Velindrettet, ordenligt, god stemning, professionelt personale, nede på jorden, venligt og meget imødekommende - et veldrevet hotel.Godt hotelrum med super senge! Vi vender tilbage Mads og Elisabet... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi besøgte Hotel Strandlyst og vender med glæde tilbage igen. Der er en meget hyggelig og afslappet atmosfære, med et skab fuld af spil – perfekt til indendørs hygge, hvis vejret ikke arter sig.... Se mer
Vi var to gæster, som fik en 3-retters middag. Forretten var havtaskekæber, og den smagte udsøgt. Hovedretten var kulmule med en muslingesauce og nye samsøkartofter mm. Kombinationen af den stær... Se mer
Fint værelse med beliggenhed nærmest stranden. Enkel fin morgenmad. Værelserne lidt lydt, men med egen charme og venlig betjening.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hotel Strandlyst - badehotel anno 1895. Ro, hygge, tid og plads til fordybelse. Dyk ned i en tidslomme på et lille badehotel nær Vesterhavet.
Kontaktuppgifter
Strandvejen 18, 9850, Hirtshals, Danmark
- info@hotelstrandlyst.dk
- hotelstrandlyst.dk
Dejligt hotelVelindrettet
Vi vender tilbage
Mads og Elisabeth
Fint værelse med beliggenhed nærmest…
Fungerer i alt slagt vejr
På første sal er der indrettet et lille bibliotek, hvor man frit kan nyde en kop kaffe eller te. Værelserne er hyggelige, og rengøringen er helt i top.
Hotellet ligger desuden meget tæt på en dejlig strand.
Ægte og hyggeligt badehotel
Emne: Ægte badehotel.
Min kone og jeg har netop været på et fantastisk weekendophold på Hotel Strandlyst. Man kunne ikke ønske sig en bedre modtagelse!
Badehotellet har ligget her siden år 1900, og mange af de gamle detaljer er smukt bevaret. Når man træder ind, føles det, som om man træder direkte ind i kulisserne fra TV 2-serien Badehotellet.
I receptionen er det dog hverken fru Jørgensen eller Amanda, der tager imod – men derimod Malene, som driver hotellet med stor varme og nærvær. Man føler sig hjemme med det samme.
Vi vender helt sikkert tilbage til Hotel Strandlyst igen næste år!
God Kartoffelmad
Perfektion
Super lækre værelser, charmerende og velindrettet. Det sødeste og mest venlige personale, som formår at få en til at føle sig velkommen og altid god for en anbefaling til at opleve Skagen. De bedste anbefalinger herfra og bestemt ikke sidste ophold hos jer.
Det bedste hotelophold.
Hotel Strandly er et skønt, gammelt hotel fra 1905, som er ny renoveret. Meget af den gammel stil er beholdt, men fixet op. Det er ret hyggeligt.
Morgenmads buffeten er super lækker. Der er lidt af det hele. Nok at vælge i mellem og der bliver fyldt op hele tiden.
Værterne, Didde og Thomas, er søde og imødekommende. De kan deres Skagen historie og kan fortælle om de gode steder i byen og har styr på, hvad man skal, bør se og alt det andet der kan ses.
Vi har en enkelt dag spist på hotellet, og der fik vi en skøn tapes. Der var lidt for en hver smag. De andre dage har vi spist ude og prøvet forskellige restauranter, både de billige og de ret dyre afhængig af, hvor vi befandt os, når det var spisetid på vores lange gåture.
Vi havde et fint værelse, med tv og vores eget badeværelse. Vi havde nogle gode senge, som blev redt hver dag. Ønsker man at få skiftet sine håndklæder efter brug, skal man bare ligge dem på gulvet. Det er bare luksus.
Her er intet at klage over.
Vi er samtidig fyldt op af sanse indtryk og oplevelser.
Vi har gået Skagen tynd fra syd til nord, fra øst til vest. Mellem 10-20 km hver dag.
Museerne er set, gallerier, kunst, alle de mest kendte maler i Skagen er besøgt.
Kirkerne, Grenen, Skagens odde, strandene, fyrtårnene, vandtårnet, havnen, kirkegården med mindestene, plantagen med den skønneste natur fuld af bakker. Nogle af den ligger der Bunker under.
Vi har nydt de brusende bølger ved havet.
Vi vil gerne takke det dygtige, søde og fantastiske personale for alt den gode service og en super ferieoplevelse.
Kærlig hilsen Jesper og Dorthe
Kun det bedste
Vi er netop på Hotel Strandly,
Hvilket er fuldstændig anbefalelsesværdigt - verdens sødeste værter, alt spiller, pænt og rent - dejlig mad og drikke. Her bliver man i den grad mødt med kærlighed. Det er ikke sidste gang, vi kommer netop her.
Hej!
Hej!
Vi har været på "Hotel Standlyst" med tre overnatninger fra den 10.juli til den 13.juli og giver hotellet vores varmeste anbefalinger.
Vi havde et stort, rummeligt, nydeligt og velfungerende dobbeltværelse med tilhørende stort bad med bruser og baddekar.
Vi havde til den ene side udsigt ud over de smukkeste kornmarker - til den anden en hyggelig gårdhave med både pool og spa. Der er 7 min. gang til lækker sandstrand og 15 min. til Ballen - det er muligt at låne cykler på hotellet.
Morgenmaden var perfekt - lækker bufet med lokale, økologiske (ihvertfald de fleste) produkter.
Vi blev taget super godt imod af Heidi, der bestyrer hotellet med kyndighed, venlighed, imødekommenhed og stor hjælpsomhed. Her føler man sig virkelig velkommen :-)
Det er ikke sidste gang vi besøger "Hotel Strandlyst" - her er der plads og rum til afslapning og hygge!
De bedste hilsner fra
Camilla og Janne
Skøn oase
Netop afsluttet 5 dages ophold. En virkelig skøn perle 🤩
Så afslappende, hjemlig og samtidig følelse af luksus. God stemning og hygge.
Dejlige værelser med gode senge og puder, skønt opholdsrum. Vi boede i hovedhuset, og delte bad/toilet med to andre værelser. Bestemt ingen problem.
Der er en virkelig lækker lukket gårdhave. Vi brugte pool og spa en del. Havde det ofte for os selv. Generelt er det følelsen på stedet, at der er masser af “fred” og ro.
Meget venlig, imødekommende og opmærksom personale.
Vi vil helt sikkert anbefale Strandlyst, også hvis man som par ønsker alenetid og mini-spaophold. Opdagede ikke lignende steder på øen.
Der er cykler man kan låne gratis.
I det hele taget er der kun positivt at sige om vores ophold.
Kommer med glæde Tilbage
Vi besøgte hotel Strandlyst og vi syntes virkelig det var et dejligt sted. Skønt hotel med mange flotte detaljer, sødt personale og meget hjemligt og hyggelige stil, og så ligger det os meget tæt på strand og by. Vi var osse helt vild med morgenmaden.
Mvh André og maria
Vi har overnattet på hotel Strandlyst…
Vi har overnattet på hotel Strandlyst og kan anbefale hotellet. Der er ro og fred og meget hyggelig stemning. Konceptet er der ro og fred på værelset fra klokken 22.30. Vi har vandret i området i klitplantage Og ved stranden. Vi har sovet godt i syngende og værelserne var hyggeligt. Med venlig hilsen
Erik og Ingelise fra Silkeborg
Dejligt ophold på et hyggeligt badehotel
Jeg havde et helt fantastisk ophold på Hotel Strandlyst. Dejlige og rolige rammer med flere hyggelige stuer, som gav en meget hjemlig følelse. Service i top, og en rigtig god placering (10 minutters gang fra stranden).
Derudover også en rigtig behagelig seng på værelset.
Et rart og afslappende besøg
Vi havde et virkeligt rart og afslappende besøg på Hotel Strandlyst. Vi genbesøgte vores Brullups-hotel efter der er kommet ny ledelse i marts 2022. Vi tog afsted for at få et afbræk fra hverdagen med tid til ro og nærvær. Og vi fandt det.
Vi elsker den autentiske badehotelsfølelse, og man kan mærke, at der er bliver kræset om gæsterne fra start til slut. Morgenmaden var enkel og kvalitetsbevidst med en rolig atmosfære.
Vi glæder os til at komme igen.
Besøgte restauration Strandlyst på en…
Besøgte restauration Strandlyst på en dejlig sommeraften og fik en velsmagende 3 retters menu bestående af delikat og smagfuld tartar, pighvar og dessert. Fisken var superfrisk og grøntsagerne meget lækre og i særklasse. Sprøde og velsmagende. Afslappet og kompetent personale uden tvivl Samsøs bedste gourmetrestaurant p.t. og bestemt et besøg værd.
Sølvbryllupsfest
Har lige holdt sølvbryllup på Strandlyst. Total lækker mad, dejligt venligt personale.
Et godt arrangement i coronaens skygge.
Kan varmt anbefales.
Der er det som man har behov for i en…
Der er det som man har behov for i en dejlig og autentisk atmosfære. Man føler at tiden står stille og alting bliver mere nærværende.
Fantastisk morgenmad med noget for enhver.
Ønskede man en morgen bitter snaps eller Gl. Dansk var dette også inkluderet i morgenmaden.
Flink og venlig personale. Gratis “kaffe to go” for dem der ønsker dette.
Kan varmt anbefale dette sted.
Ekstra bonus: Naboen holdt hyrdetime/aften;-)
Hotel Strandlyst er både til oplevelser i den skønneste natur og en oplevelse for smagsløgene i restauranten 👍👍👍
I forbindelse med sommerferie i Nordjylland, overnattede vi på Hotel Strandlyst. Vi fik tildelt et nydeligt værelse i rolige omgivelser. I restauranten spiste vi en 2 retters menu, som var en udsøgt fornøjelse, rigtig lækker mad, meget venlig betjening. Ligeledes var morgenmadsbuffeen med alt hvad hjertet begærer. Opholdet var en rigtig god oplevelse med en rask gåtur til Vesterhavet.
Kan virkelig anbefales.
Super god middag i dejlig atmosfære
Vi var to gæster, som fik en 3-retters middag.
Forretten var havtaskekæber, og den smagte udsøgt.
Hovedretten var kulmule med en muslingesauce og nye samsøkartofter mm. Kombinationen af den stærke fiskesauce og kulmulen løftede retten godt op.
Til dessert fik vi hhv ost (lille skuffelse over at det var Arla oste, og ikke 100% lokale), og vanille-jordbæris.
Alt-i-alt en middag over gennemsnittet, og med en sød og behagelig betjening.
Super lækkert
Min kæreste og jeg ankom fredag, vi var på bellevue hotel ophold, fik super hyggeligt og lyst værelse. Maden i restauranten er super lækker! Og tjeneren som var en ung mand vidste nedstemt hvad han fortog sig! Maden var en ti'er👍 morgen buffeten var også lækker og der var nok at tage af! Lækker beliggenhed i ro og mag, det eneste der mangler var måske et lille tv på værelset til om aften 😊👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.