De beschermhoes voor de achterbank vandaag ontvangen. Ziet er degelijk uit en is net zo mooi als op de getoonde foto’s. Blij met deze aanwinst.
Det här tycker kunderna
Pakket ontvangen, helaas valt het materiaal tegen voor die prijs, toen ik het helemaal uit klapte zag ik dat er scheurtjes en kleine gaatjes er zitten.. heel jammer dit, vooral voor die prijs verwacht... Se mer
De foto's op de site waren duidelijk en de producten die we kochten zagen er zelfs nog mooier uit. We hebben de hondenhoezen in twee auto's in gebruik. Onze Sophie (labradoodle) reist nogal graag maa... Se mer
De autohoes voor in de kofferbak was gemakkelijk te plaatsen. Aangezien onze auto geen stoffen ‘zijkleppen’ heeft, hebben we deze flappen niet met de bijbehorende klittenband kunnen vastmaken, maar h... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Echte focus op uw trouwe hond. Een puur gevoel van comfort maakt het verschil.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Klantenservice@hondenhoes.nl
- hondenhoes.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was gemakkelijk om te bestellen
Het was gemakkelijk om te bestellen, levering was stopt, totaal niets op aan te merken.
snel geleverd,mooie kwaliteit.
Hele fijn hoes van comfort layer
Hele fijn hoes van comfort layer, voor ons hondje die altijd meegaat op de lange ritten naar buitenland nu hoeven wij niet de hele auto te verlossen van hondenharen. De bestelling werd snel geleverd.
Geleverd met 1 dag
Geleverd met 1 dag, heel tevreden beschermd de achterbank en de achterkant van de stoelen. ziet er ook nog eens mooi uit. hond blij wij blij.
Goede kwaliteit, zeker aan te raden
Ben helemaal blij met de achterbankhoes. De hoes is makkelijk vast te maken in de auto, en de hond vind het prettig liggen. Door het gaas in het midden blijft hij ook rusig en heb ik er meer zicht op. De kwaliteit is goed en de levering was snel, ik raad dit product zeker aan! Ik hoef nu eindelijk de auto niet meer te stofzuigen.
Geweldig!
Wij hebben voor onze hond een tijd geleden de comfort layer aangeschaft. Een paar weken geleden heeft hij onze hond voldoende beschermd toen we een klapband kregen op de snelweg. Een vrachtwagen tikte ons aan, aan de kant waar onze hond zat. De auto was total loss, maar de hond had geen schrammetje en de comfort layer was goed blijven zitten. Top materiaal.

Svar från Hondenhoes.nl
Heb er een voor de achterbank erg blij…
Heb er een voor de achterbank erg blij mee werkt geweldig, de hoes werd binnen enkele dagen geleverd!

Svar från Hondenhoes.nl
Heb de achterbankhoes nu al een paar…
Heb de achterbankhoes nu al een paar weken in de auto zitten! Werkt super als ik ff snel met één hond weg moet en geen zin heb om de kar erachter te hangen... Mijn auto blijft super schoon, top!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.