House of Living Omdömen

‱
TrustScore 1.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Efter flere mÄneder kan jeg stadig ikke fÄ hjÊlp ang. defekt stÞvsuger. Jeg er nÞd til at erstatte gennem egen forsikring nu, problemet er sÄ at de ikke sender mig min kvittering, som sÊlger i sin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Efter tlf samtale i marts med Nicklaes MÞller fra House og Living,, sendte jeg min ritello stÞvsuger til reparation pÄ deres vÊrksted i Juelsminde. Nu tre mÄneder efter har jeg stadig ikke fÄet min s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg har nu siden 12/05-2026 forsĂžgt at bestille nogle reservedele/udstyr til min Ritello. Jeg har fĂžrst forsĂžgt ikke mindre end 3 forskellige mailadresser, derefter har jeg nu kimet kundeservice ned h... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har siden marts prÞvet at fÄ fat i House of Living da min stÞvsuger ikke tÊnder. Har bestilt besÞg - ringet - skrevet mail. Er efterhÄnden pÄ fornavn med dem der sidder og tager telefonen for dem. H... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

House of Living ApS er den danske importÞr af Ritello. Ledelsen har tilsammen mere end, 15 Ärs erfaring indenfor rengÞrings-systemer.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Du har vundet en luftrenser. Vil du kĂžbe nr stĂžrre?

Tja.... nu har jeg "vundet" en luftrenser fra et spÞrgeskema pÄ et loppemarked og selvom det kun krÊver 5 min at forklare hvad luftrenseren kan, gÄr det hurtigt over til en model der er meget stÞrre.
Da min kone ikke var hjemme den dag, ville han gerne have lov til at komme igen hvor hun ogsÄ er hjemme og sÄ skulle vi lige skrive under pÄ at han har vÊret her, ellers ville det blive ham som skal betale for luftrenseren.
Vi aftalte at han skulle komme sĂžndag omkring kl 14.00.
Min familie tog ud efter frokost sÄ vi kunne nÄ en hyggelig frokost men 20 min inden maden kom hjem, havde jeg besÞg af sÊlgeren.
Vi fik ikke lov til i ro og mag at fÄ vores frokost fordi han Êvlede lÞs om den multimaskine.
At komme 1 time for tidligt, ikke at lade folk fÄ deres frokost og sÄ nÄr man er ved at sige nej, bliver sÊlgeren lidt mere ivrig for at nÄ at fortÊlle alt om maskinen. Til sidst mÄtte jeg banke i bordet og sige "Stop, nu gÄr vi ud og fÄr lidt frisk luft" og hvad er svaret? "Jeg har kun fortalt 7 % om maskinen." Jeg fik ham til sidst, til at pakke sammen selvom han nÄede at Êvle lÞs i over 1,5 time.
Han ville ikke fortÊlle om prisen med det samme, men det havde jeg fundet pÄ Google og jeg vidste at 22.500kr for en stÞvsuger som ogsÄ kan banke tÊpper er en pris som er ude for min prisleje.
Nu har jeg brugt luftrenser til 1500kr i 2 uger og der er ikke rigtig noget skidt i vandet, luften i et teenager vĂŠrelse er da blevet uden al for meget deodorant lugt.

Meget venlig mand, men irriterende nÄr man ikke har fÄet frokost og har en kone som blev smÄsur over at frokosten er blevet kold.
Jeg vil da give 7 stjerner til Morten. Fordi
han alligevel har et hÄrdt arbejde som krÊver mod, en venlig mand og sÄ ved han hvordan en sÊlger skal sÊlge. Firmaet skal vÊre glade for hans arbejde. SÄ bliver det minus 3 stjerner pga. Pris, og mÄden man finder kÞbere. At sÊtte sÊlgere til at give spÞrgeskemaer til folk sÄ man kan "vinde" en luftrenser men ogsÄ skriver med smÄt at man skal have en konsultation for at "vinde" en luftrenser til 1.500kr er... Tja sÊlgertrick.
Efter jeg har skrevet en anmeldelse, er jeg blevet ringet op af house of living for at overtale mig til at slette anmeldelsen.
At Chefen bliver sur over at der kommer en negativ anmeldelse om firmaet, og at det skal gÄ ud over de ansatte om hvad folk skriver om deres oplevelser, er helt ude i hampen! En chef mÄ acceptere at der kommer nogle dÄrlige kort pÄ bordet en gang i mellem og det skal ikke gÄ ud over sÊlgere.
Fordi den Þverste chef giver skideballe til folk lige under sig, som giver den videre til de hÄrdt arbejdende og gode folk, som ringer til kÞber for at fÄ rettet op pÄ anmeldelse gÞr at jeg er nÞd til at give sÄ mange minus stjerner som muligt pga cheferne.
Det er kun Morten som lige akkurat holder anmeldelsen pÄ 2 stjerner som fÞr jeg rettede om pÄ anmeldelsen.

