pĂ„. Jeg blev helt overrasket over det hele, jeg troede jeg havde et rent hjem, men efter Mark viste mig alle de ting maskinen kan, og forskel pĂ„ en almindelig stĂžvsuger ogsĂ„ denne, ja sĂ„ var jeg ikke i tvivl! Jeg skulle eje den! Jeg har kun ros om maskinen og Mark! Anbefaler jer helt klart đđŒ Jeg er sĂ„ imponeret! Jeg vil helt sikkert anbefale man for en fremvisning.đđŒâđŒ
Dejligt besĂžg af en sĂŠlger
Dejligt besĂžg af en sĂŠlger, der virkelig kunne forklare produktet kan varmt anbefales
Super maskine ville gerne leje sĂ„dan en đđđ
BesĂžg af en super hĂžflig og sagkyndigeâŠ
BesĂžg af en super hĂžflig og sagkyndige sĂŠlger og med god tid til at forklare op et upersonligt godt produkt dyrt men prisen hĂŠnger sammen med en alsidig maskine og super og gratis service og support og MX 1000 watt skal den bruge for at vĂŠre chokerende effektiv og vi var ikke klar over hvor beskidt vores hjem var, blok et besĂžg i vil ikke fortryde.
1300 kr
1300 kr. For deres lille luftrenser og sÄ kan den ikke engang tÄle opvaskemaskine. 350 kr. For en ny mega tynd plastik beholder som jeg tror pÄ max koster 5 kr. I indkÞb. For vilde priser efter min mening.
Vildeste "maskine" Testet pĂ„ mitâŠ
Vildeste "maskine" Testet pÄ mit gulvtÊppe med grimme pletter og fik renset et vÊrelse for lugt efter kat. Kan absolut anbefales.
Er blevet tilbudt et besĂžg af enâŠ
Er blevet tilbudt et besĂžg af en sĂŠlger.
Vil virkelig gerne se nogle anmeldelser, fÞr jeg bruger tid pÄ det
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.