Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Firmaet er et fake firma. Jeg bestilte en vare 19. december men har ikke fået den endnu. De har trukket 699 kr. på min konto. Jeg har skrevet til dem flere gange men hører ikke noget fra dem. SÅ... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold dig væk. Så nemt kan det vel siges. Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterårsferie. Da vi nærmede os tredjedagen, og jeg st... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i høj grad! 5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fantastik oplevelse fik den bedste service og meget hurtig levering kommer 100% til at bestille der igen Tak for et fantastisk køb.🤩

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

Minimalistisk nordisk design til hjemmet og kontoret. Gør din livsstil mere elegant og skab de perfekte rammer for dig selv 🖤

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,3

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Firmaet er et fake firma

Jeg har skrevet til dem flere gange men hører ikke noget fra dem.

SÅ KØB IKKE NOGET HOS DEM!

19 december 2023

Hold dig væk

Hold dig væk. Så nemt kan det vel siges.

Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterårsferie. Da vi nærmede os tredjedagen, og jeg stadig intet havde hørt vedr. levering, rykkede jeg via deres hjemmeside - hørte intet. Jeg rykkede via mail og først dage senere, skrev butikken, at det var grundet efterårsferie (svaret kom efter min vare burde være leveret). Mærkelig måde at kommunikere på. Det burde jo være oplyst ved bestilling at længere ventetid kunne forekomme.

Jeg har herefter skrevet til butikken, at jeg har fortrudt mit køb og gerne vil gøre brug af min fortrydelsesret og bedt dem bekræfte modtagelse af min mail. Jeg har her snart to uger efter denne mail intet hørt fra butikken og heller ikke modtaget information om leveringsdato (burde jeg jo have fået, hvis butikken ikke har modtaget min fortrydelse).

Nu må sagen køre gennem min bank, ærgeligt det skal komme dertil. Heldigvis har jeg både overskud og ressourcer til at tage den så langt, som jeg godt kunne frygte den skal tages, om det så er advokat eller hvad der skal til. Jeg kan dog virkelig godt være ærgelig på andres vegne, der ikke nødvendigvis har energien til at tage kampen med en butik, der svindler.

25 oktober 2023

Alt var helt perfekt

26 januari 2023
Logotyp för HOMEZ

Svar från HOMEZ

Tusind tak for din bedømmelse! Vi sætter stor pris på at alt var som det skulle være.

- Homez

Tak for det

19 januari 2023

God oplevelse

Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i høj grad!
5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!

31 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.