Forresten... er der en som vil kþbe en luftrenser med en vérdi af 1500kr? Du kan kþbe den for 500kr af mig? Uden garanti, og med rent vand. Kun brugt i et par uger.😉

22 januari 2023
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

For lange besĂžg!

Vi fik i dag besĂžg af en sĂŠlger fra House of Living.
Vi fÄr af vide at det handler om en luftrenser og at det kun er et kort besÞg.
Det korte besĂžg ender ud i 3 timers forklaring om deres store DYRE model.
Det tog ca. 20 minutter at fÄ en forklaring pÄ den lille model, vi har fÄet, men resten af tiden handler det om noget vi slet ikke vil kÞbe eller Þnskede at hÞre om.
Vi rundede den af, da det til sidst blev for meget og da vi ikke mÄtte vide prisen, men i stedet fik en masse hentydninger til lÄn og kÞb pÄ afbetaling, havde vi lugtet lunten..
Det bliver for meget med 3 timers forklaring.

18 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Luften er blevet renset og tÊppet ligesÄ ;-)

Har nu haft min Ritello luftrenser i 4 uger.
Hold da op en forskel vi kan mĂŠrke her i husstanden.
Havde besĂžg af Christian, som skulle fremvise os Ritello luftrenser/stĂžvsuger/gulvvasker mm.

Christian var rigtig god til at fortĂŠlle og fik Ritelloen afprĂžvet for os. Vildt nok, her gik man og troede at man gjorde godt rent med en almindelig stĂžvsuger, men Ritelloen viste noget helt andet :-(

Som skrevet Þverst oppe, sÄ har det virkelig vÊret en gamechanger her i husstanden...

Prisen ?? - Ja, den er selvfÞlgelig vÊsentlig dyrere end en almindelig stÞvsuger, men husk pÄ at det ikke kun er en stÞvsuger, men ogsÄ en luftrenser.
I min optik skal man se det som en investering i bedre rengĂžring, bedre indeklima og i sidste ende bedre helbred i forhold til allergier mm.

Kan kun anbefale at man overvejer at anskaffe sig en Ritello luftrenser.

Dbh. Jesper

15 november 2022

Fantastisk prĂŠsentation!

Vi havde besÞg af Frederikke Packert som lavede en fantastisk god prÊsentation af produktet! Virkelig god gennemgang og forklaringer og klar til at svare pÄ alverdens spÞrgsmÄl vi havde.

22 november 2022

SkrĂŠmmende oplevelse

Virkelig ikke en god oplevelse med dette firma desvĂŠrre.
Vi havde en utrolig pressende sÊlger pÄ besÞg som havde meget svÊrt ved at jeg stillede spÞrgsmÄl under vejs i mÞdet som efter mange timer fik overtalt min kÊreste til at kÞbe dette produkt. Der blev lavet et lÄn pÄ deres ritello som gik fint igennem banken.
Efter et par dage fortryder min kÊreste kÞbet og vÊlger at benytte sig af sin fortrydelsesret pÄ produktet.

Her fra gÄr det helt galt desvÊrre... sÊlger kommer ud og henter det igen fordi han bor i nÊrheden. Han var utrolig uforstÄende for og meget nedladende i hans mÄde at opfÞrer sig pÄ men tager produktet med igen. Han lover at sÞrge for at annullere lÄnet.
Jeg beder sÊlgeren om at underskrive at han har fÄet produktet tilbage men det det vil han ikke. Han skriver bare annulleret henover faktura uden en underskrift, som selv en 8Ärig kunne gÞre.

