Po naszym doświadczeniu nie zdecydowalibyśmy się ponownie na współpracę z homfi. Dużo niejasności, problemy z komunikacją i brak pełnego, przejrzystego rozliczenia wszystkich opłat po zakończeniu najm... Se mer
Det här tycker kunderna
Polecam Pana Dawida Śliwe który pośredniczył w kupnie naszej nieruchomości. Bardzo nam pomógł , wszystkie sprawy miał pod kontrolą, prowadził cały proces zakupu. Odpowiadał na każde nasze pytanie. Ws... Se mer
Företaget har svarat
Nasze kolejna sprzedaż z Panią Izabelą Batorską i kolejna udana transakcja. Pani Iza łączy cechy profesjonalizmu i ciepłem i serdecznością. Zawsze szuka rozwiązania, nawet w bardzo trudnej sytuacji, c... Se mer
Företaget har svarat
Polecam usługi Homfi Radom. Profesjonalizm i zaangażowanie Pani Aleksandry sprawiło, że kupno mieszkania było czystą przyjemnością. Wszystkie formalności zostały zaplanowane i dopełnione z należytą s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Cześć, tu homfi! Jesteśmy najlepszą agencją nieruchomości w Polsce i mamy na to dowody! Zdobyliśmy dwa tytuły Lidera Nieruchomości Otodom w 2019 i 2021 roku, Złoty Laur Konsumenta 2023, Laur Konsumenta Grand Prix 2024, a także prestiżową nagrodę Five Stars Winner (Best Property Agency / Consultancy Poland) w renomowanym, międzynarodowym konkursie European Property Awards z 2024 roku. Planujesz zakup, sprzedaż lub wynajem nieruchomości? Chcesz oddać zarządzanie najmem w ręce ekspertów? Potrzebujesz kredytu hipotecznego? A może chcesz skorzystać z pomocy architekta wnętrz? Niezależnie od tego, co zamierzasz, dzięki naszym pionierskim metodom pracy zrobisz to szybko, bezpiecznie i korzystnie! Skontaktuj się z nami i poczuj #radośćzmieszkania!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 37 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Brak rzetelności ze strony homfi.com
Brak rzetelności ze strony homfi.com . Biuro nie informuje o nałożeniu dodatkowych kosztów prowizji ze strony wynajmującego. Klient zostaje poinformowany o dodatkowych opłatach prowizji dopiero w trakcie podpisywania umowy. Nie polecam.

Svar från homfi
Pani Aleksandra to profesjonalny…
Pani Aleksandra to profesjonalny pośrednik, który precyzyjnie dba o dobro swoich klientów.

Svar från homfi
Zdjęcia przedstawione w internecie…
Zdjęcia przedstawione w internecie równają się z tym co widzimy realnie. Wszystko dokładnie przedstawione. Pomoc agenta na każdym kroku, przez cały proces kupna nie musiałam się niczym martwić, zawsze był do mojej dyspozycji i chętnie odpowiadał na rodzące się pytania. Współpracują też z dobrymi i co ważne nie drogimi kancelariami, więc też polecam korzystanie z ich propozycji 🙂

Wyrazy uznania dla Pani Marty Lebiedzińskiej
Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Homfi za wsparcie w sprzedaży mieszkania w Krakowie. Szczególne wyrazy uznania należą się Pani Marcie Lebiedzińskiej, która wykazała się niezwykłym profesjonalizmem, życzliwością i cierpliwością. Pani Marta zadbała o to, aby wszystkie dokumenty były dostarczone na czas, a cały proces przebiegł sprawnie i bez stresu. Dzięki Jej zaangażowaniu obie strony transakcji były w pełni zadowolone. Współpraca z Panią Martą to prawdziwa przyjemność, a jej wsparcie sprawiło, że czułem się pewnie na każdym etapie.

Just ignored me
"Very client-oriented agency" - I contacted them three weeks ago, and then their team leader approached me seeking more information about me. Once I provided them with the information for a rental, no one has contacted me since then.

Nasze pierwsze doświadczenie...
To nasze pierwsze doświadczenie z biurem pośrednictwa nieruchomościami ale bardzo pozytywne: profesjonalna, szybka obsługa, bardzo miłe przedstawicielki biura P. Płuciennik i P. Kubicka.
Jeśli los zmusi nas do sprzedaży naszego małego domku na pewno pomyślimy o współpracy z tym samym biurem.

Wynajem mieszkania we Wroclawiu
Szanowni Państwo,
poszukując mieszkania we Wrocławiu na wynajem dla syna skontaktowaliśmy sie z pracownikiem firmy homfi Panem Andrzejem Lepiochin.
Pan Andrzej od pierwszego już telefonicznego kontaktu sprawiał wrażenie osoby bardzo kompetentnej i pomocnej. Następnego dnia mieliśmy okazje poznać sie osobiście.
Było nam ogromnie miło poznać Pana Andrzeja, który jest bardzo kulturalnym, miłym i otwartym człowiekiem.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obslugi i profesjonalnego podejścia Pana Andrzeja.
Cały proces wynajęcia mieszkania przebiegał bardzo rzeczowo, profesjonalnie i milo.
Opiekę nad tym procesem sprawował Państwa specjalista bardzo kulturalny, inteligentny i dobrze przygotowany pracownik pan Andrzej Lepiochin za co mu bardzo dziękujemy.
Pan Andrzej jest bardzo dobrym przykładem profesjonalnego podejścia do wykonywanego zawodu.
Życzymy wszystkim takich wspaniałych specjalistów z tak dużą kulturą osobistą.
Rodzina ze Szczecina

