reshoppit.dk HorsensOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Haft stand i mange år og virkelig et godt sted at få solgt det man ikke bruger så andre kan få glæde af det. Sød personale som er super gode til at hjælpe og ligeledes til poste dine varer på de socia... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nem måde at sælge brugt tøj, nemt at oprette varerne og nemt at følge med på ens side hvilke produkter der bliver solgt. Har brugt denne løsning mange gange.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode. Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken. Her an... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale Reshoppit i Horsens. Venligt personale, som altid står klar til at hjælpe.

Företagsinformation

1. Secondhandbutik
  2. Second hand-butik
  3. Butik med begagnade kläder

Skrivet av företaget

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

70 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

personalet er ikke særligt venligt

personalet er ikke særligt venligt, hverken den nye butikschef eller nanna

20 februari 2026

Hej Emma,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi tager din feedback til os, og vil drøfte det internt for at sikre, at vores service lever op til vores ønskede serviceniveau.

Tak for at dele din oplevelse.

Super oplevelse

Jeg har haft stand flere gange, med stor succes. En super bæredygtig måde at sælge og købe nyt tøj. Jeg kommer helt sikkert igen!

Hej Pernille,

Det er dejligt at høre, at du har haft stor succes med at have stande hos os i Reshoppit. Vi er glade for, at du ser konceptet som en god bæredygtig måde at sælge og købe tøj på.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Stort sted

Stort sted. Kæmpe udvalg. Men mange rodede stande og billige mærker.
Jeg handler der selv med glæde men kan have svært ved at sælge mit eget tøj som tit er vintage. Hjælpsomt personale.

Hej Nina,

Vi er glade for at høre, at du nyder at handle hos os i Reshoppit, og at du oplever personalet som hjælpsomt. Vi tager også din feedback omkring rodede stande og udfordringer med at sælge vintage-tøj til os. Vi ønsker altid at forbedre og udvikle os.

Tak fordi du deler dine erfaringer, og vi håber at se dig igen snart.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De er imødekommende og venlige til at…

De er imødekommende og venlige til at hjælpe, når man er ny i det.

Hej Dorte,

Jeg er glad for, at du har haft en god første oplevelse med reshoppit Horsens 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG…

Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG for at sælge.. Har kun godt at sige om butikken og personalet.

16 februari 2026

Hej Helle,

Jeg er glad for at høre, at du er glad for at gøre brug af Reshoppit Horsens 💚

Altid glad

Altid glad, smilende og venligt personale, som hjælper, hvis der er brug for det. En fornøjelse.

Hej Iben,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi ser frem til at hilse på dig igen i fremtiden 💚

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service og betjening!

Hej Silje,

Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for!

Super fin genbrugsbutik

Super fin genbrugsbutik. Her kan man finde gode fund. Alle medarbejderne er virkelig søde og venlige.

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet - det er vi glade for!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fed butik med mange muligheder

Super fed butik med mange muligheder! Meget af mit tøj er fra reshoppit

11 februari 2026

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er glad for at bruge reshoppit Horsens.
Tak for at dele 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service ved leje af stand

10 februari 2026

Hej Anne,

Tak for din fine anmeldelse.

Det var nemt at bruge.

Det var nemt at bruge.

8 februari 2026

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at det har været en god oplevelse 💚

Super god service

Super god service

7 februari 2026

Hej Annemette,

Jeg er glad for at høre, at service-niveauet har levet op til dine forventninger 💚

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint. God hjælp og service .
Kan anbefales

7 februari 2026

Hej Pia,

Tak for din fine anmeldelse, og for at anbefale reshoppit - det er vi glade for!

Skøn butik

Lækker butik med et bredt udvalg af skønne items 🤩🤩 og altid søde hjælpsomme piger ansat.

30 januari 2026

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse, samt de søde ord om personalet. Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med Reshoppit Horsens, og vi glæder os til at se dig i butikken ♻️💚

Super lækker butik

Super lækker butik. Sød personale😊

29 januari 2026

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse og de søde ord - dem er vi glade for 💚

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft stand af flere omgange hos…

Jeg har haft stand af flere omgange hos Reshopit, og altid er de så hjælpsomme og skøn service 💞

Hej Caroline,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med servicen i Reshoppit Horsens 💚 Vi ønsker altid at skabe en dejlig atmosfære!

Et hyggeligt sted

Et hyggeligt sted, med virkelig god service.

Hej Mathilde,

Jeg er glad for, at du kan lide at benytte dig af reshoppit Horsens ♻️

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted, med med en masse forskelligt, hvor der er mulighed for at finde lidt af hvert til gode priser

Hej Mille,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har fundet nogle gode fund i butikken 💚 Der gemmer sig nemlig rigtig mange fine sager 🤭

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.