Da han har fÄet produktet tilbage kommer han med en mystisk kommentar om man ikke skal vÊre nervÞs hvis fÞrste mÄned bliver trukket sÄ skal man bare ringe til dem.

Det er jeg ret uforstÄende overfor da det kun krÊver en opringning fra deres side til banken om annullering. Efter et par dage snakker vi med banken som siger de ikke har hÞrt noget og at vores fortrydelsesret udlÞber.

Vi tager endnu en gang fat i sĂŠlger som siger han gĂžr noget ved det. Der sker yderligere ingenting og sĂŠlger stopper med at svare. Vi ender med at tage direkte kontakt til house of living som ender med at sĂžrge for det bliver klaret.

For mig virker det som om sÊlger bare forsÞger at trÊkke tiden sÄ han fÄr pengene fra finansieringen og sÄ er det bare Êrgerligt at man ikke kan komme ud af lÄnet selvom produktet er afleveret.

Efter denne oplevelse kan jeg desvÊrre pÄ ingen mÄde anbefale at handle med dette firma da deres sÊlgere er 100% selvstÊndige og bare formidler deres produkter, og derfor tyder det pÄ at de gÞr hvad de kan for at fÄ penge i lommen.

2 september 2022

En fantastisk produkt.

I gÄr havde jeg besÞg af Nicolai fra House of living som gav mig en luftrenser til 1500 kr. helt gratis og en fantastisk prÊsentation af et produkt fra Ritello som er mange produkter i én stor luftrenser, stÞvsuger og gulvrenser. Han forklarede og viste mig alt i detaljer pÄ en rolig mÄde. Jeg kan anbefale dette produkt og Nicolai,som var en venlig og kompetent person.

14 oktober 2022

SpĂŠndende fremvisning

Jeg havde besĂžg af Christian Storm som leverede en meget spĂŠndende prĂŠsentation af klimamaskinen. Det var en stor fornĂžjelse.

Jeg er meget begejstret for min lille maskine og den bliver brugt hver dag.
Karin JĂžrgensen

4 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk produkt for astma og allergi ramte.

Mikkel kom med den lovede gratis luftrenser, som man fÄr sÄ snart han kommer. Han fortÊller om den store luftrenser som ogsÄ er stÞvsuger og gulvvasker. Den kan kÞbes pÄ afbetaling.
Mikkel er ikke den type mega irriterende sĂŠlger, som man er vant til, mere som en ven af familien. OgsĂ„ min kat fik opmĂŠrksomhed af ham! đŸ„°
Det vilde er, at min astma og allergi er bedre fra dag et, jeg sover igennem og jeg kan fÄ vejret, nÄr jeg stÄr op om morgenen.
Den lille luftrenser kÞrer dÞgnet rundt,!i stuen. Min kat er iÞvrigt meget fascineret af at se pÄ vandet og drÄberne der flyver rundt!

11 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har haft Mikkel pÄ besÞg i dag

Har haft Mikkel pÄ besÞg i dag, pÄ hans fÞdselsdag enda, og han gav sÄdan en fin demo af Ritelloen. - om jeg begriber hvordan jeg har kunne leve uden sÄdan en, jeg er solgt!
-Solgt i sÄdan en grad at jeg sagde pÊnt nej tak til den lille luftrenser som ellers var gratis- jeg skal bare have den store!

SĂ„ 100 point til Mikkel herfra og kĂŠmpe ros!

Og sÄ Til chefen
. I mÄ lige stramme op ift markedsfÞring, jeg er 44 Är og jeg har aldrig aldrig aldrig stÞdt pÄ den maskine fÞr i mit liv- fandt nogle mennesker pÄ en amerikansk side der talte om den og der igennem fandt jeg frem til jer her i DK.
- Men det er en mega skam at man ikke kender til den her i landet
 og jeg har ellers sÞgt Google igennem i flere Är for at finde en maskine der kunne det jeres kan, men uden at stÞde pÄ den.

Det kan i gþre bedre

6 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fik den lille luftrenser gratis ind til

Fik den lille luftrenser gratis ind til sovevÊrelset og sover langt bedre end fÞr og sÄ fik vi ogsÄ efter et instruktions kursus lov til at kÞbe den store pÄ en god afbetalingsordning og den virker vildt med alle multi funktionerne.
SĂ„ vi er yderst tilfredse.😁😁😁

9 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bedste sĂŠlger af nok verdens bedste stĂžvsuger!