Jedno wielkie nieporozumienie…
Wynajmowałem przez 4 lata mieszkanie za pośrednictwem firmy Homfi. Przez cały okres miałem wymianę mailową dwukrotnie, oba przypadki oceniam skrajnie negatywnie. Pierwszy raz, gdy dostałem informację o domniemanych zaległościach w czynszu. Został mi przedstawiony wykaz moich wpłat oraz naliczonych kosztów z tytułu najmu. Oczywiście zacząłem drążyć i okazało się, że czynsz był naliczany w kwocie niezgodnej z tą ustaloną w aneksie do umowy (dodatkowo czynsz za miejsce postojowe był naliczany za miesiące, w których jeszcze go nie najmowałem). Naprostowanie kosztowało mnie cały weekend analiz i wykazywania nieścisłości w księgowaniu (porażka). Drugi kontakt to oddanie kaucji. Dziś minęło 45 dni od podpisania protokołu zdawczo-odbiorczego i dalej nie otrzymałem pieniędzy z tytułu kaucji. Po raz kolejny bałagan w papierach, bo firma nie potrafi znaleźć dowodu waloryzacji kaucji, której dokonywałem w ubiegłym roku, dodatkowo próbuje mnie zaangażować, żeby ich w tym wyręczyć. Maile z pytaniami są ignorowane i od tygodnia nie dostałem odpowiedzi. Jeśli ktoś zastanawia się nad wybraniem tej Firmy do współpracy to polecam się dwukrotnie zastanowić i przeczytać resztę negatywnych komentarzy.

Brak zwrotu kaucji
Brak zwrotu kaucji. Minęło ponad 2,5 miesiąca od zakończenia najmu, stan mieszkania niemal nienaruszony. Firma przestała odpisywać na wiadomości, pieniądze przepadły.

Agentka Karolina Domagała
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!
Tak mogę podsumować kontakt z Panią Karoliną Domagała.
Życzyłbym sobie w każdej branży takiego wsparcia, tak kompetentnej osoby z taką wiedzą i takim poziomem obsługi na najwyższym poziomie.
Rekomenduje z czystym sumieniem!

Svar från homfi
Karolina Domagała- firma "Homfi"
Bardzo polecamy współpracę z Pania Karoliną Domagała z firmy Homfi. Pani Karolina profesjonalnie i kompleksowo zajmowała się tematem naszej nieruchomości. Jesteśmy bardzo zadowolenia z poziomu wspólpracy, zaangażowania i podejścia do klienta.

Polecam Homfi
Dziekuje Pani Magdzie za bardzo profesjonalna pomoc przy wynajmie mieszkania. Szczegolnie cenie transparentnosc firmy i podejscie do klienta. Ciesze sie ze bedziemy nadal wspolpracowac. Anna

Szczerze polecam firmę
Szczerze polecam firmę, szczególnie Pana Roberta Tylusa. Pan Robert bardzo mi pomógł przy transakcji, jego profesjonalizm i sposób bycia pozytywnie wpłynęły na całość transakcji.

Polecam agentke Elwire Szpulak
Polecam agentke Elwire Szpulak! Sumienna, cierpliwa i pomocna osoba, pomogla nam sprzedac mieszkanie w Krakowie. Dzieki Pani Elwirze proces sprzedazy mieszkania byl do przejscia. Elastyczna do potrzeb klientow.

Svar från homfi
Mialem przyjemnosc pracowac z Pania Aga…
Mialem przyjemnosc pracowac z Pania Aga Majchrzak, z biura w Poznaniu. Mieszkanie wymagalo troche pracy (sprzatanie, drobne naprawy itd). Pani Agnieszka, zorganizowala wszytsko co trzeba w expresowym tempie, nowy najemca znalazl sie w ciagu kilku dni! Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z Pania Agnieszka!

Svar från homfi
Firma homfi która niby jest tak świetna…
Firma homfi która niby jest tak świetna to niestety ale mimo iż sama znalazłam mieszkanie to chciała ode mnie pobrać jakąś prowizję!! I to duże pieniądze… nie wiem tylko za co ??? Rozumiem że pobierają prowizję od wynajmującego bo to ta osoba zleciła im to ale od osoby która znalazła sobie sama mieszkanie brać prowizję!!! To raczej jawne oszustwo. Pozdrawiam

Svar från homfi
Sprzedaż mieszkania w Rzeszowie .Szybko…
Sprzedaż mieszkania w Rzeszowie .Szybko i bezstresowo.Agencja zadbała o wszystko .Staly kontakt z agentem Piotrem który załatwił wszystko .Prosto ,szybko skutecznie .Pelne zadowolenie .Polecam tą agencję .

Svar från homfi
Ni polecam tej agencji !!!
Ni polecam tej agencji !!!! Przy wynajmie wszystko przebiegło super natomiast w momencie kiedy składasz wypowiedzenie najmu pojawiją się problemy ze wszystkim !!!
Nie oddają kaucji !!! Po długich przepychankach odzyskałam tylko część wpłaconej kaucji i tak po terminie dłuższym niż w umowie. Nie wywiązują się, przy odbiorze jest nagrywany filmik i podpisywany protokół a później i tak wynajdują kolejne wady.
Nikomu nie polecam tej agencjii

Profesjonalizm .kompetencja
Profesjonalizm .kompetencja i wiedza .Polecam p Pawła Konsik ,przemiły zaangażowany i rzetelny agent .służy pomocą w każdej sytuacji .Sprzedaz przebiegła komfortowo i szybko .Polecam

Svar från homfi
Jak dla mnie wszystko ok
Jak dla mnie wszystko ok.
Podobała mi się moja oferta jak została przedstawiona w necie i podczas prezentacji.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.