Dårlig service og urimelig håndtering af min aftale
Hej,
Jeg er ærligt talt ret skuffet over min oplevelse hos jer i dag.
Jeg havde en tid kl. 14:00 og kom allerede ca kl. 13:45. Jeg gik op til kassen for at sige, at jeg var kommet, men der var ingen. ca Kl. 13:50 gik jeg derop igen, da en medarbejder stod ved kassen og talte i telefon. Jeg stod altså ved kassen flere gange og gjorde opmærksom på, at jeg var ankommet.
Kl. 14:00 var der stadig ingen mulighed for at tage mig ind, fordi begge medarbejdere sad med hver deres kunde. Jeg ventede derfor, fordi jeg havde en booket tid, men kl. 14:22 var I stadig ikke færdige. Jeg havde en aftale bagefter kl. 15:10, som jeg havde planlagt ud fra, at der på jeres hjemmeside står, at behandlingen tager cirka 1 time.
Det, jeg især er utilfreds med, er, at jeg fik at vide, at jeg “ikke var kommet”, selvom jeres kollega havde set mig ved kassen flere gange. Når I kun var to på arbejde og begge allerede sad med kunder ved min tid, virker det ærligt talt som en dårlig undskyldning at sige, at problemet var, at jeg ikke var mødt op. Der var jo tydeligvis heller ikke tid til at tage mig ind kl. 14:00.
Jeg spurgte derfor, om der kunne findes en løsning – for eksempel lidt rabat i dag eller på en anden booking – men det blev afvist. Jeg synes ærligt ikke, det virker fair, når forsinkelsen ikke skyldtes mig.
Jeg havde forventet en bedre håndtering af situationen og mere forståelse i stedet for at få at vide, at jeg ikke var mødt op, når det simpelthen ikke passer.
18 maj 2026
Omdöme utan inbjudan