homeworktime professional organizing Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden over het mooie product wat is geleverd. Het zat ook mooi verpakt, en ik kreeg er een persoonlijke geadresseerde kaart bij en een klein presentje erbij.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gebruiksvriendelijke site en ook de geleverde producten zijn kwalitatief. Maar de service van Sophie is wat deze site zeker aan te bevelen maakt! Door stakingen bij de Post was het een tijdje onduidel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na mijn eerste bestelling, waar ik al een hoge waardering heb geplaats . Is het deze keer ook weer een waardering voor bijvoorbeeld het Product, de kwaliteit van de inhoud en zeker niet vergeten de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie overzichtelijke planner voor aan de muur. Fijn om in één oogopslag de weekplanning te kunnen bekijken. Èn, ook nog op een vaste plek. De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in o... Se mer

Företagsinformation

1. Ordningskonsult
  2. Förlag

Informationen kommer från olika externa källor

professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jaren lang deze superfijne en…

Al jaren lang deze superfijne en overzichtelijke agenda!!! Zitten opbergmapjes in voor papieren die ik even niet mag vergeten.. plek voor notities, alles! Heel fijn!

13 juli 2024

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjulliewel al jaren zo'n trouwe klant te zijn. 🙋🏻‍♀️🌺

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Koop al jaren onze thuis agenda hier

Koop al jaren onze thuis agenda hier. Erg prettig bedrijf en de persoonlijke note bij het pakketje, wordt meer dan gewaardeerd. Dank jullie wel!

12 juli 2024

Svar från homeworktime professional organizing

Geldt omgekeerd zeker ook, dankjewel. 🙏

Cadeautje voor mijzelf!

Ik kon de agenda voor 2025 als pre order bestellen. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Sophie maakt er echt een cadeautje van! Dit is mijn 4e agenda van haar. Superleuk!

12 juli 2024

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjewel voor mooie review, zeer gewaardeerd. :-)

Zoals het hoort

Zoals het hoort. Duidelijke communicatie, snelle reactie.

15 januari 2024

Svar från homeworktime professional organizing

Hartelijk dank voor de positieve review en de genomen moeite die te plaatsen. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Slimme kalender voor het hele gezin

Heel blij met deze slimme en goed doordachte planner. Er zitten zoveel slimmigheidjes in die zich vanzelf wijzen, en de stickers zijn een fijne toevoeging. De kalender is absoluut goed geprijsd, en wordt leuk verpakt geleverd.

6 januari 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från homeworktime professional organizing

Dat is een hele mooie review, want in het maken is het precies zo bedoeld en het maakt me blij dat het zo is ervaren. Dankjewel! <3

Agenda

Ik ben zeer tevreden over hoe de agenda verstuurd is
Met zorg en aandacht
Mooi als kado ingepakt
Een lief persoonlijke kaartje erbij
De agenda is mijn favoriet geworden Ik hoop de agenda zeker nog vaak te mogen gaan bestellen
Bedankt
Voor iedereen hele gezellige dag gewenst en een gezond 2024
Tot volgende jaar voor mijn bestelling

21 december 2023

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjewel Esther, wat ontzettend lief. Voor jou ook een heel mooi 2024 en tot in dat nieuwe jaar. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie overzichtelijke planner voor de chaoot.

Èn, ook nog op een vaste plek.
De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in ons huishouden nog weleens verdwaald...
Na een paar jaar de 'zwervende' agenda, nu voor het 2e jaar de planner op een vaste plek in huis.
De planner heeft net als bij de agenda, een handige indeling, diverse leuke en handige extra's zoals stickers, menuplanner, inpaklijsten voor de vakanties en veel andere handige organize tips en foefjes.
Een compleet plaatje.

Wederom heel blij mee.

Dankjewel Sophie

5 december 2023

Top service

Superleuk dat ze een persoonlijke boodschap erbij hadden gestopt en uitleg gaven waarom het wat langer had geduurd met de bestelling. Ook kreeg ik een extraatje omdat de bestelling iets langer had geduurd. Was echt top geregeld!

6 november 2023

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjewel Monique, graag gedaan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Product is handig in gebruik

Product is handig in gebruik en de persoonlijke benadering is erg fijn.

14 augusti 2023

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjewel Jeroen, review zeer gewaardeerd. Fijn dat de planner handig is in gebruik.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super complete en mooie familieagenda

De agenda uitpakken was al een genot. Super verrassend ingepakt. Het gebruik van de agenda maakt mij nog blijer. Aan alles is gedacht. Handige bewaarmapjes per maand, veel ideeën staan erin. De kinderen vinden het ook een leuke agenda met alle stickers, die je kunt gebruiken voor activiteiten. Echt een aanrader als je leven op orde wilt houden.

5 januari 2023

Svar från homeworktime professional organizing

Wat leuk, dankjulliewel voor de mooie review! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij gebruiken deze agenda al jaren om…

Wij gebruiken deze agenda al jaren om ons huishouden georganiseerd te houden 😉. Dit jaar voor het eerste de kalender besteld en ik ben om. Heel fijn om de hele week naast elkaar te kunnen lezen en hier de namen van het gezien aan toe te kunnen voegen, fijner om te schrijven zonder ringband in het midden. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Fijne service, snelle levering en een feestje om te ontvangen en gebruiken!

31 december 2022

Svar från homeworktime professional organizing

Wat leuk om te horen, dankjewel voor de uitgebreide review. 🥰

Geweldig goed!!

Snelle bezorging en ook nog eens prachtig ingepakt
Contact heel fijn!! Aandacht, kwaliteit en snelheid!!! Prima!!!! 👍👍👍👍

21 december 2022

Svar från homeworktime professional organizing

Dankjewel Edith, voor de mooie review en zeer gewaardeerd dat je al zoveel jaren de agenda besteld. 🤗🙏

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.