Vi har haft besĂžg af Mikkel fra House of Living. Og hold nu kĂŠft et kanon besĂžg! Han var personlig, venlig, sjov, super informerende og ĂŠrlig hele vejen igennem! Der var bare god kemi mellem ham og os fra starten af! Og hold nu op hvor kan jeg kun anbefale et besĂžg fra Mikkel!

Man fÄr ikke kun en luftfrisker, og en masse hyggelige snakke, man lÊre faktisk osse en del om hvor dÄrlig luften man indÄnder i sit eget hjem egentlig er og hvor beskidt der faktisk stadig er, selvom man lige har stÞvsuget! Jeg blev noget overrasket over hvor elendig min kÊre stÞvsuger var i forhold til den Mikkel kunne vise os og demonstrere!

Og helt Êrligt hvem elsker ikke nemme lÞsninger? Her har man en maskine der kan rense luften, stÞvsuge og vaske gulvet pÄ samme tid! Og med en datter pÄ 1,5 Är ender den med at vÊre guld vÊrd!

Den kan fjerne stĂžvmider, rense tĂŠpper og meget mere! Det kan Mikkel i hvert fald fortĂŠlle meget mere om!

Vi takker i hvert fald for nogle fantastiske timer og en klar ÞjenÄbner! GlÊder mig til at komme godt igang med at bruge min nye stÞvsuger!

26 april 2022

Jeg har haft besþg af Carina Northup (

Jeg har haft besÞg af Carina Northup ( 22 80 00 48) fra House og Living (Horsens) og fÄet en meget grundig og professionel beskrivelse af luftrenseren Purello( til 20 m2) og den store model til hele huset. Jeg mÄ sige at det var meget overbevisende, da jeg med egne Þjne og ved fysiske eksempler, sÄ hvor meget stÞv og stÞvmider m.m. som der var i luft og ikke mindst i seng og sovevÊrelse. Det var sÊrligt interessant at "filteret" er vand, hvilket er en kopi af vores egen naturs egenskaber. Carina er meget tillidsvÊkkende og vidste besked om alt hvad jeg havde behov for at vide og mere til. Vi kan varmt anbefale hende og hendes produkter, som er af god kvalitet og med lang garanti.

23 januari 2022

Ritello R2 kampvogn

Nr.1 super venlig og rar konsulent
Nicolaj LÞgstrup ElkjÊr. Som er sÄ god til og forklar hvordan man gÞr og hjÊlper en uanset hvad. Og nej han er ikke den typiske sÊlger for penge men sÊlger for din sundhed og velvÊre.

Nr.2 en maskine som Ritello R2 er noget man bare skal eje. RengĂžring er en lej og det er ikke lĂŠnger noget man bare skal gĂžre men noget man vil.

Nr.3 stÞvmider er over alt og mange lider faktisk af det ogsÄ uden at vide det. Jeg har selv haft mine problemer med dem. RÞd hud, klÞe, udslÊt. Men det har jeg ikke lÊnger.

Nr.4 Ved kĂžb af maskinen fik vi et gratis vaske sĂŠt med til gulv vask og tĂŠpperenser.

22 december 2021

Jeg har haft min maskine i 2 mÄneder

Jeg har haft min maskine i 2 mÄneder nu, og jeg er helt vild glad for den. Min dreng har husstÞvmide allergi og nu har han nedjustere sin medicin pga at huset simpelthen bliver mere rent med maskinen. Jeg elsker at den kan stÞvsuge sengene fri af stÞvmider, og at den kan vaske gulvet og tÞrre det i samme bevÊgelse. Jeg giver Mette 5 stjerner fordi hun med sin Êrlige og begejstrede facon, introducerede mig for et renere hjem. TAK

3 december 2021

Ritello stĂžvsuger og luftrenser

Havde Benjamin fra house of living pÄ besÞg for at vise en lille luftrenser frem. Meget behageligt besÞg, og fremragende fremvisning. Endte med ogsÄ at kÞbe en ritello multi stÞvsuger. Meget effektiv maskine til pengene, den virker bare.
Kan klart anbefale house of living og deres produkter!

1 december 2021

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer