Usel kundservice. Två år i rad har de misslyckats med att leverera kläder som beställts inför vintersäsongen med hänvisning till saldofel. Att detta sker en gång kan accepteras men att det händer tv... Se mer
Fick nu hjälp och fri frakt med mina Surpass byxor från Houdini, inte nog med det, då de inte klarade fukttestet fick jag ett par helt nya av kundtjänsten (vilket räddade mitt planerade Ultra lopp oc... Se mer
Butik eller e handel spelar ingen roll möts alltid av proffsig hjälp och väl bemötning. Produkter som håller länge och absolut den bästa kvalitet jag sätt på marknaden. Är man lite oförsiktig också... Se mer
We create sustainable clothing with progressive styling for people who love adventures when skiing, climbing, hiking, running or just being outside.
Finnboda Varvsväg 16, 131 73, Stockholm, Sverige
- 08-557 746 40
- customercare@houdinisportswear.com
- houdinisportswear.com
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Otroligt hjälpsam kundservice
Otroligt hjälpsam kundservice. De svarar jättesnabbt och var riktigt hjälpsamma när jag hade lite bekymmer med en vara. Jag kommer att beställa från er igen. Tack
Köpt Womans Alto Pants
Köpt Womans Alto Pants: Mycket bekväma och framförallt varma byxor men de går hål överallt i yttertyget. Har påtalat detta till Houdini men mötts med kalla handen som menar på att detta måste vara mitt eget fel, trots att jag nu ser att flera har påtalat samma sak i recensioner. Mycket dåligt av Houdini. Så dyra byxor borde ha bättre kvalitet. Kommer inte köpa av H. igen.
Usel kundservice.
Usel kundservice.
Två år i rad har de misslyckats med att leverera kläder som beställts inför vintersäsongen med hänvisning till saldofel. Att detta sker en gång kan accepteras men att det händer två gånger till samma kund är oacceptabelt och ger ett oseriöst intryck.
Jag har varit kund i flera år men kommer nu att välja ett annat varumärke med bättre kundservice.
Elendig kvalitet!
Jeg sidder nu med jakke nr 2 fra Houdini med kæmpe synlig syningsfejl i ryggen. Syningen har trukket foret ned under jakken og underkanten af jakken op mod ryggen.
Jakken var den sidste i min størrelse og det er helt tydelig, den har været taget ud af oprindelig emballage og prøvet - hvorved fejlen naturligt har været bemærket. Jeg antager derfor, de forsøger at sælge jakken med kæmpe fejl bevidst.
Det er sidste gang jeg handler hos Houdini og kan ikke vente med at få returneret mine 10.000 kr
Et PS: jeg har naturligvis handlet på nettet, ellers var jakken aldrig havnet i mit hjem.
Og: jeg blev misledt af deres "fine" filosofi om bæredygtighed og dyrevelfærd (ingen fjer)... Æv de slår sig an på gode værdier og sælger elendig og billig produceret tøj!
SVAR: jeg HAR sendt reklamation med billeder til jer. Både på adressen du nævner og via jeres hjemmeside.
SVAR: siden vores korrespondance foregår her, lad mig pointere, fejlen ikke kun er kosmetisk, men også funktionelt. Fejlsyningen giver et ubehageligt træk op i ryggen.

Extremt nöjd med min BFF Jacket II
Extremt nöjd med min BFF Jacket II! Använder den ofta, otrolig kvalitet. Extra plus för deras fantastiska support som hjälpte mig! 5/5!
Amazing customer service and products
I am so glad I have found this brand. The jacket is absolutely amazing; functional, minimalistic and really well-made. This by far is better than Arc'teryx.
The customer service is also excellent, always ready to respond and resolve any issues. The advisers are also very knowledgeable about their products and can help you when you are not sure.
The refund was easy, despite sending back one of the jackets from the UK.
Dozywotnia gwarancja …
Firma oferuje bardzo innowacyjne produkty w dodatku z dożywotnią gwarancją i tego dotrzymuje .
Po pięciu latach używania w bluzie ( Wooler ) z wełny merynosów pojawiły sie małe dziurki - co się zdarza przy wyrobach z merino . Złożyłem reklamacje i otrzymam zwrot kosztów zakupu . Jest zresztą drugi taki przypadek - w poprzedniej reklamacji ( tez merino) dostałem nową koszulkę.
Bardzo mi się podoba ,że w opisie każdego produktu firma podaje: rodzaj materiału i kraj pochodzenia , kraj produkcji . Godne polecenia dla innych producentów .
Älsar min fall in parka
Jag flera plagg från Houdini och är riktigt nöjd med alla. Det senaste är en Fall in Parka som jag köpte på rean. Kläderna är dyra så köper oftast på rea. Tycker de gör ett bra jobb för klimat och miljö! Sveriges Patagonia kanske.
En toppen kundtjänst som gjorde mycket…
En toppen kundtjänst som gjorde mycket för att hjälpa mig med min jacka👍
I bought a jacket with a defect
I bought a jacket with a defect.
As instructed on your website, I reached out to Houdini using the available form. It’s now been almost four months, and I have received absolutely NO response. I have tried calling, reaching out on WhatsApp, emailing, and even messaging on social media—all to complete silence.
Why aren’t you taking responsibility for the defective product?

Riktigt usel kundservice
Riktigt usel kundservice. Säljer produkter på rea för att sedan hävda att de inte finns i rätt storlek i den beställda färgen. De vägrar samtidigt att erbjuda en annan färg istället. Det blir inte direkt bättre av att de tre dagar senare fortfarande säljer den saknade storleken...

Bästa på marknaden
Produkter som håller länge och absolut den bästa kvalitet jag sätt på marknaden. Är man lite oförsiktig också eller använder något väl och den behöver lösas är det enkelt genom att kontakta en butik eller e handeln.
Helt otroligt! Mycket nöjd och glad!
Otroligt imponerad av kundservice
Otroligt imponerad av stöd från kundservice när jag hade problem med en (inte helt ny) tröja - hjälpte mig fixa problemet...snabbt...och trevligt"
Horrendous
Bought power houdini last Nov. Returned it early this year becuase of sizing issue. Last month, I was informed the parcel had to send back to me as there was no answer to delivery attempt. It was returned back to me but I was on holiday for the entire summer so Royal Mail decided to disposed it. I followed the return instructions but they never collected the package. Now, i got no refund or claimed credit whatsoever. Horrible experience.
Bästa kundservicen
Min bff-jacka som var 5-6 år gammal men ganska lite använd började släppa i lamineringen. Hörde av mig till kundtjänst med väldigt låga förhoppningar pga åldern på jackan. Döm om min förvåning när de ville ha in jackan och sedan erbjöd en helt ny till mig. Fick dessutom byta storlek. Har även tidigare goda erfarenheter av företaget. Toppenkläder och bästa kundbemötandet jag varit med om. Så värt pengarna när man kan känna sig trygg om grejerna inte skulle hålla måttet!
Sustainable!
Trustworthy: 100 / 10
Materials: 8 / 10
Quality: 7 / 10
Price: 7 / 10
What impresses me the most about Houdini Sportswear is their commitment to sustainability. I find this worth the cost for a descent winter parka.
Snabb och bra service
Skickade paketet dagen efter beställningen lades och efter ytterligare en dag var det framme hos mig.
Otroligt nöjd!
Alltid varit otroligt nöjd med mina Power Houdi-tröjor som håller galet bra kvalitet. Nopprar sig inte, håller formen trots många tvättar osv. Enda negativa är kanske priset som är lite saftigt men man får verkligen vad man betalar för.
Men! Jag köpte ett par byxor i samma material som Power Houdi. Galet sköna men började noppra sig efter första användningen?! Byxorna var ju dyra så jag skickade en reklamation till återförsäljaren där jag köpt byxorna. Det tog inte lång tid innan Houdini hörde av sig till mig, begärde att få in byxorna och skickade ett par nya! Klockren kundtjänst till ett kvalitetsmärke. Stor tumme upp för Houdini!
Dom lagade min power som tyvärr sömmen…
Dom lagade min power som tyvärr sömmen släppte på, nu är den som ny igen, dessutom helt gratis. Kommer definitivt köpa mer kläder från houdini!